Ya bende aynı modeli kullanıyorum da kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım sordum ama cevap alamadım
Arkadaşlar sim karttan olabileceği şeklinde cevap vermiş kapanma sorununa.ama yazılımı yükseltip tekrar denemekte fayda var 7.95 olarak.o şekilde sorunun yazılımsal veya donanımsal olduğunu anlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
Arkadaşlar sim karttan olabileceği şeklinde cevap vermiş kapanma sorununa.ama yazılımı yükseltip tekrar denemekte fayda var 7.95 olarak.o şekilde sorunun yazılımsal veya donanımsal olduğunu anlarız.
Öte yandan versiyon yükseltmemeyi tercih edenler de var ama.
tahmini olarak değilde deneyerek 8gb yada 4gb kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim arkadaşlar... yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tugay91
sim kartla alakalı deil telefonu yeni alanlar bir süre boyunca kapanıp açılma (reset) sorununu yaşayabilirler bu sürekli olan birşey değil. Sadece ilk zamanlar.
Ben aldigimdan beri hic reset problemi ile karsilasmadim.Bir kere bile.Versiyon 06.94
quote:
Orijinalden alıntı: canx
Benim telefonun orta tuşunda soyulma oldu,rengi çıkmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Mavi miydi telefonun rengi?
quote:
Orijinalden alıntı: sungur 13
quote:
sim kartla alakalı deil telefonu yeni alanlar bir süre boyunca kapanıp açılma (reset) sorununu yaşayabilirler bu sürekli olan birşey değil. Sadece ilk zamanlar.
Ben aldigimdan beri hic reset problemi ile karsilasmadim.Bir kere bile.Versiyon 06.94
Bende de hiç reset sorunu olmadı bugüne kadar çok şükür.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Benim telefonun orta tuşunda soyulma oldu,rengi çıkmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: sungur 13
quote:
Bende de hiç reset sorunu olmadı bugüne kadar çok şükür.
Renk soyulma konusunu daha önce dile getirmiştim. Sırf bu yüzden gri aldım.
Telefon bir kez reset attı oda 2.nün makinayı aşırı kastığımdan oldu galiba..
Telefondan genel oalrak memunum....
Yeni alacakalra gri renk öneririm hem üretim tarihi yeni hemde fabrikadan versiyonu yüksek geliyor..........
quote:
quote:
quote:
Kırmızı. Orta yön tuşu soyuluyor, siyaha dönüyor. Telefonda daha yeni sayılır aslında. Kullanıcı hatası mı oluyor bu durum acaba?
Servise götürdüğünüzde garantiden değiştirirler. Çok şükür bende olmadı daha ama inşallahta olmaz. Ücretsiz değiştiriyorlar ellerinde varsa eğer.
quote:
bende aynı sorunu yaşıyorum
bence soyulmaları teknik servis kullanıcı hatası der hiç sanmıyorum değiştireceklerini...
orta tuşu msj tuşlarından daha az kullanıyorum ama 3.ay da soyulmaya başladı. Telefon iyice çizilsin soyulsun kabını değiştircem gittigidiyor da 35 tl ye orjinal kapak satılıyo ön ve arka.
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
bence soyulmaları teknik servis kullanıcı hatası der hiç sanmıyorum değiştireceklerini...
3 ayda hangi telefonun tuşları soyulmaya başlamış ki? Tamamen kalitesiz malzemeden kaynaklı bu soyulma olayı. 2 sene Samsung E900 kullandım ki o dokunmatikti ve dokunmatiklerin üstünde SAMSUNG yazıyordu. 4 sene oldu telefonu alalı belki geçti bile. İkinci S ve G harfi daha 1 1.5 sene öncesinde soyulmuştu. Üstelik ekrana uygulanan bir boya o da.
Daha önceden bu konuda bir arakdaş ücretsiz değiştirtmişti tuş takımını.
evet hemde telefona gözüm gibi bakıyorum ama orta tuşun soyulması görüntüyü bozuyor oldukça kibar davranmama rağmen nasıl oldu anlamadım.
Maliyetten kısma pahasına kalitesiz malzeme kullanılmaya başladı artık. 3310 dönemine baksanıza. Çıktığı ilk zamanları hatırlıyorum milletin elindeydi. Ne tuş soyulması vardı ne sorun çıkartması. Bende de var bir tane taş gibi duruyor daha. E250 dönemini de hatırlayın mesela. Taş gibi telefondu onlarda.
kapağı değiştirmeyi düşünen arkadaşa söylüyorum eğer garanti dışında kapağı değiştirirsen telefonun garanti dışı kalıyor biliyorsundur kapaığı değiştir telefon garanti dışı anca teknik serviste değiştirirsen sorun olmaz...
Ben 4GB microSD HC Kullanıyorum hiç kasma donma vs yok 2GB kısmı dolu şu anda
ben 9 ay kadar kullanmıştım Nokia XM5130 ,zerre soyulmamıştı, sonra sattım arkadaşıma , onda 2.ayda soyulmaya başladı. Kullanım faktörü giriyor burada devreye , ben 9 ayda soyamadım o ise 2 ayda soymayı becerdi , bence kullanmaktan kullanmaya değişiyor
ne yani bizde tırnağımızla kazımıyoruz boyasını heralde hiçmi dokunmıcaz tuşa belliki kalitesiz bir malzemeden yapılmış bu tuş 8 aydır kullanıyorum ekran çok çabuk çiziliyor kılıf kullandığım halde çizik dolu orta tuş da soyuluyor telefon çok güzel verdiğim paraya hiç acımadım ama bu 2 şey görüntüyü oldukça bozuyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kırmızı. Orta yön tuşu soyuluyor, siyaha dönüyor. Telefonda daha yeni sayılır aslında. Kullanıcı hatası mı oluyor bu durum acaba?
Servise götürdüğünüzde garantiden değiştirirler. Çok şükür bende olmadı daha ama inşallahta olmaz. Ücretsiz değiştiriyorlar ellerinde varsa eğer.
Tamam teşekkürler... Daha garantinin bitmesine çok var zaten, bi ara götüreyim
Gerçekten kapak değiştirilebiliyor mu teknik servisten?Bir de camdaki çizikler,buğulanmalar canımı sıkıyor artık, teknik serviste buna da bir çözüm bulurlar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bbjk1985
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam teşekkürler... Daha garantinin bitmesine çok var zaten, bi ara götüreyim
Gerçekten kapak değiştirilebiliyor mu teknik servisten?Bir de camdaki çizikler,buğulanmalar canımı sıkıyor artık, teknik serviste buna da bir çözüm bulurlar mı?
herhangi bir nokia shop'a giderseniz kapak değişimi ücretsiz yapılıyor..ama sadece değişim ücretsiz..kapak ücreti alınıyor ama değiştirmesi beleş :)