Şimdi Ara

nokia 1600 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 1600 nasıl kullanan var mı aranızda. almak istiyorum.

• bende yok ama tuş takımı kötüye benziyo
  • alcak telefon kalmadı 1600 a mı kaldın?
    dur özelliklerini koyuyim hiç bişey yok telefonda

Neler Yeni?

Yeni Nokia 1600 cep telefonu hayatı daha da kolaylaştırıyor! 65,536 renkli ekranla kendinizi fark ettirin ve MP3 ve 20 polifonik zil sesiyle hayatınızı renklendirin. Konuşan alarm ve saat sayesinde, bir daha hiçbir partiyi kaçırmayacaksınız. Nokia 1600 cep telefonuyla günlük rutininizi kırın ve hayattan daha fazla zevk alın.

Hızlı Bağlantılar
    Çalışma Frekansı
    Ekran ve Kullanıcı Arabirimi (UI)
    Mesajlaşma
    Oyunlar
    Ses Özellikleri
    Zaman Yönetimi

Kilit Özellikler
    65,536 kadar renge sahip renkli ekran
    Basitleştirilmiş menü ve arama özelliği
    Sembol tabanlı telefon rehberi
    Krom detaylarıyla süslenmiş zarif, yönetici tasarımı
    Konuşan alarm/saat
    MP3 sınıfı ses tonlarında polifonik zil sesleri
    SIM modu ile birlikte ve SIM modu olmadan kullanılan telefon özelliklerine ilişkin grafiksel demo
    Tam ekran animasyonlu renkli ekran koruyucular
    Duvar kağıdı ve temalar - telefonunuzu kişiselleştirin

Teknik Özellikler

Çalışma Frekansı
    Çift bant GSM kapsaması (GSM E850/1900 ve E900/1800)
    Bantlar arası otomatik geçiş

Ebat
    Ağırlık: 80 g
    Boyutlar: 104 x 45 x 17 mm

Başa dön

Ekran ve Kullanıcı Arabirimi (UI)
    65,536 renk (96 x 68 piksel)
    Sembol tabanlı telefon rehberi - kişilerin daha kolay yönetimi için grafiksel semboller
    Sembol tabanlı menü - daha kolay menü taraması ve telefon çağrıları için grafiksel semboller
    Basitleştirilmiş menü ve telefon çağrılarını daha kolay yapabilmek için 4 yönlü menü tarama tuşu
    Kullanımı kolay tuş takımı

Mesajlaşma
    SMS, resimli mesajlaşma, Hızlı Mesajlaşma (ABD) ve Mobile QQ (Çin)
    Zil sesleri ve logolarını uzaktan yüklenmesi (SMS üzerinden)
    SMS göndermek için hızlı tuşlama
    Telefon üzerinde geniş SMS kapasitesi - 60 metin mesajına kadar
    Yerel giriş yöntemiyle kolay SMS
    Daha kolay SMS silebilme - telefonda yüklü SMS'leri daha kolay sınıflandırabilme
    Yanlışlıkla yapılan silmeleri önlemek ve SMS kullanımı verimliliğini artırmak için SMS editöründe geri alma özelliği
    Dağıtım listesi - kişisel listenizi oluşturun ve yönetin
    Resimli mesajlaşma

Oyunlar
    Aşağıdakilerden herhangi üçü seçilebilir: Snake Xenzia, Dice, Cricket Cup, Pocket Carrom, Soccer League, Adventure Quiz, Rapid Roll (seçim alana bağımlıdır)

Başa dön

Dil Desteği
    Dil desteği konuma bağlıdır. Desteklenen dillerin tam listesi aşağıda verilmiştir. Bölgenizde hangi dillerin desteklendiğini görmek için Nokia bayiinize danışın.

Avrupa ve Afrika:
    Makedonca, Arnavutça, Azerice, Kazakça, Özbekçe, Farsça, Sesotho, Swahili, Zulu, Xhoso ve Sesotho dillerinde sadece menü metni
    Afrikaan, Arapça, Bulgarca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce, Estonyaca, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, İbranice, Macarca, İzlandaca, İtalyanca, Letonyaca, Litvanyaca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Romence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, İsveççe, Türkçe, Ukraynaca ve Urdu dillerinde menü ve tahminli metin girişi

Asya Pasifik:
    Tami, Marathi, Gujarati ve Bengali dillerinde yalnız menü metni
    İngilizce, Bahasa Endonezya Dili, Bahasa Malezya Dili, Sadeleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Hintçe, Tayca, Pilipino (Tagalog) ve Vietnamca için tahminli metin girişi

Çin:
    Sadeleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince ve İngilizce'de menü ve tahminli menü girişi

Kuzey ve Latin Amerika:
    Amerikan İngilizcesi, Kanada Fransızcası, Latin Amerika İspanyolcası ve Brezilya Portekizcesi'nde menü ve tahminli menü girişi

Ses Özellikleri
    Entegre handsfree
    HR (US bandı dışında), FR, EFR, Full AMR kodları
    Konuşan alarm ve saat
    MP3 sınıfı ses tonlarında polifonik zil sesleri

Başa dön

Telefon Özellikleri
    Telefon özellikleri için Demo Modu - SIM kartla birlikte veya SIM kart olmadan temel telefon fonksiyonlarını ve oyunları gösteren uygulama
    Değiştirilebilir Xpress-on™ renkli kapaklar - telefonunuzun görünümünü arada bir tazeleyin
    Geniş telefon rehberi kapasitesi - entegre telefon rehberine 200 kadar kayıt ve SIM karta bir 250 kayıt daha yapılabilir (şebekeye bağımlı)
    Renkli duvar kağıtları ve ekran koruyucu

Zaman Yönetimi
    Çalar saat
    Analog/dijital saat- tercih ettiğinizi seçin
    Uyarılar

Başa dön

Satış Paketi İçeriği
    Nokia 1600 Cep Telefonu
    Nokia Batarya BL-5C
    Özet kılavuz ve kullanım kılavuzu
    Nokia Standart Şarj Cihazı, ACP-7/ Seyahat Şarj Cihazı ACP-12 (bölgeye göre değişir)

Güç Yönetimi

Batarya Kapasite Konuşma Süresi Bekleme Süresi
    Nokia Batarya BL-5C 900 mAh 4 saat - 5 saat 30 dakikaya kadar 285 saat - 450 saate kadar

• quote:

alcak telefon kalmadı 1600 a mı kaldın?
    dur özelliklerini koyuyim hiç bişey yok telefonda

• belki 2. bir telefon alacak canım..ucuz diye ..s.adece konusacaktır mesela..yada hediyedir...ne diye yargılıyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

belki 2. bir telefon alacak canım..ucuz diye ..s.adece konusacaktır mesela..yada hediyedir...ne diye yargılıyorsunuz...

+1
  • BELKİ BEN DE ALCAM 1600 İKİNCİ TEL. OLARAK BANA MSJ VE KONUŞMA İÇİN LAZIM Bİ DE TABİ Kİ ŞARJI İYİ DAYANSIN YETER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. telefonsa bişey diyemem ama kullanmalık alıyorsa bütçeye bağlı bişey

tipi kötü biraz

• ikinci tel için uygun bence
  • E YANİ tuşları hoşuma gitmedi o kadar
  • Ekranı 65536 renkmiş ama ben arkadasımda gormustum pek oyle 65k gibi durmuyordu, belki de onun ekranında sorun vardır bilemiyorum
  • 2. el değil yeni almak istiyorum. niye beğenmedinizki. sadece arama ve mesaj kullanıcam. kamera video wap map istemiyorum. 1110 alacaktım. bir baktım ters ekran diye birşey. ekran siyah yazılar sarı. iç karartıcı. sonra bunu gördüm fena durmuyor ama demek beğenmediniz. o zaman bişey önerin bari.
  • o para civarına j300i al(mesela bi örnek)biraz daha pahalı ama
    quote:

Orjinalden alıntı: yağmurlu

2. el değil yeni almak istiyorum. niye beğenmedinizki. sadece arama ve mesaj kullanıcam. kamera video wap map istemiyorum. 1110 alacaktım. bir baktım ters ekran diye birşey. ekran siyah yazılar sarı. iç karartıcı. sonra bunu gördüm fena durmuyor ama demek beğenmediniz. o zaman bişey önerin bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 13 Ocak 2006 13:00:47 >
  • yo begenmeme gibi bi sey yok senin saydıgın ihtiyaclar için son derece yeterli bi model bu arada 1110un ekranını ben de begenmedim insanın içini kararıtıyo
  • bakalım 1110 ne kadar satacak?alanın çok az olacağını sanıyorum belki mezar görevlileri vs içindir insanın içini karartan bi ekra başka kim alırki(şimdi ciddiye almayın haa)
    quote:

Orjinalden alıntı: parietale

yo begenmeme gibi bi sey yok senin saydıgın ihtiyaclar için son derece yeterli bi model bu arada 1110un ekranını ben de begenmedim insanın içini kararıtıyo

• c117 gibi telefon işte
  • ya hiç yardımcı olmadınız. kamera şu bu özellik istemiyorum ama nokia olsun. mesela 1600 iyi değil hadi. 1110 da öyle.
    3120 nasıl peki.
  • git 2300 al ya baktım da değmez renkli ekran alcam diyorsan bekle para biriktir doğru düzgün birşey al4
  • 2300 al 1600 dan iidir benceekran falan mühim diilde 1600 dan daha kullanışlı ve daha ucuz
  • Ben bu tip ucuz sadece mesaj ve konuşma için telefon bakarken sony ericson j300i de karar kılmıştım.Hoş bir telefon.Bununla aynı sanırım özellikleri. g e n p a t e c h . c o m da havale ile 167,96YTL bir incelersen iyi olur.
    Düzeltme h i p e r n e x . c o m 'da 3 YTL daha ucuz 164,96 havale ile.

1600 ın özellikleri

Standart Gsm
    Ağırlık (Gr) 80
    Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800 Dual Band
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 104 x 45 x 17
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 4-5.30
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 285-450
    Telefon Hafızası Simkart Hafızası+200
    Ekran Tipi 96 x 68 Piksel 65.536 Renk Ekran
    İşletim Sistemi Nokia Series 40
    Dahili Kamera Yok
    Pil Tipi (mAh) 900 Li-ion
    Bas Konuş Yok
    EDGE Yok
    Wap Yok
    Titreşim Var
    Handsfree Var
    Infra Red Yok
    Dahili Modem Yok
    Java Yok
    Oyun Var
    Polifonik Melodi Var
    Mp3 Çalar Yok
    Radyo Yok
    Ses Kayıt Yok
    Ses ile Arama Yok
    GPRS Yok
    Bluetooth Yok
    MMS Yok
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil
    Garanti (Yıl) 2

j300i nin özellikleri
    Standart Gsm
    Ağırlık (Gr) 78
    Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800 Dual Band
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 99.1 x 42.6 x 18.2
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 7
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 300
    Telefon Hafızası 12 MB
    Ekran Tipi 128 x 128 Piksel, 65.536 Renk LCD Ekran
    İşletim Sistemi Sony Ericsson
    Dahili Kamera Yok
    Pil Tipi (mAh) 720 Li-ion
    Bas Konuş Yok
    EDGE Yok
    Wap Var
    Titreşim Var
    Handsfree Var
    Infra Red Yok
    Dahili Modem Var
    Java Var
    Oyun Var
    Polifonik Melodi Var
    Mp3 Çalar Var
    Radyo Yok
    Ses Kayıt Var
    Ses ile Arama Var
    GPRS Var
    Bluetooth Yok
    MMS Var
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil
    Garanti (Yıl) 2

Daah iyi olan özellikleri mavi ile yazdım ben olsam bunu alırım. 7 YTL farka bunları da almış oluyorsun.Bu alete arttırılabilir hafıza koysalar ve bluetooth kesinlikle koşa koşa gider alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhantas -- 14 Ocak 2006 11:19:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.