Şimdi Ara

nokia 1600 kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • j300i ile kıyaslamaya gerek yok zaten ekran,hafıza,mp3 koparıyor işi+wap,java..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 14 Ocak 2006 13:55:47 >
  • Telefon olsun diye alıncaksa tek geçiyorum şeklide alışılmıştan farklı bu da bi artı bence siyah olanı çok karizma.

quote:

j300i ile kıyaslamaya gerek yok zaten ekran,hafıza,mp3 koparıyor işi +wap,java..
  • tabiki 2300 daha iyidiR
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

belki 2. bir telefon alacak canım..ucuz diye ..s.adece konusacaktır mesela..yada hediyedir...ne diye yargılıyorsunuz...

kimse yanlış anlamasın sadece espri yaptı biz de güldük yanlış anlamayın bu arada tuş takımını ben de pek beğenmedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

belki 2. bir telefon alacak canım..ucuz diye ..s.adece konusacaktır mesela..yada hediyedir...ne diye yargılıyorsunuz...

kimse yanlış anlamasın sadece espri yaptı biz de güldük yanlış anlamayın bu arada tuş takımını ben de pek beğenmedim...
  • ben kullanıyorum 2. tel olarak.. şarjı çok iyi gidiyor..

ekranı biraz küçük ama kesinlikle sorun yaratmıyor.. telefonu sadece Alo demek için ve mesajlaşmak için kullanıyorum.. başka hiç ama hiç bir özellik aradığım yok.. tek istediğim şarjı uzun gitmesiydi bu telefonda bunu da buldum..

1110 - 1112 gibi telefonlarda gayet kullanışlı telefonlar.. 2. tel. olarak ideal.. hatta 2. yi geçin ana telefon olarak bile kullanılabilir..

malumunuz telefon konuşmak içindir ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.