Şimdi Ara

NOHUTLU AVOKADOLU NAR EKŞİLİ PİRİNÇ SALATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    2 kişilik

     


    75 gr California Calrose

    NOHUTLU AVOKADOLU NAR EKŞİLİ PİRİNÇ SALATASI

    pirinci

    100 gr haşlanmış nohut

    ½ adet avokado

    ½ orta boy salatalık

    10 adet çeri domates

    1 adet mini turp

    ¼ kırmızı soğan

    4 gr kişniş, doğranmış

    1 çorba kaşığı nar ekşisi

    1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

    1 çay kaşığı sumak

    1 çay kaşığı pul biber

    ½ çay kaşığı kimyon

    Tuz

     

    1.     Pirinci yıkayıp süzün. 150 ml sıcak su ile ufak bir tencereye alın. Bir tutam tuz ilave edip kaynamaya bırakın. Orta-kısık ateşte kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişirin. Ateşten alıp soğumaya bırakın.  

    2.     Salatalık, turp ve kırmızı soğanı incecik dilimleyin. Çeri domatesleri ikiye bölün, avokadoyu ufak parçalar halinde doğrayın.

    3.     Amerikan pirinci, haşlanmış nohut, avokado, soğan, turp ve salatalığı bir kaba alın. Üzerine kişniş, tuz, sumak, kimyon, pul biber serpip karıştırın. Nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.

     

     

    Her Bir Porsiyon için Değerler:

     

    Kalori: 345.4 kcal

    Toplam Yağ: 22.2 gr

    Toplam Karbonhidrat: 27.5 gr

    Lif: 9.2 gr








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.