Selam arkadaşlar, forma yeni katıldım. Daha önceki konulara şöyle bi baktım ama bulamadım. abenim sorunum şu;
Nokia 3230 telefonum var. Telefonda gelen orjinal zil seslerini kullanamıyorum. Tercihlerden zil seslerine baktığımda bu zil tonlarını görmüyorum bile sadece sonradan yüklediğim tonlar gözüküyor ve bunlar arasından seçebiliyorum.
Ama telefondaki dosya yöneticisi üzerinden baktığımda orjinal tonları görebiliyorum. Üzerine gelip çalıştırmak istediğimde "desteklenmeyen format" gibi bişey diyor. Teli formatlamak istemiyorum.. Çünkü mcüzdan, radyo, ıvır zıvır herşey gidiyor.
Yardımlar için teşekkürler şimdiden
ozaman senin telde bi sorun var
o varya iğrenç bi telefon çalmadan önce biiiip sesi varya deli ediyodu beni iyiki bozmuşum oh canıma değsin....
Bende de aynı sorun var. Artı bir sorun daha var , dosya yöneticisinde de göremiyorum melodileri. Şu an zil sesi yapacak melodim bile yok telefonda. bir iki tane dandik bar. onlar nasıl duruyo hala anlamadım.
Arkadaşım muhtemelen uyumsuz bi tema yüklemişsindir aynı sorun bende de oldu ilkin fexplorer yüklüosun ordan hafıza kartına gel hafıza kartının içinde sana garip gelen dosyalar olcak tam hatırlamıorum ama bilmemne player falan yazan application dosyaları var bi klasörün içinde onları silersen sorun kalmaz kolay gelsin