Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben de geçen gri bir 5130 XM aldım, bende Philips kulakiçi kulaklıklar olduğu için yanında verilen kulaklığı şöyle bir deneyip bir müzik telefonunun yanında verilen kulaklıktan beklenmeyecek kadar düşük ses verdiğini görünce bir köşeye attım, fakat malesef bu sabah itibari ile emektar Philips kulaklığımın sol tarafı bir kaza neticesinde temassızlık yapar hale geldi. Malumunuz, tek taraflı kulaklık dinlemek hiç hoş birşey olmadığı için "orijinal" kulaklıklara kaldık. Fakat onlarla ilgili bir sorunum var, orijinal 5130 kulaklığı normalde duyulamayacak kadar az ses veriyor, bu problem kulaklık üzerindeki tuşa basılı tutularak halledilebiliyor, tuşa basılı tutulduğunda çok iyi ses vermeye başlıyor. Yalnız her an tuşa basılı tutularak gezilmez ki, acaba bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır?

Yeni kulaklık tavsiye edecek arkadaşlara not: Evet ay başında bir Sennheiser ya da Philips almayı düşünüyorum fakat ay başına daha çok var, benim gibi bir mp3 bağımlısı o kadar süre bu kulaklık ile kalacak, bu yüzden yeni kulaklık önermek yerine bu sorunun çözümünü yazarsanız sevinirim.

Edit: Arkadaşlar ben kulaklığı bilgisayarda deniyordum ve bahsettiğim sorunun sadece bilgisayarda olduğunu, telefonda böyle bir problem olmadığını gördüm, ama bilgisayarda da aynı Philips kulaklığı kullandığım için acaba bu mereti, Nokia WH-102 kulaklığı bilgisayarda tuşuna basılı tutmadan iyi ses alarak kullanmanın yolunu bilen varsa bana bana da söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 15 Nisan 2010; 22:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurStyle

sungur 13 sendede var demi dostum gün ışıgında hiç farkedilmiyor ama karanlıkta felan ufakta olsa rahatsız edici acaba nasıl çözebiliriz

Benı rahatsiz etmiyor.Mikrofon falan vardir orada belki,gerci bu aletin mikrofonu nerede bilmiyorum ama boyle kucuk ayrintilara kafa takmamak lazim.
    telefon iste,calisiyorsa sorun yoktur...
  • quote:

Arkadaşlar şu sorun herkezde var sanırım 3 numaralı Tuş altı aralık oldugu için ışık vuruyor ve o ışık göze çarpıyor bu sizdede var demi 2 tane 5130'a baktım aynı sorun sizdede varmı merak ettim

Aynı sorun bende de var,biraz rahatsız edici bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feanor1992

quote:

Arkadaşlar şu sorun herkezde var sanırım 3 numaralı Tuş altı aralık oldugu için ışık vuruyor ve o ışık göze çarpıyor bu sizdede var demi 2 tane 5130'a baktım aynı sorun sizdede varmı merak ettim

hımm demekki bütün5130'larda aynı sorun var napalım artık yapçak bişey yok öyle idare edicez sinir bozucu amaa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Teşekkür ederim.
    Ghett0C0wb0y için düşünürdüm niye sürekli 5130 alıyor diye kendi başıma geldi
    Telefon gerçekten memnun ediyor kullanıcısını.Tekrar tekrar herkese tavsiye ederim.

bugüne kadar kullanmaktan en çok memnun kaldığım telefon :) boşuna demedim alın diye.
  • quote:

Evet bendede aynı şekilde.
    Böyle küçük şeylere kafa takmamak lazım bence yoksa işin içinden çıkamazsınız.
  • birde duvar kagıdı tam ekran olmuyor bu telefonda oda bu telefonun bir eksi yani:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feanor1992

quote:

hımm demekki bütün5130'larda aynı sorun var napalım artık yapçak bişey yok öyle idare edicez sinir bozucu amaa olsun

Ya bu kadar dert etmeyin bunu. Sorun olacak birşey değil. Bir aralarda Iphone'da ışık sızması var diye millet garantiye götürüyordu.

• telefonda duvar kağıtları tam olarak kullanılıyor... görüntü kullan-duvar kağıdı yap-orta seçin oluyor eksisi falan deil o....birde ışık sızdığı dediğiniz yerde mikrofon var kitapçığından bakabilirsiniz...
  • bsliali tam ekran olmuyor aşağıda mavi buton kalıyor 6300 larda tamamen tam ekran oluyor mesela bu telefonda öyle degil
  • up.
  • ne zamandır yazı gelmiyor konuyo herkes memnun galiba telefonlarından:)
  • Ben evde olduğum için kullanmıyorum telefonu. Babamın haberi yok aldığımdan. Görse sorun olmaz ama şimdi durduk yere laf yemeyelim dimi ama. Özledim telefonumu ya.
  • arkadaslar slm ben yeni kayıt oldum siteye telı yeni aldım ve bikac sorum olcak sizlere cevaplarsanız sevinirim

ilki sarj olayı beni kesinlıkle tadbin etmedi mesaj hic cekmem sadece cok müzık dinledım ama 1bucuk gün gidiyo onlada sizlerinde aynımı merak ettm
    ikincisi ise foto cekerken farkettm cektıkten sonra tmm cekıyo ama bi 10 sn sonra renkler oturuyo bi beklıyosn yani tam fotonun oturmasını ilk cektginde sarımtrak gibi bi renk alıyo gibi garıp sonra 10 12 sn sonra düzelıyo oturyo renkleri acaba normalmı anlayamadım cevaplarsanız cok sevinirim ses cok ii ona dicek bi lafım yok
  • Şarjını ile 1 1.5 ay batarya zayıf uyarı aldığınızda takın ve batarya dolu şarj aletini çıkartın uyarısını aldıktan sonra çıkartın. Bu süre zarfında pil asıl performansına kavuşacaktır. ha gece takıp sabah çıkartırım derseniz de sorun olmaz. Amaç tamamen doldurup tamamen boşaltmak.

Kamerası malesef biraz yavaş işliyor ama bu bir sorun değil. Tüm arkadaşlarda var bu dedikleriniz. Alışma sürecindesiniz diyebilirim. Önceki telefonunuzun etkisinden kurtulup bu telefona alışmanız uzun da sürebilir kısa da sürebilir.
  • tesekürler cevaplar icin::)
  • ünal kardeşim psikolog gibi konuşmuş eski telefonunuz etkisinden kurtulup bu telefona alışmanız uzun da sürebilir kısa da..helal
  • Kendim gitmeyi düşünürken tekrar yazdığımı okudum da gerçekten öyle yazmışım yav.
  • gerçekten en memnun kaldığım telefon diyebilirim ki sayısız telefon değiştirdim şu ana kadar. fakat bir de tam bir mesajın ortasındayken pat diye beyaz ekran çıkmasa karşıma süper olacak..

arkadaşlar bu forumda en son okuduğum kadarıyla en sağlam stabil versiyon olarak 6.94 vardı.. fakat çoğu arkadaş 7.91 de kullanıyor hangisini tavsiye edersiniz bende 6.94 var yükselteyim mi versiyonu?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.