Eğer serviste yüklettiysen yazılımları kayıtları vardır. Değişimi isteyebilirsin tabiki.
Yok bu güne kadar hiç sevrise göndermedim yazılımlarıda kendim attım.
İlk sefer olduğu için değişimde sıkıntı çıkartırlar belki.
Bakalım bu ayın sonuna kadar garantiye vermiş olurum boyası kalkmış olan tuşu değiştirseler bile hiç yoktan iyidir.
5130 dan facebooka ücretsiz bağlanabilen var mı? sanırım opera miniden bağlanılmıyor :S
quote:
Orijinalden alıntı: esratuqba
ii geceler arkadaşlar. 5130 a vodafone un live messenger ını yükleyebiliomuuz acaba bi fikriniz war mı? vodafone cep özgür kullanmaya başladım da her ay üzretsiz girebilcem ama vodafonun sitesinde gözüken uyumlu teller arasında yok 5130 :( kullanamzmıım yane? yardımcı olursanız sevinirim. i geceler tskkrler herkese
sanırım arka arkaya gelen iletiler yüzünden yazınız arada kaynamış ben yardımcı olayım.evet sanırım vodafone messenger 5130a yüklenmiyor ben 6600 ile kullanmıştım 5130 ile şimdilik uyumsuz galiba.telefonun dahili messenger ı da iş görür ama tabi cep özgür tarifesi ile beraber işlemez harici internet ücreti alır gene
eşim ve ben kırmızı ve mavisini aldık 1 yıl önce. müzik konusunda süper(di). son zamanlarda hem telefon kendi kendine açılıp kapanıyor hem de telefon rehberindeki numaralarım büyük kısmı silindi. çok hevesle aldım ama keyfini çıkaramadım pek.
Yazılım ile sorunu çözebilirsiniz sanırım. Garanti dolmadığı için serviste yaptırın derim. Kendiniz yaptığınızda bir sorun çıkarsa garanti dışı kalmanız muhtemel.
sanırım yazılmsal olarak kullanıcı hatası olarak geçmiyor ben telefonu yazılım atarken bozdum servise verdim yazılım attılar düzeldi...içini açma gibi durumlarda garanti dışı kalıyor...ama siz servise verin 5-6 günde hallederler elinize ulaşır...
Yazılım atarken telefonun yanma ihtimalide var o da kullanıcı hatasına giriyor.
bunu bilmiyordum ucuz atlamışım vallahi:) kurcalarken hepten gidicekti telefon...
Nokia evde kendin versiyon yükle diye bir konu vardı zamanında orda yazılım atarken yanlış bi hareketle telefonun belleğini yakanlar vardı. Servislerde kullanıcı hatası diye kullanıcıya giydiriyorlardı.
Bugun a2phone sitesinde bizim tel için 7.96 sürümü gelmiş ama TR destegi yok inşallah yakın gelir yaaa şu müzik çaların yavaşlıgını giderirler heralde
BEn genelde güncellemeyi telefonun üzerinden yapıyorum.Oldukça hızlı ve güvenilir oluyor. Bir sorunum var; Telefon açık olmasına rağmen arayanlar ulaşılamıyor mesajı alıyorlarmış.Hatta bu konuda o kadar çok şikayet aldım ki telefonu satmaya karar verdim.Ayarlardan tüm beklemeleri iptal ettim hani şu arayınca beklemeye al vs. var ya ama yine aynı şekilde devam ediyor. Bu sorun neden kaynakalanıyor olabilir?Gerçi 2 haftadır böyle bir sorunum yok.Şebekeden kaynaklanıyor olabilir mi?
Eğer hattın Avea ise normaldir. Arada sorun çıkabilir bu Avea. Telefondan kaynaklı değil.
arkadaşlar bugün telefonumun hafıza kartı kapağını kaybettim düşmüş yerinden:S kullanıcı hatası olurmu olursada fiyatı tahmini ne kadardır:S yardımcı olurmusunuz telefonu servise vericem orta tuş soyuk onu nasıl izah etmem gerekli ne diyeyim ordakilere...
Bende 24 Haziranda 5130 alıyorum inş. Telefonu alınca YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM AMA TELEFON ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR... :)
quote:
Orijinalden alıntı: bsliali arkadaşlar bugün telefonumun hafıza kartı kapağını kaybettim düşmüş yerinden:S kullanıcı hatası olurmu olursada fiyatı tahmini ne kadardır:S yardımcı olurmusunuz telefonu servise vericem orta tuş soyuk onu nasıl izah etmem gerekli ne diyeyim ordakilere...
Tuş için izaha gerek yok abicim. Kısa sürede tuşlar soyuldu değişimini istiyorum dediğinde değiştirirler ama hafıza kartının kapağını kasa ile değiştirebilirler belki. Belkide tek olarak takabilirler.