arkadaşlar nod32 içinwww.serials.ws den crack indireyim dedim indirdim bişey yükledim sonra bişey olmadını anladım tabi . şimdi 2-3 dakkada bir siyah bir ekran çıkıp masa üstünde kapanıyor zannedersem bi keylogger falan filanmı bulaştı acil yrdm edebilirmisiniz ??? birde nod32 yi var bende yükledimde update etmiyor yeni crack lazım onu nerden bulacam ??
Mevcut nod32 nizi kaldırın ve 30 günlük deneme sürümü kullanın..Güncelleştirme yaptıktan sonra tarama yapın ve virüsleri yok edin..
NOT: Serial ya da illegal program paylaşımları yasaktır.
BURADAN
@arthur_arthur zaten en çok zararlı bulunduran sitelerden birine girip crack indirmeye çalışmışsın ve hakettiğini almışsın şahsımca bu 1 bu tip sitelerden indireceğin crack kullandığın virüs programının o dakikadan sonra hiçbir işe yaramamasını sağlar ve crack ler worm yada trojan görevi görür bu 2 347 mesajın var ve hala forum kurallarını okumamışsın ve bu tip şeylerin yasak olduğu bir forumda bu tip şeyleri hala isteyebiliyorsun bu da 3
sen crack ramaya devam et başına crack siteleri ve crack ler yüzünden çok belaya girer.crack,o güvenlik yazılımlarını sadece işe yaramaz hale getirir sizde güvenlik yazılımı kullandığınızı sanırsınız ama o crack i yapan kişiler sizin bilgilerinizi bir güzel öğrenir ayrıca bilgisayarınızın çökmesine de yol açar.