Şimdi Ara

nokia 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 460tl ye 0 cihaz buldum tabi KKTC de yaşıyorum o yüzden pasaport kaydı filan gerkemiyor

şimdi sorularım
    1-acaba alsammı fiyat iyimi
    2-özellikleri bakımından nasıldır acaba(araştırdım da çok kullanan yok)
    3-oyun yükleyebiliyormuyuz nokia asha 311 var ona yükleyemiyorsun
    4-430tl yede samsung galaxy mini 2 var ama onunda tipi güzel değil ve şimdiye kadar sadece ios kullandım o yüzden android kullanmak çok istemiyorum(oyuncak gibi duruyor mini 2)

sorularımı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
    daha fazla para koy şunu al filan demeyin lütfen çünkü ilk 390tl ye asha 311 alıyordum ama onada oyun yüklenemeyince fiyatı yükselttim biraz 460tl ye çıkarttım son fiyatı budur arkadaşlar

• güncel yarın almay gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

güncel yarın almay gidicem

Nokia 603 alin. Bu fiyata bulabileceginiz siteler vardir mutlaka. 603'te harici ram'li GPU var. Oyun ve internet performansi cok iyi. Nokia 500 beklentilerinizi karsilamaz. Oyun performansi kotu bildigim kadariyla. Bu arada oyun oynamak sizin icin onemliyse Symbian'da cok fazla oyun secenegi yok. Oyun icin Android alin diyecegim ama bu butceye de oyunlarda performans ortaya koyacak Android cihaz yok bildigim kadariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

güncel yarın almay gidicem

Nokia 603 alin. Bu fiyata bulabileceginiz siteler vardir mutlaka. 603'te harici ram'li GPU var. Oyun ve internet performansi cok iyi. Nokia 500 beklentilerinizi karsilamaz. Oyun performansi kotu bildigim kadariyla. Bu arada oyun oynamak sizin icin onemliyse Symbian'da cok fazla oyun secenegi yok. Oyun icin Android alin diyecegim ama bu butceye de oyunlarda performans ortaya koyacak Android cihaz yok bildigim kadariyla.

Te de yaşamadığım için Nokia 500 460 tl Nokia 603 680 tl arada baya bir fark var ki zaten iPod touch 4g var bende oyunları onun ile oynarım android konusuna gelirsek asla ve asla android kullanmam çünkü sevmiyorum

• Internetten siparis verme imkaniniz yok mu? Bazi web siteleri uygun fiyata satiyor. Kargo firmalari Kibris'a urun gonderiyor mu bilmiyorum. Ama dediginiz gibi imkaniniz yoksa yapacak birsey yok. Nokia 500'de sonucta bir Nokia. Simdiden hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Internetten siparis verme imkaniniz yok mu? Bazi web siteleri uygun fiyata satiyor. Kargo firmalari Kibris'a urun gonderiyor mu bilmiyorum. Ama dediginiz gibi imkaniniz yoksa yapacak birsey yok. Nokia 500'de sonucta bir Nokia. Simdiden hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin.

Teşekkürler internetten söyleme şansım var ama kargo biraz pahalı ve kredi kartı istiyor kapıda ödeme olsa hep internetten alırım ama işte KKTC de yaşamanın kötülükleri.İmkanım var ama arada 200tl ye yakın bir fiyat olduğu için nokia 500 almaya karar verdim.Yardımlrınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.