Arkadaşlar slm, dün aksam pc ye nod32 virus programının deneme sürümünü yükledim, programi denemek icin pc yi virus taramasindan gecirdim, baya bi virus buldu neyse bulduklarini sildim buraya kadar hersey normal, fakat bugun pc yi actigimda (xp kullanıcısıyım) windows aciliyor sonra donuyo mu donmuyomu belli degil hic bi islem yapamiyorum. windows her acildiginda çalışan programlari kapatıyordum şimdi kapat diyom en az 10 dakka sonra yapıyo işlemi belli bi sure sonra hiç bi işlem yapmiyo. Benim isteğim bu Nod32 (problemin bun programdan kaynaklandıgını tahmin ediyorum) yi pc den nasi kaldırım.
virüslerden önce bilgisayarın iyi durumdaysa problem yok ama virüs programı kurup virüsleri sildiysen pc hala düzelmediyse format atmayı dene ben uğraşamayacağım bir daha program kurmak için o zaman xp repair i dene.. virüs programıyla alakası yok ama sen öyle düşünüyorsan o zaman virüs programını kaldır gene sonuç değişmezse format at başka çözüm yok virüslerden kaynaklanıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme