Şimdi Ara

Nocturne Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Noc'u aldım sonra jungle gitmeye başladım teamfightlara dönene kadar 15 dakikada dominating'e kadar geldim sonra teamfightlarda direk kesilmeye başladım bizim tankla solotop atladı bende paranoia( yani ulti) ile savaşa dahil oldum damage veriyom vermesine de adamı öldürene kadar 2-3 kişi bana daldığımdan çöktüm bundan sonra bi thornmail aldım sonra işe yaramadı teamfightlardan canlı çıkmam için angi itemler ge taktikler lazım yardımını bekliyorum arkadaşlar.

• Randuim çık,ultiyle daldığında aktifini kullan bir nebze yararı olur.Birde Offtank gidebilirsin full ad gidersen kırılgan olursun.
  • Radiguin's Omen mi ben jungle gidince bot(yer değil giyilen) ve 3 pot gidiyom güzel oluyo ondan sonra wriggle's lantern alıyorum. Wriggle's lanterni baştan colth armorla mı başliyim yoksa mercury threadstan sonra mı alyım yoksa hiç mi almıyım (karışık oldu ama)
  • önce madreds razor(yeşil olan değil tabiki o blood razor) al sonra mercury tamamlayıp wriggle's tamamla,ondan sonra bi heart of gold al ve wit's end çık

wit's endden sonra chain vest alıp randuinse gitmeye başla,ondan sonra bi tane frozen mallet alana kadar iki taraftan biri çöker zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 19 Haziran 2012; 17:49:01 >
  • Direkt olarak full AD git, sonra mid-late arasında bir yerde etkinliğini yavaş yavaş yitirmeye başlayacaksın çünkü takım savaşları sıklaşacak ve herkes iyi iş yaptıysan senin üzerine yoğunlaşacak. İşte tam bu noktada off tank gitmeye başla. Özellikle Banshee's Veil şart diyebilirim. HP ve Armor ile tamamladığında ve Armor- Magic Resist ikilisi de 100-130 arası olduğunda savaşlarda genelde sona kalanları toplarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

önce madreds razor(yeşil olan değil tabiki o blood razor) al sonra mercury tamamlayıp wriggle's tamamla,ondan sonra bi heart of gold al ve wit's end çık

wit's endden sonra chain vest alıp randuinse gitmeye başla,ondan sonra bi tane frozen mallet alana kadar iki taraftan biri çöker zaten

Bi el attım abi adamlar noob olsada bildiğin koyduk söyledikten sonra bi bloodthrister attım ii oldu aslında teamfightlardan çıtıktan sonra golem wolfla tekrar devam edebiliyorum teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.