Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugay91

ne yani bizde tırnağımızla kazımıyoruz boyasını heralde hiçmi dokunmıcaz tuşa belliki kalitesiz bir malzemeden yapılmış bu tuş 8 aydır kullanıyorum ekran çok çabuk çiziliyor kılıf kullandığım halde çizik dolu orta tuş da soyuluyor telefon çok güzel verdiğim paraya hiç acımadım ama bu 2 şey görüntüyü oldukça bozuyor.

NOKIA zaten kapakları kalıtesız yapıyor maalesef.Ancak iç donanım kaliteli.Şöyleki;1112 model telefonum her yere düştüğünde dağılır ama ben yerden alır birleştirir ve kullanmaya kaldığım yerden devam ederim.Aynı şey 5510da da vardı.Ama 5130 düştüğünde dağılmıyor.Yani ben henüz başaramadım.Arka kapak olukça sağlam oturuyor yerıne.bunun dışında orta tuş soyulması bende ve bu modeli kullanan tanıdıklarımda yok.Bu biraz da kulanma ile alakalı olabilir.

• eliniz sık terliyorsa da soyulma yapar..bu da bir anektod olsun.
  • ellerle alakalıdır benim ellerim çok terler ve telefonun orta tuşunda neredeyse soyulmadık bölüm kalmadı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

ne yani bizde tırnağımızla kazımıyoruz boyasını heralde hiçmi dokunmıcaz tuşa belliki kalitesiz bir malzemeden yapılmış bu tuş 8 aydır kullanıyorum ekran çok çabuk çiziliyor kılıf kullandığım halde çizik dolu orta tuş da soyuluyor telefon çok güzel verdiğim paraya hiç acımadım ama bu 2 şey görüntüyü oldukça bozuyor.

NOKIA zaten kapakları kalıtesız yapıyor maalesef.Ancak iç donanım kaliteli.Şöyleki;1112 model telefonum her yere düştüğünde dağılır ama ben yerden alır birleştirir ve kullanmaya kaldığım yerden devam ederim.Aynı şey 5510da da vardı.Ama 5130 düştüğünde dağılmıyor.Yani ben henüz başaramadım.Arka kapak olukça sağlam oturuyor yerıne.bunun dışında orta tuş soyulması bende ve bu modeli kullanan tanıdıklarımda yok.Bu biraz da kulanma ile alakalı olabilir.

Gerçekten ilginç ben heryere düşürdüğümde telefonum dağılıyor.Zaten ilk düşürüşümde ekranın bantları içten kaymış.Görüntü gitmişti.
    Malzeme kalitesi bakımından çok iyi olduğunu düşünemiyorum artık niyeseBundan önceki telefonum e250 idi maşallahı vardı hiçbirşey olmadı.
    Bunun hağricinde 5130'umu çok seviyorum.İyi ki almışım.

• halbuki e250 nin geçmişi pek iyi değildir seninki özel üretimdi herhalde..elektronik her zaman kullanıcıda biter..yani hoyrat kullanırsan 1 gün narin kullanırsan 1 asır gider..
  • 3 4 defa düşürdüm telefonu ama hiç dağılmadı. Ama sürekli kılıfta kullanıyorum. Bir kaç kere kılıfsız düşürdüm yine dağılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

halbuki e250 nin geçmişi pek iyi değildir seninki özel üretimdi herhalde..elektronik her zaman kullanıcıda biter..yani hoyrat kullanırsan 1 gün narin kullanırsan 1 asır gider..

Dalga geçer gibi tavrınız olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

halbuki e250 nin geçmişi pek iyi değildir seninki özel üretimdi herhalde..elektronik her zaman kullanıcıda biter..yani hoyrat kullanırsan 1 gün narin kullanırsan 1 asır gider..

Dalga geçer gibi tavrınız olmadı.

estağfurullah..dalga geçmek için söylemedim.sadece kullandığınız e250 gerçekten sağlammış onu belirtmek istedim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bbjk1985

quote:

Orijinalden alıntı: canx

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

quote:

quote:

Benim telefonun orta tuşunda soyulma oldu,rengi çıkmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Mavi miydi telefonun rengi?

Kırmızı. Orta yön tuşu soyuluyor, siyaha dönüyor. Telefonda daha yeni sayılır aslında. Kullanıcı hatası mı oluyor bu durum acaba?

Servise götürdüğünüzde garantiden değiştirirler. Çok şükür bende olmadı daha ama inşallahta olmaz. Ücretsiz değiştiriyorlar ellerinde varsa eğer.

Tamam teşekkürler... Daha garantinin bitmesine çok var zaten, bi ara götüreyim

Gerçekten kapak değiştirilebiliyor mu teknik servisten?Bir de camdaki çizikler,buğulanmalar canımı sıkıyor artık, teknik serviste buna da bir çözüm bulurlar mı?

herhangi bir nokia shop'a giderseniz kapak değişimi ücretsiz yapılıyor..ama sadece değişim ücretsiz..kapak ücreti alınıyor ama değiştirmesi beleş :)

Uyanıklara bak ya ne kadar para alıyorlar?Bi de camınız nasıl benimki çizik içinde ona da bir çözüm bulamazlar mı :(

• Bende bu telefondan kullanıyorum 2 ay oldu alalı alacak arkadaşlara bir iki birşey söyleyeceğim.

Telefonun + yönleri

Bir kere çok şık telefon. Gerek sol köşedeki ışıklar olsun gerek tasarımı olsun. Sesi gayet güzel neticede xpressmusic kulaklıktan pek bir performans beklemeyin derim bence bu telefona yakışmamış sesi iyi fakat daha kaliteli bir kulaklığınız varsa çok güzl ses veriyor.

Fotoğraf kalitesi iyi 2mp çok birşey beklememek gerek gündüz çekimlerinde ytere diye düşünüyorum :) ama video berbat bu bir gerçek :)) şarjı iyi gidiyor 5 gün felan. usb kablosu ve nokia pc suite programı ile istediğiniz herşeyi telefondan bilgisayara atip alabiliyorsunuz. program olmasa bile taktığınızda direk microsd ye erişim sağlıyor.

sağlamlık olarak diğer modellere nazaran daha nazik. telefonu ordan oraya atanlardan veya elde durmadan oynayanlardansanız demem o ki çabuk bozulur :) mesaj yazımı gayet iyi. rahatlıkla parasını hak ediyor alin derim.

Gelelim - yönlerine

Bu telefonu alalı 2 ay oldu bu 2 kez garantiye gidişi. durduk yere donuyor kendine reset atıyo ekran beyaz oluyor. bir kapandı daha açılmadı. garantiye yolladım bilgileri backup yapıp orj. yazılımı yükleyip yollamışlar tekrar. Sordum virüs olabilir dediler. bunun üzerine hafıza kartını takmadım birşey yollayıp almadım bugün yine aynısı oldu. götürüp geri verecem. Belki sadece bu telefonda vardır bu sorun ama hepsinde böyleyse uzak durun...

İyi forumlar

• arkadaşlar telefonumu temmuz 2009 dan beri kullanıyorum aşağı yukarı 7-8 aydır hiçbir sorun yaşamadım bu güne kadar 4 telefon değiştirdim hepsi ilk 6 ayında garantiyi boyluyorlardı ama bu telefon maşallahı var sapasağlam durumda...bir tek ön camı değiştircem dış camı o yüzden göndericem sadece...senin telefonun ana kartında problem olabilir kardeş benim eski siemens vardı beyaz ekran oluyordu takılıp kalıyordu telefon bataryayı söküyordum...yani ana kart problemli olabilir garantiyi biraz zorla tepki koy şikayet edicem falan de nokia genel merkezini ara şikayet et falan o zaman ilgilenirler şahsen ben garantiye verince sürekli arıyorum hemen yapılıyor telefonlarım...nokia servisi nasıldır bilmem ama hepsi aynı kefeden...
    inş sorunun en kısa sürede çözülür...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim telefonun orta tuşunda soyulma oldu,rengi çıkmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Mavi miydi telefonun rengi?

Kırmızı. Orta yön tuşu soyuluyor, siyaha dönüyor. Telefonda daha yeni sayılır aslında. Kullanıcı hatası mı oluyor bu durum acaba?

Servise götürdüğünüzde garantiden değiştirirler. Çok şükür bende olmadı daha ama inşallahta olmaz. Ücretsiz değiştiriyorlar ellerinde varsa eğer.

Tamam teşekkürler... Daha garantinin bitmesine çok var zaten, bi ara götüreyim

Gerçekten kapak değiştirilebiliyor mu teknik servisten?Bir de camdaki çizikler,buğulanmalar canımı sıkıyor artık, teknik serviste buna da bir çözüm bulurlar mı?

herhangi bir nokia shop'a giderseniz kapak değişimi ücretsiz yapılıyor..ama sadece değişim ücretsiz..kapak ücreti alınıyor ama değiştirmesi beleş :)

Uyanıklara bak ya ne kadar para alıyorlar?Bi de camınız nasıl benimki çizik içinde ona da bir çözüm bulamazlar mı :(

20-25 tl kapak ücreti tutuyor. ben 5310un kini değiştirmiştim 25 tl verdim ön cam hariç ona 60 istediler kalsın dedim :)

• Alacak olanlara vazgeçin diyorum

Orjinal batarya 2 gün gitmiyor bende
    Aldığımın 6 günü arıza verdi çok titiz kullanmama ramen
    telefon her şeyi SİLİNEMEZ DOSYALARI bile sildi
    Müzik çalar ve radyoya basınca hafıza dolu uyarısı veriyor
    4GB kart ile kullanıyordum ama ilk fırsatta satmaya çalışacağım
  • şarj konusunda mükemmel 5 gün dayanıyor bana 7 aydır en ufak sorunu yok 1 gb kart yetiyorda artıyor bile:D arkadaşım sende çok şanssızmışın elektronik şans denir ama seninkide çok kötü şans olmuş bu arada 25 tl kapağı nerede değiştirdirdiniz neleri değiştir bende değiştiricemde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanDikme

Alacak olanlara vazgeçin diyorum

bu teli ben kullandım 9 ay kadar. Aşırı kullanma da dahi 3 gün rahat gidiyordu, bunu defalarca yazdım.Normal kullanımda nerdeyse 1 haftada bir şarja takıyordum.
    Yapmayın etmeyin, şu tele nasıl çamur atsam demeyin.hadi kullanmasam amenna , kanacam ama ...
    AMa şunu gözardı etmeyin , telefonunuzda bir sorun olabilir.Çünkü tam 9 ay kullandım.Şarj konusunda asla bir yamukluk yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Mart 2010; 6:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanDikme

Alacak olanlara vazgeçin diyorum

Elektronik işi şans işi derler ve bu doğrudur. Her gelen partide bu böyledir. İçinde çürük elma çıkmıştır. Bu arabalarda da bilgisayarlarda da cep telefonlarında da televizyonlarda da böyledir.

Şarjından çok memnunum ben. En az 2 gün gidiyor en fazla şimdiye kadar 4.5 gün kullandım. 2 gün gitmesi de sürekli müzik dinlemem falan.
  • Benimkinin pili de en az 5 gün gidiyor.Bu süre içersinide müzik,radyo dinleme dahil.
    Kişiselleştirilmesi bir numara.Menüde isterseniz kartla veyahut başka şekilde ayarlayabiliyorsunuz.Hatta şarj aletini taktığınızda ışığın sönüp sönmeyeceğini dahi ayarlayabiliyorsunuz.Radyo için ayrı tema,m p 3 için ayrı tema ayarlayabiliyorsunuz.Program vs.bulmak hiç zor deği.googlemaps,tagreader gibi programlar yükledim.
    Telefon kendi kendini güncelleyebiliyor.Bunu dahi ayarlayabiliyorsunuz.isterseni,z güncellemeden önce size soruyor veya direk olarak güncellemeyi kuruyor.
    Ses kalitesi gayet güzel.Kullandığı trekstordan iyi.
    Açıkçası ben çok memnunum ve bu telefonu almamda bana katkıda bulunan arkadaşlara tekrar tekraar teşekkür ederim

• telefon genel olarak güzel fakat iki özelliği var insanı deli ediyor

- birincisi ekranı tırnakla bile çiziliyor çok nazik
    - ikincisi telefonu kapatıp açtığınızda en az 2-3 dakika dokunmamanız gerekiyo mesajlara rehbere vs 2-3 dakika boyunca giremiyorsunuz girmeye çalışsanız bile donuyo telefon 2-3 dk sonra açıyo
  • bende öyle bir sorun yok en fazla 30 saniyede telefon kendine geliyor...fabrika ayarlarına döndürmeyi denesen belki düzelir kardeş...
  • Çok şükür daha tuş soyulmadı. Camda da ufak çizikler var. Sürekli kılıfta taşıyorum kılıf mı çizdi acaba.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.