Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolsen92

Bugun a2phone sitesinde bizim tel için 7.96 sürümü gelmiş ama TR destegi yok inşallah yakın gelir yaaa şu müzik çaların yavaşlıgını giderirler heralde

yanlış alarm :) çıkan yazılım operatör güncelleştirmesi biz global dp lerle ilgileniyoruz.aradığımız bu değil :) bende 7.95 üstüne yazılım çıkmaz.
  • BİR SORUM VARDI ...
    BU NOKİA 5130 EXPRESS MÜZİK TELEFONUNDA ORTADAKİ TUŞ ÇABUK MU SOYULUYOR ACABA BU KONU HAKKINDA BİLEN VARMI ?
  • Telefonu bilgisayarda göremiyorum.Yazılımı 05.80 demiştim.Yazılımı telefondan güncelleme yapsak ne kadar kontör gider bunun bi - si varmıdır? Ve ne kadar sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGençlik
    BİR SORUM VARDI ...
    BU NOKİA 5130 EXPRESS MÜZİK TELEFONUNDA ORTADAKİ TUŞ ÇABUK MU SOYULUYOR ACABA BU KONU HAKKINDA BİLEN VARMI ?

Çabuk soyulmuyor ama çok kullanıldığında soyulmalar olabiliyor. Ben alalı 7ay oldu daha soyulmadı çok şükür ama soyulanlar var.
  • 7.96 çabuk ol .... Telde reset atmalar başladı!
  • Bu telefon Hakikaten Güzel birşeymiş Ben Birkaç soru daha sormak istiyorum

-Ben günde en fazla 10-15 mesaj atan biriyim Buna göre şarj kaç gün gider

-Telefon da illa reset atma olurmu?

-Gerçekten tavsiye ediyomusunuz?

-Kullanışlımı ?
  • YUKARIDAKİ SORUMU CEVAPLARSANIZ sevinirim. + 1 sorum daha var görüntülü müzik çalıyormu BU TELEFON ??
  • quote:

Bu telefon Hakikaten Güzel birşeymiş Ben Birkaç soru daha sormak istiyorum

-Ben günde en fazla 10-15 mesaj atan biriyim Buna göre şarj kaç gün gider

-Telefon da illa reset atma olurmu?

-Gerçekten tavsiye ediyomusunuz?

-Kullanışlımı ?

1-Ne kadar müzik dinlion 2 saat dinlersen 3-4 güne gelirsin ama bu pile bağlı
    2- Benim reset olayı 4 aydan beri ilk kez oldu.
    3-Bu fiyata u telefon gecekten cok guzel tabe 1.el alacaksan (260-280Tl)
    4-İnsana göre degisir bana gore evet!
  • EVET BEN ZATEN 2 SAAT BİLE BELKİ DİNLEMEM YANİ 1 SAAT FALAN MÜZİK DİNLERİM BİRDE 15 SMS ATARIM DEMEKKİ 4 GÜN FALAN GİDER BANA bENDE haftaya bugün alıyorum ayın 24 -ünde ALIYORUM inş. BİRDE BU TELEFONUN 6.94 FLAN O PROGRAMLARI GÜNCELLEMEK ŞARTMI? YANİ GÜNCELLEMEZSEK SORUN ÇIKARMI?
  • quote:

EVET BEN ZATEN 2 SAAT BİLE BELKİ DİNLEMEM YANİ 1 SAAT FALAN MÜZİK DİNLERİM BİRDE 15 SMS ATARIM DEMEKKİ 4 GÜN FALAN GİDER BANA bENDE haftaya bugün alıyorum ayın 24 -ünde ALIYORUM inş. BİRDE BU TELEFONUN 6.94 FLAN O PROGRAMLARI GÜNCELLEMEK ŞARTMI? YANİ GÜNCELLEMEZSEK SORUN ÇIKARMI?

6.94 ii diyolar simdi 7.96 cıktı onu denıcem ızlenımlerımı solerım zaten ama sarjına dıkkat et 4 gun olursa cok ii olur! bn 3 gun gunde 2.5 saat müzik 30 msj
  • Eğer 6.94 versiyon olursa güncellemeni önermem çünkü gayet stabil çalışan sorunları olmayan bir versiyon. Şarjın ilk başlarda 2 2.5 gün gidebilir merak etme ilk bir ay şarjı tam doldurup boşaltarak şarj et batarya tam performansına kavuşur o zamana kadar. 1ay sonunda 4gün şarj garanti.
  • YANİ ŞİMDİ İLK 1 AY 2-2,5 GÜN SONRA 4 GİBİ TAMAM BİR DE BEN YENİ ALICAM YA SİZCE HANGİ TELEFON PROGRAM VERSİYONU YÜKLÜ OLUR . 6.94 YÜKLÜ GELİRMİ YOKSA BİR ÜST SEVİYE VERSİYON FALANMI? ( TELEFONU TRKCL TM DEN ALICAM )
  • ARKADAŞLAR BİRDE BENİM EN ÇOK KORKTUĞUM ŞEYDE ÇOK RESET FALAN ATAR TELEFON YARI YOLDA BIRAKIR DİYE KORKUYORUM YOKSA GÖRÜNTÜSÜ FALAN ÇOK GÜZEL TELEFONUN
  • Bu kadar dert etme bu reset sorununu yarı yolda bırakmaymış falan yok. Arada bir atar belki o da hergün değil. 6.94 versiyonsa eğer atmazda. 7aydır bir kere reset atmadı.
  • HAKLISIN ASLINDA BAZI KİŞİLER TELEFONU ÇOK HOR GÖRÜYO KÖTÜ KULLANIYO SONRA RESET ATINCA TELEFONU ŞİKAYET EDİYOLAR BEN KENDİME BAKARIM ALICAM YAV BU TLEFONU HASTASI OLDUM Bİ AN ÖNCE AYIN 24 - ÜNÜ BEKLİYORUM TELEFONU ALIYIM DİYE

• quote:

Bu kadar dert etme bu reset sorununu yarı yolda bırakmaymış falan yok. Arada bir atar belki o da hergün değil. 6.94 versiyonsa eğer atmazda. 7aydır bir kere reset atmadı.

Bande aynı versiyonu kullanıyorum ve sizin gibi reset problemi yaşamadım bu güne kadar.
    Gerektiği gibi kullanılırsa problemsiz bir cihaz.Ben de sizin gibi çok araştırmıştım,sadece ihtiyaçlarım kadar özellik olsun ve dayanıklı olsun istiyordum.Ben bir cihazı 3-4 sene kullanmak isterim.Tabi problem çıkmazsa.
    Müzik kalitesi olsun,kullanışlılık olsun,pil süresi olsun gerçekten güzel cihaz.Pil konusunda arkadaşların şikayeti var ama bana 3 gün çok çok rahat gidiyor.Kullanıma bağlı bu durum tabi ki.
    Ben şu şekilde kullanıyorum;(günlük)
    25-20dk. görüşme
    3-5 sms
    1 saat müzik,oyun,internet vs.
    Tek kötü yanı sar değeri.1.16 gerçekten yüksek bir değer.Günde en az 1 saat telefonla konuşanlar bu telefonu tercih etmemeli.

• quote:

HAKLISIN ASLINDA BAZI KİŞİLER TELEFONU ÇOK HOR GÖRÜYO KÖTÜ KULLANIYO SONRA RESET ATINCA TELEFONU ŞİKAYET EDİYOLAR BEN KENDİME BAKARIM ALICAM YAV BU TLEFONU HASTASI OLDUM Bİ AN ÖNCE AYIN 24 - ÜNÜ BEKLİYORUM TELEFONU ALIYIM DİYE

ama son cıkan telefonlarada bak uygun fiyata ii vadır baska ıstersen bak bıde dartyde bi telefon var 230 tl istesen 25 tl 4 gb hafıza kartı var http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAMSUNG/S5200-Scotney-GARNET-RED-p-30148-c-12.htm#eYorum bi bak hos tel ama karar senın yanlıs anlama tel daha ucuz ve guzel gozuyo bn telefonumdan cok memnunum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kaneru93

quote:

HAKLISIN ASLINDA BAZI KİŞİLER TELEFONU ÇOK HOR GÖRÜYO KÖTÜ KULLANIYO SONRA RESET ATINCA TELEFONU ŞİKAYET EDİYOLAR BEN KENDİME BAKARIM ALICAM YAV BU TLEFONU HASTASI OLDUM Bİ AN ÖNCE AYIN 24 - ÜNÜ BEKLİYORUM TELEFONU ALIYIM DİYE

ama son cıkan telefonlarada bak uygun fiyata ii vadır baska ıstersen bak bıde dartyde bi telefon var 230 tl istesen 25 tl 4 gb hafıza kartı var http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/SAMSUNG/S5200-Scotney-GARNET-RED-p-30148-c-12.htm#eYorum bi bak hos tel ama karar senın yanlıs anlama tel daha ucuz ve guzel gozuyo bn telefonumdan cok memnunum :D

BU ÖNERDİĞİNİZ TELEFON İÇİN SAĞOLUN AMA BU TELEFON 5130 KADAR GÜZEL GÖZÜKMÜYOR. BEN 5130 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE AYIN 24 - ÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM 24-ÜNDE ALICAM TELEFONU İNŞ.

• Niye 24ü. Aşk-ı Memnu'nun bitmesi şerefine mi alıyosun.
  • bugün telefonu açtığımda telefon kendini sıfırlamıştı.telefonun orjinal temaları silinmiş, dili ingilizce olmuş, oyunlar silinmiş, hesap makinesi açılmıyordu vs.aynı zamanda müzik çaları açmaya kalktığımda hafıza kartı ve telefon hazfızası boş olduğu halde telefon yeterli hafıza yok uyarısını verip müzik çaları kapatıyor.fabrika ayarlarına geri yükledim ayrıca hafıza kartına format attım aynı sorunlar devam ediyor.bir bilgisi olan varmı çıldırıcam yoksa
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.