Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çalışıyor ama çok kontür gidiyo hattım turkcell internet paketi alırsan yapılandırma ayarlarından turkcell internet i seç sorunsuz giriyor.

turkcell in kampanyası var haftalık 7 kontür e sınırsız girebiliyorsun ama turkcell msn programı olması lazım aslında bizimkiyle aynı program ama kampanyadan yararlanamıyoruz desteklemediği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus-uA
    Sen 3. sayfaya düşecek kadar sorunsuz bir telefonsun, ama oraya yakışmıyosun, hep gözönünde olmalısın..

Uzun zamandır bi telefondan bu kadar memnun kalmamıştım..

Aynen valla. 6Ay araştırdım öyle aldım. N72 kullanıyordum satıp bu telefonu aldım. Müzik kamera şarj en çok sevdiğim yönleri. Işıkta ekran güzel görünse iyi olur.

• Can kardeşim şu anda 6.94 versiyon var. En sorunsuz diye bilinir. Sana kalmış biraz güncelleme
  • Ben 2. el nokia 5320 aldım çok süper telefonmuş gerçekten iyi
  • Yedeğini almanı öneririm.
  • Telefon yazılım yüklemede fabrika ayarlarına döner o yüzden yedek şart tek tıklama ile eski ayarlarınıza kavusabilirsiniz yükleme sonrasında.msn sorunsuz çalışıyor ama doğrudur diğer programlara göre bir parça daha fazla kontor yiyor ben voda ile kullanıyorum 150kb 1kontor yarım saat yoğun mesajlastim 146oldu toplamda.diğer hatları siz hesab edin artık.bence yeterli.
  • hocam bana iyi bi ekolayzer ayarı verebilirmisiniz rica etsem.çok lazım. saolun şimdiden
  • Yahu bu cam hangi ara çizildi anlamadım ya. Kılıfla kullanırım sürekli hemde. Ufak ufak çizikler var ekranda.
  • Cihazım durduk yere kapanıyor versiyonu 06.94 güncellesem bu sorun giderilir mi?
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Yorumların çoğunu okumuştum, dün bende mavi kapakla aranıza katıldım.
    İlk izlenimim ses harika, tutşu kullanımı pratik, ekran kalitesi idare eder
    sürüm 6.94 müş önerilerinize göre değiştirmiyorum.
    ama ilginçtir ki kutu küçücüktü ve şarj aleti yoktu, normal mi sizce,
    devamı gelecek...
  • ben de dün itibariyle kırmızı modelle aranıza katıldım...gerçekten cok güzel bi telefon kesinlikle tavsiye ederim..ama bazı uyarılarım olacak...öncelikle versiyonla ilgili kesin bilgi almadan telefonu almayın...
    ayrıca bu modeller bazı diğer nokia lar gibi avea simkartlarla uyumsuzluk gösteriyor..dün ilk aldığım cihaza hattımı taktığımda telefon kendiliğinden kapanmaya başladı....bu sorun simkarttan kaynaklanıyor ve çözüm ya telefonu değiştirmek ya da yeni bi hat çıkartmak ki bu daha fazla maliyete sebep oluyor...
    bu yüzden kartınızla denemeden almayın derim...
    ben telefona uygun pes oyunu bulamadım...eğer bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinarysss
    Merhabalar arkadaşlar.
    Yorumların çoğunu okumuştum, dün bende mavi kapakla aranıza katıldım.
    İlk izlenimim ses harika, tutşu kullanımı pratik, ekran kalitesi idare eder
    sürüm 6.94 müş önerilerinize göre değiştirmiyorum.
    ama ilginçtir ki kutu küçücüktü ve şarj aleti yoktu, normal mi sizce,
    devamı gelecek...

Degil. Sarj aletsiz olur mu yau :D
  • Ben de dün mavi 5130 alarak 6233 den terfi ettim birkaç sorum var4

1.V6.94 bende yüklü geldi son sürüme geçmeli miyim
    2.4GB hafıza kartı taksam kaldırır mı
    3.280TL verdim fiyatı nasıl
  • şarj aletsiz telefonmu olur kardeş kullanılmışmı aldın yoksa...4 gb kartı kaldırıyor v 6.94 de kalsan iyi edersin 280 lira hoparlörü yoksa kötü gibi(md-9 hoparlör) ama genede makul hoparlörlülere 299 tl o yüzden diyorum...pes olarak ise googleye s40v3 pes 2010 yaz sorunsuz kullanırsın telefona oyun indirirken s40v3 olarak indir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

Cihazım durduk yere kapanıyor versiyonu 06.94 güncellesem bu sorun giderilir mi?

nasıl durduk yere kapanıyor? ayrıntılı biçimde anlatırsan yardımcı olabiliriz kardeş.
  • Pes 2009 öneririm sorunsuz çalışıyor tam ekran bluetoot ile de oynanıyor arkadaşımla karşılıklı oynuyorum 240-320 ekran boyutunda indirin. ben maxicep den indirdim.

http://www.max icep.com/java-oyunlar/pes-2009-tum-ekran-cozunurlukleri-icin-ayri-ayri-burada-168966.html

max icep boşluğu silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay91 -- 18 Mart 2010; 23:01:46 >
  • cok saolun pes önerileriniz için...
    cihazım durduk yere kapanıyor şikayetinde bulunan arkadaşım için şunu söyleyebilirim...benim de versiyon 6.94 ve dediğim gibi simkarttan kaynaklanabiliyor... öncelikle başka bi simkartla dene istersen...
  • sim kartla alakalı deil telefonu yeni alanlar bir süre boyunca kapanıp açılma (reset) sorununu yaşayabilirler bu sürekli olan birşey değil. Sadece ilk zamanlar.
  • arkadaşlar telefonu almak isteyen huzur içinde alabilir, ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 1 yada 2 kez reset attı nokia shoptan almıştım. neyse sormak istediğim soru telefona max. kaçlık micro sd takabileceğimiz, yukarıda bir arkadaş 4 ü desteklediğini söylemiş acaba 8gb takıp deneyen oldumu olduysa destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsisx

arkadaşlar telefonu almak isteyen huzur içinde alabilir, ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum 1 yada 2 kez reset attı nokia shoptan almıştım. neyse sormak istediğim soru telefona max. kaçlık micro sd takabileceğimiz, yukarıda bir arkadaş 4 ü desteklediğini söylemiş acaba 8gb takıp deneyen oldumu olduysa destekliyormu?

8 gb'ı desteklese dahi hocam pek birşeye yaramaz.Artık kaç dk'da açabilirsiniz hafıza kartını tahmin edemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.