arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz 3110 kullananlar memnunlarmı usb kablosu üzerinden şarj oluyormu şarjı kaç gün gidiyor?
ef71 in üzerindeki giriş standart usb girişimi yoksa ayrı bi kablosumu var şarjı ne kadar gidiyor
iki telefonunda artı ve eksileri nelerdir genel olarak kapaklı telefonlar sağlammıdır nasıl bozulur mu kapağı yalama falan yapmıştı bir arkadaşımın bu sorunla karşılaşan varmı
şimdiden tşklr
bi fikri olan yok mu
iki telefonun en buyuk artısı ve eksisi şudur...
3110c artısı nokia olması ef71 eksisi benq-siemens olması
bence 3110c eger dıs gorunumunu ve kalınlıgını kendine uygun buluyorsan kacırılmaz bir telefon...kamerasıda bence yeterince iyi o fiyata...
sağol kaaaan bi tek sen cvp yazmışsın çok teşekkür ederim ef71 yazılı özellikleri çok güzel duruyor ama bilinmiyor kullanmadan 3110 kalın olması falan iyidir ya birilerine fırlatmaya
iki telefonuda görmedim ama nokia 3110 al derim siemens hiç beklemediğin bir anda bozulabilir. ben siemensi pek sevemedim. alan bir kaç arkadaş var 3/2 bozuldu.
siemens'in ef71 bide ef81 modelli war galiba aslında sadece kagıt ustunde degil kendileride iyi modeller olabilirler...
ama siemens-benq birleşti alır yurur diye beklerken tam tersi oldu,avrupa fabrikaları kapandı,yeni modeller gelmedi,yedek parça ve servis problemleri yaşandı...o yuzden zaten o telefonlar bu fiyatlara dustu..ve uzun suredir piyasadalar ustlerine yeni modeller cıkmadı..yani...problem yasanması riskli bir telefonu almanı tavsiye etmem tabikide...
o yuzden nokia'dan şaşmamak lazım..elektronik işi birazda şans tabi...hayırlısı diyelim...
ef71 bu fiyata düştükten sonra bence alınası bir telefon.el71 ve c75 modellerini kullandım tamam süper telefon değil ama kötülüğünüde görmedim.3 tane sipariş ettik 3 arkadaş alıyoruz deneyeceğiz.Bu fiyata düştükten sonra 640*480 kameralı yada 1000 kontör hediyeli bilmemne telefon alınacağına bunu alırım. Mesela fiyat/performans meselesi.Buna göre karar verirseniz bence daha mantıklı olacaktır.
yorumlarınız için teşekkür ederim dün indirimin son günü diye haveleli olarak sipariş verdim 2 gün içinde yatırmazsam siparişim geçersiz olucak dediğiniz gibi yedek parça bulunamaması gibi bir çok sorun var ama diğer yandanda özellikleri cezbediyor gibi olmazsa geri iade ederim diyede düşünüyorum sağolun tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme