sadece konuşma mesaj kamera için kullanacaksa baban 2700 classic de alabilirsin sesi epeyce yüksek çıkıyor ve daha ekonomik
sadece konuşma ve mesaj için alacağım ama 2700 ın tuşları biraz ince.babam zor kullanır sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: Diveman
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
quote:
Orijinalden alıntı: Diveman
arkadaşlar bugün telefoncuda nokia 5320 xpressMusic buldum.biraz eski bir model ama sıfır.350 tl civarında.boyut olarak neredeyse aynı ama bazı özellikleri 5130 dan üstün.mesala ekranı 16 milyon renk.tavsiye edermisiniz acaba
ARkadaşımda vardı. Stereo hoparlörü var ama sesi az çıkıyor. Kulaklıkta da bence 5130 daha iyi bir ürün. Zaten çok ta tutulmadı sanırım.
5320 değil de 5610 pek tutulmadı. Bu telefonu bayağı araştırmıştım fiyatının düşmesini bekliyordum ama düşmeden kalktı.
ben babama alıcam bu telefonuda.duyması için sesi fazla çıkan bir telefon arıyorum.birazda sağlam tabii.5130 ile 5320 ses olarak hangisi daha güçlü acaba.birde 5130 un parlak kısımlarında soyulmala rmeydana gelebiliyormuş sanırım.5320 nin kasası banabiraz daha sağlam gibi geldi.yorumlarsanız sevinirim...
Kasım Aralık gibi aldım ben telefonu parlak kısımlarda da tuş takımında da soyulma olmadı çok şükür. Maşallah diyim çünkü yön tuşunda soyulma olan arkadaşlar vardı.
tuş takımı diyorsan evet ne yalan söyleyeyim biraz sert 5130 tuş takımı daha ergonomik.
telefon hafızasına 1 tane müzik atsam sonra müzik çalara girmye çalışsam yeterli hafıza yok diyor bu telefon hafızası kaç mb ki :D
Aslında foruma girmezdim ama sorunum oldugu için sizlere sorma ihtiyacı hissettim. Konu yazısını başka forumdan kopyaladım. Arkadaşlar dün gece herzamanki gibi mesajlaşıyorum daha sonra mesajlar baya bi oldugu için siliyim dedim sildim gelen kutusuna girdigimde mesaj gibi görürnen boş bir nesne duruyordu. Daha öncedende gördügüm için telefonu kapatıp açınca düzeliyordu herzamanki gibi öyle yaptım. Daha sonra açtıgımda Nokia ekranı gidiyor beyaz ekranda donuyordu. Şarj almıyor ve USB*de görmüyordu. Batarya hafıza kartını sim kartı çıkarıp denedim yine açılmadı. Sonradan telefondan herşeyi çıkarıp bıraktım garantiye verecektim birazdan gidip ama son kez birde annemin Türkcell (Benimki Avea) hattını takıp deneyim dedim ve telefon açıldı. Kendi kartımla denedim açıldı kartsız denedim açıldı bende direk herşeyi fabrika ayarlarına döndürüp sim kartsız açtım şuan radyoda şarjın bitmesini bekliyorum. Sizlere sorum acaba sorun neredeydi ve birdaha tekrarlanabilirmi? Not: Telefonun ilk arızası. Versiyon son sürüm olan V7.95
2.el 4 aylık bu telefon 180'tl ye alınır mı? kvk lı.temiz
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A
2.el 4 aylık bu telefon 180'tl ye alınır mı? kvk lı.temiz
minimum 180e satılır gg ve sahibinden.com a ilan aç bence..
alacağım ama
alınır da satılır da :)
iyi bakalım :)
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
beyler benim 5130 xm ara sıra nrw formatında fotoğraf çekiyo ve bu fotolar açılmıyor + silinmiyor anca telefonu bluetothla bağladım mı silebiliyorum nasıl düzülticem bu sorununu şimdiden hayırlı günler he telefon süper bir telefon tavsiye ederim tuş takımı olsn sesi olsn rengi olsn kamerası olsn herseyiyle muhteşem bi telefon
Dostum k.bakma cevap biraz geç oldu.Gözden kaçmış diğer soruların arasında.Resmi çektiğin andan itibaren yaklaşık 1-2 dk boyunca o resim nrw formatında oluyor.Telefonun kötü yanlarından biri.Dönüşüm işlemi tamamlandığında .jpg formatına dönüyor ve o zaman silme gibi işlemleri yapabiliyoruz.Çektiğimiz resmi beğenmeyip silmeye çalıştığımızda da uyarı veriyor.Bu dönüşüm işlemi tamamlandıktan sonra bi sıkıntı yaratmaz açma-silme açısından.
peki arkadaşlar bu telin kendi tayarıyıcısına nasıl girecegim opera mini var tek
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
telefonumu guncelledım ama unuttugum bısey varmıs hafıza kartının sıfresını aktıve etmıstım ve sallamıstım sormuyodu 7.91 ken guncellenınce sordu ne yapmalıım?
Merhaba arkadaşlar..
Siteye yeni üye olduğum için önceki konulara pek hakim değilim..
bir kaç ay önce 5130 xpress music aldım ancak avea nın 0.facebook.com adresindeki ücretsiz facebook hizmetinden bir türlü yararlanamıyorum..kendi çapımda küçük bir araştırma yaptım ve bir kaç site telefonun kendi tarayısından bağlan diyo..avea nın sitesinde de Avea WAP bağlantı noktası üzerinden ulaşabilirsiniz diyolar..ne zaman bağlansam kontörü sömürüyor..yardımcı olursanız çok sevinirim..
Şifre bulucu program vardı tele yüklüyorsunuz o da buluyor..Bi araştırın derim
quote:
Orijinalden alıntı: OnurStyle peki arkadaşlar bu telin kendi tayarıyıcısına nasıl girecegim opera mini var tek
Web bölümünden ana sayfaya girip ordan istediğin yere adrese git diyerek girebilirsin.
ya arkadaşlar su telefonla bu facebokun yeni adresine yani ücretsiz servisine hiç ulaşabildinizmi kafayı sıyırcam 2 tane 5130 denedim girmiyor
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
telefona 4gb kart alıp 2--2,5 gb geçmeyecek şekilde doldurup verimli bir şekilde kulanabilirmiyiz. Ayrıca telefon DESTEKlermi...
iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: emrejet
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
telefona 4gb kart alıp 2--2,5 gb geçmeyecek şekilde doldurup verimli bir şekilde kulanabilirmiyiz. Ayrıca telefon DESTEKlermi...
iyi geceler
4gb kullanıyorum nerede ise tam dolu hiçbi problem yok 8 bile kullanabilirsin bence