Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonu Dğn Aldım Hepsiburada.com da 281 TL ye düşümüş hemen aldım ses kalitesi tek kelimeyle mükemmel hafıza kartının 650 mb sini müzikle doldurdum en ufak bir takılma olmadı radıosu güzel çekiyor
  • yanında hoparlörü vardır umarım...versiyonu kaç acaba(*#0000#) hayırlı olsun telefonun iyi günlerde kullanman dileğiyle telefon 4 gb yi sorunsuz kaldırıyor 1 gb onun için çocuk oyuncağı:P
  • Evet 1gb kart çıkıyor.
  • merhaba 7.95 sürümü ile sorunlar çözüldü mü acaba veya şu an devam eden sorunları nelerdir.
  • nasıl 5 gün gidiyor ya hiç elinizi sürmüyosunuz telefona herelde milleti yanıltmayın
    pihlips x800 var o 5 gun gidiyo en falza 2.5 gunu gordum tlfon goruşmesi dışındada çok kulanmıyorum tlfonu sizinkilerin ne özelliği var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

nasıl 5 gün gidiyor ya hiç elinizi sürmüyosunuz telefona herelde milleti yanıltmayın
    pihlips x800 var o 5 gun gidiyo en falza 2.5 gunu gordum tlfon goruşmesi dışındada çok kulanmıyorum tlfonu sizinkilerin ne özelliği var acaba

Size yalan borcum mu var yahu
    5 gün gidiyor pilim.Bir şeyi unutuyorsunuz;pil performansı kişiden kişiye değişir.Ben telefonda günde 30 dakıka kadar konusur 1 saat kadar da muzık dınlerım.Muziğide her gün dinlemiyorum.Bu şekilde 5 gün gidiyor pili.Tabi akşam yataken telefonumu her zaman kapatırım gereksiz insanlar gecenin bir vakti arıyor yoksa.
    Dolaysıyla milleti kandırdığım falan yok.Foruma yalan bilgi yazmakla elime bir şey de geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

nasıl 5 gün gidiyor ya hiç elinizi sürmüyosunuz telefona herelde milleti yanıltmayın

Size yalan borcum mu var yahu
    5 gün gidiyor pilim.Bir şeyi unutuyorsunuz;pil performansı kişiden kişiye değişir.Ben telefonda günde 30 dakıka kadar konusur 1 saat kadar da muzık dınlerım.Muziğide her gün dinlemiyorum.Bu şekilde 5 gün gidiyor pili.Tabi akşam yataken telefonumu her zaman kapatırım gereksiz insanlar gecenin bir vakti arıyor yoksa.
    Dolaysıyla milleti kandırdığım falan yok.Foruma yalan bilgi yazmakla elime bir şey de geçmez.

gece kapattığını belirtmen gerek yoksa imkanı yok 5 günü görmesinin belirtmediğin için böyle bir tepki aldın yoksa sizinle alakalı deil
    saygılar

• quote:

Banada 2 gün gidiyor fakat bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir.Ben çok sık müzik dinler çok sık telefon görüşmesi yapar ve günde minimum 50 sms atarım.
    Bence bu şartlar altında 2 gün normal.Telefona bu konuda haksızlık yapmamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 3 Nisan 2010; 18:40:48 >
  • özelliklerini göz önüne alırsak bence az 5800 koca ekrana onca özelliğe ramen 2 gun gidiyor bizden yogun kullanımda bile ama bizim 5130 ne özellik var diye düşünüyorum bence daha uzun olmalıydı tabki kullanıma göre değişir o ayrı durum amaşarjı normal ama iyide deil bence
  • arkadaşlar bu telefonun en son sorunsuz versyonu kaç acaba.birde 6233 gibi harici sesi baya yüksek mi?kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum...
  • quote:

Ben gece kapatmıyordum , normal kullanımda 6 gün gittiğini hatırlıyorum.
    günde birkaç saat MUZIK dinleyerekte 3 gün gidiyordu , cihaz FULL AÇIK 24 saat
  • Her gün okuldayım. Okulda ara verildiğinde müzik açarım. Günde 20 dakika konuşma olur. Oyun oynarım. Ben de en az 2 en fazla 4.5 gün gidiyor.
  • bende gunluk 20 dk tlfon görüşmesi yapıyorum müzik felan kamre kullanmam kolay kolay ama 2 gunu geçmiyo max 3 olsun hadi 6 gunu nasıl goruyorsunuz merak konusu valla
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

Bugün itibariyle bende xm5130 aldım.hoparlör+ 1gb hafıza kartı hediyeli olan pakedini 269TL ye media marketten aldım.Biraz kurcaladım güzel telefon.Gözüme çarpan tek problemi şimdilik şu tuşları kitledikten sonra hemen uyku moduna alıyor ekranda hiçbir yazı hiçbirşey yok.Çok aradım ama bunun ayarı yok mu ekranda saat görünecek bir şekilde dursun tuşlar kitli olduğunda.Bazen denk geliyor tuşları açtığımda ekranda kocaman saat görünüyor kısa bir süreliğine ama ben uyku moduna almamasını hep saat olmasını istiyorum.Var mı bir ayarı ?
  • ayarı yok malesef tuşları kilitleyince ekran kararıyor gözükmüyor hiç birşey no tuşuna basınca saat yanıyor ekranda...hayırlı olsun telefonun bu arada uygun fiyata almışın hoparlörlü falan ...versiyonun kaç acaba (*#0000#)
  • Teşekkür ederim.7 li birşeydi şuan müzik atıyorum bitsin hemen bakıp yazacağım Ekran kararması kötü olmuş.Ama dediğiniz gibi no ya basınca en azından gösteriyor saati buda birşey.

versiyon 07.91
    29.10.09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 4 Nisan 2010; 20:42:41 >
  • ŞArja taktığınızda ışığın sürekl, açık kalmasını ayarlayabiliyorsunuz.dahası menünün görünümünü ve ikonların görünümünü ve yerini dahi ayarlayabiliyorsunuz.
    sar değeri hariç güzel alet.Gerçi avrupa standartlarında sar değeri normal sayılır ama eski telefonumla kıyaslayınca bu bayağı fazla.nokia 1.16,
  • sar değeri yüksek ancak 2 nin altı normalmiş ben öyle biliyorum
  • Ya kimisi 2'nin altı normal diyor kimisi yüksek diyor.
  • Umarım yüksek değildir. Telefonu herzaman cebimde taşıyorum ateşle oynuyorum resmen
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.