Şimdi Ara

Nokia 30 Üründe Fiyat indirimine gitti! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N73ün 2.elini millet 400-450 arası satıyor.Sıfırı zaten 500-550 YTL.
    N93 ise n73ten baya pahalı olmasına ragmen n73 ile aynı fiyata hatta daha ucuza bile satılıyor.
    Aralarında bu kadar fark varken 2.el fiyatları niye birbiriyle bu kadar yakın ?
    N93 2.l fiyatının n73ten daha fazla olması gerekmez mi ? Hem n73te wi-fi yok n93te var.
    Bu fiyat sorusunu biri güzelce izah edebilir mi?
  • selam arkadaslar ben telefon bayisindeyim evet 2 gun once fiyatlar dustu ama fazla satısı olmayacak urunlerde yanı pıyasadan çıkarmaya az kalmıs urunlerde dusus oldu onun ıcın fazla heveslenmeyın alacak arkadaslar hemen alsın cunku nokıa turkıye stoklarını bıtırdıkten sonra bır daha o urunlerı sokmayacaklar cunku su anda yaklasık 6 yenı modelle pıyasaya gırmek uzere
    dususler n73 n95 6120 6155 1110 1112 v.b bu arada n73 550.00 n95 ıde 1.050 ye kadar fıyat ta bulabılırısnız ıyı gunler
  • ya piyasa serbest olur ama bu kadarmı olur ya biri buna ne zaman dur diycek ??

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010732&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM

http://www.kvk.com.tr/Store/productrender.asp?PRID=1407&PSKU=CTNK0096&MainCategoryID=&CategoryID=NULL

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44527

yok hayır takıntılı biri olur dayanamaz açıp küfürü basası gelir insanın.

linklere bakın..daha ne denilebilirki.

• N73 G.O.L.D bilgisayarda 547/10 bonusa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradiye2 -- 20 Ocak 2008; 8:00:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

nokia 6500 slide KVK garantili ile paralel ithalat arasındaki fark 30 YTL ye kadar düştü... kvk garantili 600 ytl..

6500 slide için bu 600 den dahada aşağı inermi fiyat acaba????

daha bikaç gün önce 700küsürlere satılıyordu. nereden hocam bu fiyat ?
  • Evet özellikle Teknosa işin cılgını çıkarttı.

Teknosa'nın yeni sloganı:

Her zaman her yerde en pahalı ürünlerle yine ve her zaman Teknosa ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

bimeks falan hiç diilse düşük fiat garantisi verio.teknosa onlardan alio kar koyuyo heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Evet özellikle Teknosa işin cılgını çıkarttı.

Teknosa'nın yeni sloganı:

Çok nadiren de olsa bazı ürünleri piyasaya fiyatının altına bulabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

listede 9 eksik var

9 telefon daha

Onceki mesajda dedigim gibi, her firmanın satıp satmadığı ürünler var.
    Mesela bizde 4 adeti yok. 5 adeti zaten düşük satıyorduk. Fiyatı değişmedi.
  • Yani N73 550 YTL'nin altına inmez mi demek istiyorsun ?

quote:

Orjinalden alıntı: nouwamba

selam arkadaslar ben telefon bayisindeyim evet 2 gun once fiyatlar dustu ama fazla satısı olmayacak urunlerde yanı pıyasadan çıkarmaya az kalmıs urunlerde dusus oldu onun ıcın fazla heveslenmeyın alacak arkadaslar hemen alsın cunku nokıa turkıye stoklarını bıtırdıkten sonra bır daha o urunlerı sokmayacaklar cunku su anda yaklasık 6 yenı modelle pıyasaya gırmek uzere
    dususler n73 n95 6120 6155 1110 1112 v.b bu arada n73 550.00 n95 ıde 1.050 ye kadar fıyat ta bulabılırısnız ıyı gunler
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=17914

532 ytl havale fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Yani N73 550 YTL'nin altına inmez mi demek istiyorsun ?

quote:

selam arkadaslar ben telefon bayisindeyim evet 2 gun once fiyatlar dustu ama fazla satısı olmayacak urunlerde yanı pıyasadan çıkarmaya az kalmıs urunlerde dusus oldu onun ıcın fazla heveslenmeyın alacak arkadaslar hemen alsın cunku nokıa turkıye stoklarını bıtırdıkten sonra bır daha o urunlerı sokmayacaklar cunku su anda yaklasık 6 yenı modelle pıyasaya gırmek uzere

• Dün almadım 550 Ye Vallahi şuanda pişmanım .. Bayrampaşaya gidecem yol gözüme geliyor.... ben bayrampaşada Bir NOKIA Bayiisinie sormuştum.. Ben ikitellideyim şimdi ikitellidede herhangibir NOKIA Bayyi sinde de aynı fiyattır (550 YTL) Degil mi ArkadaşlaR.. hemen bi cevap yazarsanız ona göre çıkacam dışarıya...

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=17914

532 ytl havale fiyatı

quote:

Yani N73 550 YTL'nin altına inmez mi demek istiyorsun ?

quote:

• dolar bayag dustu gerci bir iki gundur gene biraz tirmanista ama neticede dusuk sayilir onceki yillara oranla aslinda nokianin indirime gitmesi diye birsey soz konusu olamaz gibime geliyor zira buyuk firmalarin pazarlama stratejisi buna imkan verecek nitelikde degil bu indirim olayinda baska bir sey vardir mutlaka bayilerin ortak karari olabilir cunku stok fazlaligini eritmek icin bu sekilde bir yol secmek mantikli
  • Bulundugum ulkede n95 ve e90 ayni fiyatlarda ama N82 de fiyat indirimi var.
    Fiyatlar euro olarak asagidaki gibi. TR fiyatlari %40 fazlasi oluyor genelde.

E90 543
    N95 8gb 446
    N95 371
    N82 339
    N81 8gb 308
    N73 201
  • vay be benim n 90 emektar oldu dwerken halen revacda desene
    quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

canım çok pis n95 çekti

yok ama şu i-mate leri getirmiyolar ki ülkemize, böyle dandik s.e. nokia takılıyoruz.Sırf bunun için japon vatandaşı olunur
    Bir de şöyle bir şey var ki Nokia bu indirimleri yapıyorsa modeller tutmuş demektir.Alınmayan ürün aksine indirime uğramaz.Bir örnek verecek olursak n90, 6-7 ay bir telefon aynı fiyatı korur mu ya?Ama zaten nokia üretmiyor artık, n-series in dışlanmış cihazı n90.Diğer satılmayanlar da fiyatını koruyor çünkü az nokia üretmiyor, dağıtıcı firma da fiyatı indirmiyor çünkü indirse kendi zarar edecek..

• Kardeş hiç pişman olma, ereyonda 530 ytl. Yok ben bulamıyorum dersen ben sana Ankarada 530 liraya çok rahat bulayım.

quote:

Dün almadım 550 Ye Vallahi şuanda pişmanım .. Bayrampaşaya gidecem yol gözüme geliyor.... ben bayrampaşada Bir NOKIA Bayiisinie sormuştum.. Ben ikitellideyim şimdi ikitellidede herhangibir NOKIA Bayyi sinde de aynı fiyattır (550 YTL) Degil mi ArkadaşlaR.. hemen bi cevap yazarsanız ona göre çıkacam dışarıya...

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Kardeş hiç pişman olma, ereyonda 530 ytl. Yok ben bulamıyorum dersen ben sana Ankarada 530 liraya çok rahat bulayım.

quote:

Dün almadım 550 Ye Vallahi şuanda pişmanım .. Bayrampaşaya gidecem yol gözüme geliyor.... ben bayrampaşada Bir NOKIA Bayiisinie sormuştum.. Ben ikitellideyim şimdi ikitellidede herhangibir NOKIA Bayyi sinde de aynı fiyattır (550 YTL) Degil mi ArkadaşlaR.. hemen bi cevap yazarsanız ona göre çıkacam dışarıya...

www.noxcomobile.com

• quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Kardeş hiç pişman olma, ereyonda 530 ytl. Yok ben bulamıyorum dersen ben sana Ankarada 530 liraya çok rahat bulayım.

quote:

www.noxcomobile.com

• N73 500 ytl arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

N73 500 ytl arkadaşlar

çok güsel fiyatların düşmesi sevindirici yane
    Acaba n81 mi alsam yoksa n73 mü? haziran gibi n95 alıorm ama o zamana kadar bu ikisinden hangisini tercih etsem acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.