Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun hoparlörü nasıl arkadaşlar?
  • Gayet güzel hoparlörü. Ama neye göre güzel mi? Beklentine göre değişir.
  • biraz önce nemesis programıyla telefonu 7.95'e yükselttim.İlk gözüme çarpanlar;
    telefon ciddi şekilde hızlandı ve şarkı çalma kalitesi arttı.Ayrıca kulaklığı takınca artık ''kulaklıktan dinlenecek ''uyarısı geliyor,ayrıca ses çıkışının artmış olduğunu gördüm ki bu iyi olmuş.Çünkü gürültülü ortamlarda duyamıyordum.
    Pil konusunda da iyileştirmeler yapıldığına dair yazılar okumuştum.
    Nemesisin kullanımıyla ilgili şu linki ziyaret etmenizi tavsiye ederim.Ben burada yazılanları harfiyle yaptım ve hiç sorun olmadan telefonumu güncelledim.
    bundan sonra bir daha telefonun product codunu değiştirmeme gerek var mı özellikle yeni güncelleştirmeleri yüklemek için?
    http://www.babaforum.com/showthread.php?44656-Nokia-Firmware-amp-T%FCrk%E7e-Dil-Y%FCkleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Haziran 2010; 17:55:52 >

• 7.95'i nerden buldun.
  • BEYLER TELEFONU ALDIM (BUGÜN SAAT 15:30 'DA) ÇOK MEMNUNUM 5130 ALDIM
  • Hayırlı uğurlu olsun. hangi versiyon var telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

7.95'i nerden buldun.

Baktığım linkteki product code'u nokianın sitesinden doğruladım.Sitede telefonunuz için uyumlu en son güncelleştirme 7.95tir diye yazıyordu.Sanırım yeni çıkmış.En son 7.91di değil mi?
    Eskiden kontör sorgulaması yaparken sinyal çekim gücü ciddi oranda azalıyordu.Aynı şekilde birini aradığımda da bunu farkediyordum.Ama bugün sinyal çekim gücü hep ful gösterdi.Ne kontör sorgulamasında ne de yaptığım aramalarda sinyal çekim gücünde bir sıkıntı yaşadım.
    Şarkı geçişlerinde bana yavaşlık yok gibi geldi.Ama bu konu kişiden kişiye göre değiştiği için çokta konuşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Haziran 2010; 23:32:44 >
  • NSU hala görmüyor yeni yazılımı ama.
  • 5230 başlığında bir nemesis programı var.Onunla deneyin isterseniz.Birde verdiğim linkte anlatılan şekilde bir deneyin.Mutlaka görecektir.Çünkü ben herhangi bir problem yaşamadım.

@BursaGençlik
    Hayırlı olsun.Güzel bir tercih.Müzik ve performans anlamında sizi üzmeyecektir.Pil ilk günler az gidebilir ama zamanla düzelir.Li-ion pillerinin karakteristik özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Haziran 2010; 23:42:05 >
  • Bende zaten 6.94 yüklü en son versiyon olarak 6.65 gösteriyor.
  • Valla oldu şimdi Nemesis ile. Yükleyelim bakalım ne çıkacak. Eski sürüme dönme ihtimali çok zor sanırım.
  • Müzik çalarda şarkı değişimi 2 saniye sürüyor. 6.94'te anında değişim yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Hayırlı uğurlu olsun. hangi versiyon var telefonda.

BİLMİYORUM Kİ NEREDEN BAKABİLİRİM ?
    AMA TELEFON CİDDEN SÜPER TUŞLARI FALAN HARİKA AMA TAHMİN ETTİĞİMDEN ÇOK SES ÇIKIYOR. SON SESTE BİLE SABAH SAATİ KURUNCA TÜYLERİM ÜRPERİYOR
  • *#0000# tuşlayarak bakabilirsin.
  • TAMAM Bİ ARA BAKARIM ŞİMDİ TELEFONU KAPAMIŞTIM ÜŞENİYOM TELEFON HARBİ GÜZELMİŞ BİRDE YENİ ALACAKALRA TAVSİYEM TELEFON İNTERNETTE BAKILDIĞINDAN DAHA GÜZEL BEN İNTERNETTEKİ FOTORAFININ TUŞLARINI BEĞENMEMİŞTİM ŞİMDİ ALDIM GERÇEK GÖRÜNTÜ DAHA GÜZEL VE MÜTHİŞ BENCE ALMAYI DÜŞÜNEN ALSIN MÜZİK KALİTESİ ÇOK İYİ BİDE TELİ İLK ALDIĞIMDA İNGİLİZCEYDİ MENÜ ALDIĞIM BAYİYE GÖTÜRDÜM BEN 1 SAATTE TÜRKÇE YAPAMADIM ADAM SAĞOLSUN 20 SANİYEDE YAPTI
  • benimkinde sistem çok yawaş çalışıyor mesajlara giremiyorum mesaj saklama hafızası hazır değil diyor saatlerce rehbere girebiliyorum ancak o da 2-3 dk sonra bilgisayara da baglamaya çalıştım ama gormedi bilgisayarı da ne biçim alet bu ya alalı 8 ay oldu
  • Yeni yazılım yükle hocam. Yukarıdaki siteden detaylı olarak yapabilirsin anlatımı çok basit kullanımı ve uygulaması da çok basit. 10 dakika da versiyon yükledim ben. Ses çıkışı daha iyi oldu ama kulaklıkları pek beğenmedim. Eskiye göre artış var ama tam istediğim bu değil. belki kulaklık yeterli gelmiyor daha iyisini almam lazım belki de.
  • Üç gün önce yeni çıkan gümüş renkli modelini aldım, 6.94 yüklü olarak geldi.
  • bnm version 06.65 yükseltsem ne olur yükseltmesem ne olur acıklarmısınız ayrıca nerden yükseltebilirim
  • Yükseltmesen birşey olmaz. Yükseltsen de pek birşey olmaz ama yükselteceğin versiyon 6.94 versiyonu ise yükselt derim. Ben versiyonu yükselttiğim için pişmanım diyebilirim. 7.95'te şarkı geçişleri 2 saniye olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.