Dedim ben, yanlış anlaşılma olmasın, bu adam üstüne kar ekleyip satıyor işte Mesela ereyonda şuan N95 Havale İndirimli: 1.069,08 YTL, bu demek oluyorki ereyon 40 ytl kar ile satıyor.
1050ye bulunur o saman peşinde raht görürsün en asından
N95 8GB indirime dahil degil mi , KVK ve Genpa garantili hala 1400YTL mi bu cihaz..?
Yok onda indirim olmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: komazec
N95 8GB indirime dahil degil mi , KVK ve Genpa garantili hala 1400YTL mi bu cihaz..?
millet yavaş yavaş kendini aşıyor,nokıa dışında cihazlarında kullanılabilir oldugunu fark ediyorlar ,özellikle samsung nokıa nın tahtını baya bi sarstı telefonculara bakıyorumda enaz nokıa kadar samsung çeşidide var,yakında symbıan olan samsunglar piyasayı sallayabilir,sony,motorola,lg gibi çok şık cihazlar üreten markalar tüketicinin aklını çeliyor,ve en ilginci avrupadaki gibi herkez kafasına göre takılmaya başladı sürüden ayrı olmak herşeyi ile farklı olmak artık moda ...kalıplardan sadece telefon olarak degil giyim kuşam ,ilgi alanları olarakta farklılaşıyoruz bence ...bütün bu olanlarda nokıa yöneticilerinin gözünden kaçmıyor belkide,, eskiden kutuya kulaklık bile koymazlarken çeviricileri bile unutmuyorlar artık...nedersiniz daha iyi yaşamayı hakediyormuyuz yavaş yavaş.
8gb 1350 şu sıralr...
82de çıkmadı ama keşke onda da indirim olsa
Düz N81 in 1000 ytl üzeri fiyatla piyasaya sürüldüğü düşünülürse ooo N82 1500 den aşağı giriş yapmaz.
82de 1250-1300 civarı olur eer bu sıralar çıkarsa... bence
SizCe N73 ; 500-520 liraya şubatın ilk haftasına kadaR Düşer mi ??? Sabırsızlanıyorum telefonsuzumda ondan soruyorum
Trabzon bu dunyaya ait degil sanırsam 570 dedi n73 icin Hıı-hı dedim ne diyim ben de(;
hemen düşmeyebilir fiyatlar 1 hafataya kadar belki
İnşallaH... 1 haftaya Kadar düşerse Süperr olur valla.. Heralde Telefon 1 Senede Geçse Maximum düşeceği fiyaT 450 Falandır herhalDe.. Hadi 400 olsun en aşağıı...
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
hemen düşmeyebilir fiyatlar 1 hafataya kadar belki
se ile rekabet edebilmek için mi böyle yaptılar acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: B o S c H
Bugün Nokia Shopta bakındım N81 8 GB ın fiyatı 1010 ytl ve düz N81 ise 820 ytl olmuş fiyatta indirim olmuş çünkü 2 hafta kadar önce fiyatı N81 düz için 880 ytl idi N81 8 GB ı sormamıştım.
Sordum indirim oldu mu diye hayır dediler yani bahsettiğiniz indirim henüz yansımamış haberleri bile yoktu
ben nokiaya sordum n81 ı normalı 1000 8 lıgede baya abartı fıyat soledı ama bence n95 le karıstırdı kadın :D
turkcell extradada n81 normal 770 ytl 8gblıga 909 ytl dediler
İndirimler çok iyi olmuş. Nokia N95 8GB modeli de yakında yavaş yavaş inmeye başlar.
nokia 6500 slide KVK garantili ile paralel ithalat arasındaki fark 30 YTL ye kadar düştü... kvk garantili 600 ytl..
6500 slide için bu 600 den dahada aşağı inermi fiyat acaba????
bakalım s.e buna karşılık ne yapacak
N81 8GB 800'ü görür o zaman yakında. Bende haftaya kredi kartı taksitini öder eldeki cihazı çıkartıp yeni bir borca girerim.
157. telefon hayırlı olsun şimdiden bana.
Ben de 6120c ye merak saldıydım, ancak geçen hafta ilk defa inceleme fırsatım oldu. KAsası plastik izlenimi veriyor, ayrıca menü tuşuna basabilmek sihirbazlık gerektiriyor. Avrupa'da 6121c çıkıyor, özellikleri daha iyi. Bu arada E50 faciasının yenisi E51 de Wi-fi bile var, şahane.
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
arkadaslar bu indirim nerde ya 6120c alacagim ama fiyati ayni genpa ve kvk da