Şimdi Ara

Nocturne Or Sejuani?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan nocturne cok güclü nocturne al
  • Seju tab2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sejuani

• 1 yıl önce bu soruyu sorsan gözüm kapalı noc derdim ama heroyu bitirdiler şu an "ben junglerım" diyen herkesin acc'sinde sejuani olmalı
  • Solo q için Nocturne , Duon varsa Sejuani bence . Çünkü soloq da tank alırsan kaderini takıma bırakmış oluyosun .
  • sejuani kesinlikle
  • Seju

• Seju diyenler nocturne.gucunun farkinda degiller nocturne.kesinlikle

• Ben soraka diyorum

• Premium kafede nocturne denediğimde çok hoşuma gitmişti.9 1 gidiyordum.

• nocturneye nasil bir build takip edilmeli? jungle itemini as mi kasıyorsunuz?
  • Sejuani metası biteli 2 patch olacak hala Seju diyenler var. Nocturne>>>Seju şuan.
  • Nocturne gerçekten çok güçsüz, sejuaniyi de öldürdüler ama ara sıra alırım sırf ulti için

• Önceden statik+hydra alırdık pasifle ve birlikte theq atardık, kalanını da rahatça tank kasabilirdik ama şuan ne statik alan var ne de hydra

• İkisi de birbirinden alakasız çarlar

• Yeni asli jungle itemi ile güçlendiğinden bahsetmişti TheOddOne

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

nocturneye nasil bir build takip edilmeli? jungle itemini as mi kasıyorsunuz?

Kırmızı Devourer + Botrk Core itemler

Karşıdaki ADC ler için : Randuin / Frozen Heart / Thornmail

APC ler için : Malmortius / Banshee (banshee alırsan neredeyse hiç cc yemiyosun w ile)

Hasar : Frozen Mallet / Black Cleaver

Bot : Zırh veya direnç veren
  • Kesinlikle Nocturne. Zıpkın al Mahvolmuş al Randuin al Kara balta al Banshee nin Duvağı nı al Bot olarak ta Zırh al. "Teq" Sejuani ff olduğu için daha iş yapmaz.
    Edit: W yu iyi kullanırsan hiç kitle kontrol yemezsin ww nin ultisini sildim lee nin tekmeyi sildim brand w yu sildim neredeyse herşeyi siliyorsun w kaçarsa banshee giriyor devreye.. Zaten ölümsüzsün bir de zıpkın kanlı olunca deli gibi hsar çıkartıyorsun. Şu an metadaki en güçlü şampiyonlardan birisi bence. Nocturne, Ww, Udyr ve Jax en güçlüleri. Sonrasında Master Yi Tryndamere felan. Belki bir çılgınlık yapıp Shyvana ya zıpkın alabilirsin botrk devamı full tank. Demin Shaco ya zıpkın aldım denedim saniyede 1,5 k hasar çıkyor Takımına tank gerekse bile zıpkın ve mahvolmuş al devamını full tank git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 25 Temmuz 2015; 19:05:02 >

• Twitch'de hep nocturne görüyorum sejunun değeri azaldı bende 4200 ip var 4800 olsun direk nocturne alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.