ben de alacaktım ama bu yorumları okuyunca vazgeçtim. gerçek olamayacak kadar iyi gibi fiyat. |
Nokia 3310 399 TL. Nokia Türkiye Garantili ( Hepsi Burada ) (2. sayfa)
-
-
Yaptığım hiç bir olumsuz yorumu yayınlamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nokia 8 kullanıcısı olarak söylüyorum. nokia türkiyede ürünlerinin arkasında duran bir firma değil. Telefonda arıza çıkarsa elinizde kalır ona göre alın. ouno servis bakıyor ancak garanti kapsamına almıyorlar hiçbir şeyi ve absürt tamir ücretleri çıkarıyorlar. nokia konularına bakabilirsiniz.
-
Ekonomiyi donanımhaberde ömrünü çürütmüş mahmut716 nickli sivilceli bir ergenden öğrenecek değilim neyse ki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nokya Türkiye diye bir şey kaldı mı ya???
-
quote:
Orijinalden alıntı: ehiamico
Ekonomiyi donanımhaberde ömrünü çürütmüş mahmut716 nickli sivilceli bir ergenden öğrenecek değilim neyse ki.gayet guzel aciklamis. nesi zorunuza gitti?
Aha geldi bi reisçi daha. Aynen ekonomi çok iyi, turşusunu kurun 3310'un.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen bize anlat da öğrenelim o zaman...Hadi,bekliyoruz...
-
Nostalji için mi alıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ekonomiyi donanımhaberde ömrünü çürütmüş mahmut716 nickli sivilceli bir ergenden öğrenecek değilim neyse ki.Seni gömüyorlarmış diye duyum aldık yardıma geldik..... dermişim. Toprağını atmaya geldik kardeş, iyi gömmüş. Adam ekonomi bilgisi konuşturmuş, sende adama anca sivilceli ergen diye hakaret etmişsin, seviye gayet net, hadi sen bir gez gel bakalım hava alırsın.
Bu arada cihaz cidden distribütör garantili olsa alınırdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ehiamico"Para birimi" kıyası üzerinden ekonominin kötülüğü/iyiliği anlaşılmaz. Ona bakarsan 1 Rus Rublesi eşittir 0,10 Türk Lirası. Rusların ekonomisi bizimkinden daha mı kötü oluyor bu durumda? Veya 100 Japon Yeni 7,43 TL ediyor. Gibi gibi.
Alıntıları GösterEkonomi şöyle anlaşılır. Etrafında senin ayarındaki ülkelerin paralarının değerlerine bakarsın. Yıllar içinde onların parası senin paran karşısında neler olmuş? Paraların alım gücü ne civarda?
Mesela Ukrayna grivnasına bakalım. Ukrayna zaman zaman savaşa giren ekonomisi kötü bir ülke değilmi?
5 yıl önce 1tl verip 8grivna alabiliyormuşuz. Şu an kaç alıyoruz 4grivna. Bizim paramız karşısında değeri 2 ye katlanmış.
Peki 9 milyon nüfuslu, okur yazar oranı yerlerde sürünen Papua Yeni Gine kinası ne olmuş? Son 5 senede parasını bizim paramız karşısında 2ye katlamış 1 kina verip 2tl alabiliyorsun (daha eskilere gidersen tl nin kina karşısında daha değerli olduğunu görürsün)
Bulgaristan var malum. Eskiden biz oraya gezmeye, tozmaya, alışverişe giderdik şimdi onlar geliyor. Onlarında 5 yılda parası tl karşısında 2 kat değerlenmiş. Hadi Bulgaristan avrupa birliği falan dedin sıkıntı yok komşu ülke Gürcistana bakalım.
Gürcistan Larisi de son 5 yılda tl karşısında 2 kat değer kazanmış. 1 lari verip 2,4tl alabiliyorsun şuan.
Rus rublesi yine 5 yılda tl karşısında 2 kat değer kazanmış.
Yani bizim paramış 5 yılda erimiş. Bizi kıskanan ülkeleri hesaba katarsak durum çok daha vahim. (ortalama 2,7-3kat değer kaybetmiş paramız)
Bu arada paramızdan 6 sıfır attıgımızı da hatırlamak lazım. Kıyaslarken lazım olur. Japonlar hiç sıfır atmadılar zira.
Son olarak ekonomi son 5 yılda kötüleşmedi. Daha eskilere dayanıyor. Sadece çoğu insan farkında değildi. Hala daha farkına varamayanlar var.
Birileri boşuna cahil halkın ferasetine güveniyorum diye saçmalamıştı zamanında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: STNDEkonomi şöyle anlaşılır. Etrafında senin ayarındaki ülkelerin paralarının değerlerine bakarsın. Yıllar içinde onların parası senin paran karşısında neler olmuş? Paraların alım gücü ne civarda?
Mesela Ukrayna grivnasına bakalım. Ukrayna zaman zaman savaşa giren ekonomisi kötü bir ülke değilmi?
5 yıl önce 1tl verip 8grivna alabiliyormuşuz. Şu an kaç alıyoruz 4grivna. Bizim paramız karşısında değeri 2 ye katlanmış.
Peki 9 milyon nüfuslu, okur yazar oranı yerlerde sürünen Papua Yeni Gine kinası ne olmuş? Son 5 senede parasını bizim paramız karşısında 2ye katlamış 1 kina verip 2tl alabiliyorsun (daha eskilere gidersen tl nin kina karşısında daha değerli olduğunu görürsün)
Bulgaristan var malum. Eskiden biz oraya gezmeye, tozmaya, alışverişe giderdik şimdi onlar geliyor. Onlarında 5 yılda parası tl karşısında 2 kat değerlenmiş. Hadi Bulgaristan avrupa birliği falan dedin sıkıntı yok komşu ülke Gürcistana bakalım.
Gürcistan Larisi de son 5 yılda tl karşısında 2 kat değer kazanmış. 1 lari verip 2,4tl alabiliyorsun şuan.
Rus rublesi yine 5 yılda tl karşısında 2 kat değer kazanmış.
Yani bizim paramış 5 yılda erimiş. Bizi kıskanan ülkeleri hesaba katarsak durum çok daha vahim. (ortalama 2,7-3kat değer kaybetmiş paramız)
Bu arada paramızdan 6 sıfır attıgımızı da hatırlamak lazım. Kıyaslarken lazım olur. Japonlar hiç sıfır atmadılar zira.
Son olarak ekonomi son 5 yılda kötüleşmedi. Daha eskilere dayanıyor. Sadece çoğu insan farkında değildi. Hala daha farkına varamayanlar var.
Birileri boşuna cahil halkın ferasetine güveniyorum diye saçmalamıştı zamanında.
Alıntıları GösterTelefon diye konu açtım, Gürcistan'a , Ukrayna ya kadar bagladiniz. Telefon hakkında bir cumleniz olmadi. Valla baydi, bıktık ekonomi hesabinizdan. Sabaha kadar anlatın yok birim.para , yok domatesle anlatmalar, peynir üzerinden kıyaslar. 3310 diyorum abi satın alayım mi TL ile. Grivna knioa leva meva yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Boş laf kasmayı çok seviyorlar çünkü. Para yok diye ağlarlar forumun en popüler konusu sıfır araç teklifi alanlar. Nasıl oluyosa bu :))
quote:
Ekonomiyi donanımhaberde ömrünü çürütmüş mahmut716 nickli sivilceli bir ergenden öğrenecek değilim neyse ki.bakın burası çokomelli
-
Pubg oynanır değil mi?
Yüksek mühendisler, mucitler, üretim yapıp değer göremeyen arkadaşlarımız konuya yazmış hemen. Almanya'ya gidicem, en kötü işsizlik maaşıyla geçinirim diyen, her şeyi hazır olarak bekleyen insanlar birim hesabıyla kimsenin bilmediğini keşfetmiş gibi cool mesajlar atıyor ya hayranım. Google'dan almanya ilan sitelerinde çürük arabayı 1000€'ya bulup arkasına sürü arayan insanlar; siz Amerika'ya da gitseniz, Kanada'ya da gitseniz Avrupa'nın en iyi ülkesine de gitseniz sizin zengin olma ihtimaliniz 0 (SIFIR)
Kendi tembelliğinizi kabullenmeyip kendi hatanızı kabullenmedikten sonra o birim hesaplarını ömür boyu devam edersiniz. İlla bir yere gitmek gerekmiyor, yapan adam evinde yatarak da dolar, euro kazanıp TL harcıyor. Para hep kazanılır, önemli olan çalışmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatgit -- 10 Ekim 2020; 11:49:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: phatgitYüksek mühendisler, mucitler, üretim yapıp değer göremeyen arkadaşlarımız konuya yazmış hemen. Almanya'ya gidicem, en kötü işsizlik maaşıyla geçinirim diyen, her şeyi hazır olarak bekleyen insanlar birim hesabıyla kimsenin bilmediğini keşfetmiş gibi cool mesajlar atıyor ya hayranım. Google'dan almanya ilan sitelerinde çürük arabayı 1000€'ya bulup arkasına sürü arayan insanlar; siz Amerika'ya da gitseniz, Kanada'ya da gitseniz Avrupa'nın en iyi ülkesine de gitseniz sizin zengin olma ihtimaliniz 0 (SIFIR)
Kendi tembelliğinizi kabullenmeyip kendi hatanızı kabullenmedikten sonra o birim hesaplarını ömür boyu devam edersiniz. İlla bir yere gitmek gerekmiyor, yapan adam evinde yatarak da dolar, euro kazanıp TL harcıyor. Para hep kazanılır, önemli olan çalışmak.
ne tembelliği kardeşim ? avrupada yaşıtlarımın yaşadığı hayata bakıyorum bide buraya bakıyorum. aradaki farkı görmemek için cahil veya kötü niyetli olman lazım. insanlar ekonominin kötü gittiğinin farkında. bunun hesabını sormak istiyor. bu olayda bile nede hala kötü gidişatı inkar edip sorun yokmuş gibi davranırsınız anlamıyorum. hadi araba 1k euro olmasın 3k euro olsun. sen şahine 50bin tl vermekten memnun musun yani
-
kuzen atanamayan ürgetmendi
2 sene evvel bana 40000₺ birikmişi olduğunu söyleyip araba tavsiyesi istedi
milletin hurdasına para verme başka bir yatırım yap dedim
geçen sene birikimini insan kaçakçısına verip alamanyaya iltica etmiş
instagramdan paylaşım yapıye alaman hökümetinin verdiği para ile partiden partiye koşiye üzerine buradaki anasına her ay 1000 oyro gönderyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X