Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

gerçekten en memnun kaldığım telefon diyebilirim ki sayısız telefon değiştirdim şu ana kadar. fakat bir de tam bir mesajın ortasındayken pat diye beyaz ekran çıkmasa karşıma süper olacak..

arkadaşlar bu forumda en son okuduğum kadarıyla en sağlam stabil versiyon olarak 6.94 vardı.. fakat çoğu arkadaş 7.91 de kullanıyor hangisini tavsiye edersiniz bende 6.94 var yükselteyim mi versiyonu?

6.94 şu an en stabil çalışan versiyon 7.91 tam bir rezalet.ben hiç değiştirme derim 6.94 iyidir.
  • 6,94 varsa eğer dursun telefon o şeklide. Ama 6,94'den düşükse 6,94'e yükselt, üstü o kadar iyi değil diyorlar çünkü.
  • telefonu teknik servise gönderdim son versiyon olan 7.95i yüklediler sadece bütün sorunlarım çözüldü
    ondan önce 6.94 vardı ben 7.95e geçmenizi öneririm

6,95te iken
    Telefon çok Donuyordu
    reset de atıyordu
    şarj 2 gün gitmiyordu
    7.95te
    Hiç donmadı
    şarjı 4-5 gün gidiyor
    müzik çıkışı da güzel
    şarkı değişirken 3 sn bekletiyor sadece
    menü geçişleri ve yanıt süresi gayet hızlı ben 7.95i tavsiye ederim
  • 5 gün şarj gitme olayına katılmıyorum yazılımının her türlü versiyonunu denedim test ettim kimseye msj atmadım arayanda fazla olmaz zaten müzik dinlemedim max 2.5 gün gidiyor şarjı bu telefon ülkemize gelir gelmez ilk alanlardanım bir kaç arkadaşımda bu modelden kullanıyor şarj konusunda şikayetçiler bir kaç kez garantiye yolladılar aynı şekilde bende şikayetçiyim 6-7 saat müzik dinleyin 1 1.5 gün şarj gidiyor ama garantilik bir durum söz konusu olmadı çok şükür sadece bir iki kere reset problemiyle ve msj geldiği zaman donma problemi yaşadım telefonu kılıfta kullanmama rağmen ekran camının köşelerinde soyulmalar başladı bu gidişlede cam problem çıkaracak gibi kulaklığa gelirsek tam bir rezalet otobüste falan olursanız müzik dinlemeyin bir şey anlaşılmıyor philips'in kulaklıklarını tavsiye ederim.Tuşlar arasında boşluk var ışık gözüküyor ayrıca tırnağınız biraz uzun olsun parmaklarınız büyükse hemen boşluğa giriyor tırnaklarınız bu fiyat aralığında yeni telefon alıcaklara önermiyorum 6303 classic alın o daha iyi şarjı 3-4 gün gidiyor.

• evet şarrj 5 gün gidiyor diyen nasıl oluyor anlamıyorum şarjı maks. 2.5 gün gidiyor yukarda arkadaşın belirttigi gibi birde telefon ışıkları gözüküyor çok ayrık tuşlar
  • bu aralar herkes telefonunu satıyor 5310 bölümünden birisi de aynı şekilde telefonunu satışa çıkartmış çok memnun olmasına rağmen..hayırlısı olsun diyelim..
  • arkadaşlar bugün nsu güncellemesi var dedi yükledim pc yi yeniden başlattım telefonumu bağlıyorum işlem tamamlanamadı diyor:S pc suiteyi seçince bağlanamıyorum programla alakalımıdır düne kadar sorunum yoktu...birde telefondan 7.95 yükleme geldimi acaba ona göre internet paketi almayı düşünüyorumda...
  • arkadaşlar tuşlar arasındaki boşluğu neden bu kadar sorun ediyorsunuz anlamadım eğer çok bitişik olsaydı basılması rahat olmazdı ki zaten bu tuş yapısıyla.. bence çok da problem değil..

şarja gelince 5 gün banada çok fazla geldi şahsen ben çok mesajlaşan ve konuşan biri olarak 1.5 günü geçemedim şu ana kadar standart bir kullanımla da 2 günü geçeceğini sanmıyorum..

versiyon konusunda tavsiye veren arkadaşlara da teşekkürler 6.94 olarak bırakacağım fakat son günlerde çok beyaz ekran almaya başladım kendi bulduğum çözüm şu oldu telefonun standart temasını kullanın bu hem resetleri azaltıyor hemde şarja yardımcı oluyor..
  • her zaman orjinal tema kullanın fazla caf caf = çok şarj
  • benim telefonum yazılım sürümü 6.95 ben 7.95 yükseltmek istiyorum ama pc suite ile telefonunuz son sürüm daha yeni sürüm yok diyor siz neyle güncelliyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurStyle

benim telefonum yazılım sürümü 6.95 ben 7.95 yükseltmek istiyorum ama pc suite ile telefonunuz son sürüm daha yeni sürüm yok diyor siz neyle güncelliyorsunuz acaba

ben phoenix service software ile güncelliyorum.nokia teknik servislerinin kullandığı yazılım..nokia software update e düşmesini beklemeden yüklüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

quote:

benim telefonum yazılım sürümü 6.95 ben 7.95 yükseltmek istiyorum ama pc suite ile telefonunuz son sürüm daha yeni sürüm yok diyor siz neyle güncelliyorsunuz acaba

ben phoenix service software ile güncelliyorum.nokia teknik servislerinin kullandığı yazılım..nokia software update e düşmesini beklemeden yüklüyorum.

dostum phonix ile güncelliyecegim son sürrüm v.95 indirme linki verirmisni sana zahmet ?
  • http://rapid-share.com/files/350591040/rm495_CareDP_18.0_NDT_07.95_5130.exe7.95 Firmware

aradaki tireyi kaldır..

buyur burdan indir.phoenix kullanmayı biliyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 30 Nisan 2010; 20:56:22 >
  • quote:

http://rapid-share.com/files/350591040/rm495_CareDP_18.0_NDT_07.95_5130.exe7.95 Firmware

aradaki tireyi kaldır..

buyur burdan indir.phoenix kullanmayı biliyorsun değil mi?

yok hocam bilmiyorum kolaymıdır telefona zarar gelme ihtimali varmı bilgilendirriseniz minnettar kalırım
  • http://www.cep+team.net/forum/phoenix-resimli-anlatimi-t-18828.html

Phoenix service software ==>>http://rapid+share.com/files/382245172/Phoenix_Service_Software.exe.html

aralardaki artıları kaldır..

buyur onun da linki burada..söylenenleri aynen yap.yazılım yükleme yapmadan önce de telefonun yedeğini almayı unutma.rehber ayarlar galerideki dosyalar vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 1 Mayıs 2010; 13:00:34 >

• quote:

http://www.cep+team.net/forum/phoenix-resimli-anlatimi-t-18828.html

aradaki artıyı kaldır..

buyur onun da linki burada..söylenenleri aynen yap.yazılım yükleme yapmadan önce de telefonun yedeğini almayı unutma.rehber ayarlar galerideki dosyalar vesaire.

dostum şu an yapıcam ama ama korkouyorum yanlış birşey yaparsam geri düzelirmi herşey telefona birşey olurmu ?
  • hoparşör sesi nasıl bu telefonun
  • quote:

quote:

http://www.cep+team.net/forum/phoenix-resimli-anlatimi-t-18828.html

aradaki artıyı kaldır..

dostum şu an yapıcam ama ama korkouyorum yanlış birşey yaparsam geri düzelirmi herşey telefona birşey olurmu ?

üstte verdiğim linkte program kurulum dosyasını da upload ettim.resimli anlatımdakileri aynen uygularsan hiçbirşey olmaz. adım adım yap sadece o kadar

• dostum bunları yaparken telefon pc suite mopdundamı olucak
  • tabi pc suite modunda bağlayacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.