Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaneru93

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

telefonumu guncelledım ama unuttugum bısey varmıs hafıza kartının sıfresını aktıve etmıstım ve sallamıstım sormuyodu 7.91 ken guncellenınce sordu ne yapmalıım?

bu durumdan bende müzdaribim cözüm buldayduysanız söylermisiniz kafayı yiyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurStyle

quote:

Orijinalden alıntı: kaneru93

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

telefonumu guncelledım ama unuttugum bısey varmıs hafıza kartının sıfresını aktıve etmıstım ve sallamıstım sormuyodu 7.91 ken guncellenınce sordu ne yapmalıım?

bu durumdan bende müzdaribim cözüm buldayduysanız söylermisiniz kafayı yiyecegim

bn hallettım arkın 5800 ı vardı onda ılk once sıfre ıstedı ıptal dedıkten sonra hafıza kartını bıcımlendır de oluyo ama bılgıler gıdıyo dogal olarak :D
  • Format en kolayı şifre kırıcı programlar yok mu nette yav?
  • arkadaşlar 5130 xm de flash resimleri duvar kağıdı yaptıktan sonra saatli vs olanlarda saat görünmüyor bunu deneyen var mı veya bunun sebebi nedir tam olarak.....
  • Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım. Bazı telefonlara gönderdiğim mesajlardaki ı, ş, ğ gibi harfler i, s, g olarak gidiyor ve kelimeler de şu şekilde gidiyor.

Il i ml i
    Bo g a
    Ald i m
    Kar i s i k

Yani harfler hem değişiyor, hem de harflerden sonra boşluk oluşuyor. bunun çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrejet

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak

telefona 4gb kart alıp 2--2,5 gb geçmeyecek şekilde doldurup verimli bir şekilde kulanabilirmiyiz. Ayrıca telefon DESTEKlermi...

iyi geceler

kesınlıkle bısı olmaz bnde 4 gb sin yarısını dolduruom 0 problem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKnHsYn

Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım. Bazı telefonlara gönderdiğim mesajlardaki ı, ş, ğ gibi harfler i, s, g olarak gidiyor ve kelimeler de şu şekilde gidiyor.

Il i ml i
    Bo g a
    Ald i m
    Kar i s i k

Yani harfler hem değişiyor, hem de harflerden sonra boşluk oluşuyor. bunun çözümü nedir?

sayfa 10-25 arası bı gez bu problem vardı bi aralar
  • arkadaşlar lütfen biriniz şuna cevap versin bu telefonla 0.facebook.com adresine girebilen varmıdır yahu
  • evet ya 0.facebook.com yazıyorum link olarak görmüo başına http ekliyorum bu seferde girmio:S yardımcı olacak varsa lütfen söyleyin:)
  • telefonda hangı versıyon olduguna nasıl bakıorz ??
  • kaneru ve dk cevabınız için teşkkür edrim.

Bugünkü sorum standart sd mi yoksa sdhc kartmı alalım. sdhcyi normal kartokuyucuları okuyabiliyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

telefonda hangı versıyon olduguna nasıl bakıorz ??

*#0000# yap v.7.95 yada farklı bısı cıkcak o senn versiyonundur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

evet ya 0.facebook.com yazıyorum link olarak görmüo başına http ekliyorum bu seferde girmio:S yardımcı olacak varsa lütfen söyleyin:)

ya o turkcellin kampanyasıysa o bitti nisan sonunda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaneru93 -- 31 Mayıs 2010; 18:41:31 >
  • Arkadaşlar kendi 5130'um bozulduğu için evde kullanılmayan diğer 5130'u kullanıyorum. Telefon 1 seneden fazladır açılmıyordu. Telefonun sürümü 5.80 bunu 6.94 nası yapabiliriz? Birde telefonu Usb portla bağladığım zaman ne telefon ne de Pc'de bi belirti olmuyor yardım ederseniz sevinirim.
  • 0.facebook.com yeni başladı tüm operatörler anlaşmış facebook ile o şekilde ücretsiz...

telefonu internet paketi alarak telefondan güncelle en kolay ve hızlı yol budur nokia 7.91 e güncelli ama 6.94 deil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmarCeed

Arkadaşlar kendi 5130'um bozulduğu için evde kullanılmayan diğer 5130'u kullanıyorum. Telefon 1 seneden fazladır açılmıyordu. Telefonun sürümü 5.80 bunu 6.94 nası yapabiliriz? Birde telefonu Usb portla bağladığım zaman ne telefon ne de Pc'de bi belirti olmuyor yardım ederseniz sevinirim.

ilk öncehttp://www.blue-nokia.com/index02.html buradan istediğin versiyonun datapackage ini indir.
    sonra phoenix software updater programını indir kur
    netten bakkan nasıl kullanıldıgına resimli anlatım var google 'a yaz bulursun.

• Bende bu telefonun mavisi var ve çok memnunum
  • @bsliali ve @kaneru93
    Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniyeceğim fakat telefon usb kabloyu taktığım zaman hiçbir belirti vermiyor?
  • Bende hala 6.94 kullanıyorum. Yüksetsem mi acaba. Seste bir fark var mı? Bundan sonra güncelleme çıkarmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

arkadaşlar 5130 xm de flash resimleri duvar kağıdı yaptıktan sonra saatli vs olanlarda saat görünmüyor bunu deneyen var mı veya bunun sebebi nedir tam olarak.....
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.