Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada beyler telefonunuzda önemsiz olan birşeye dikkat ettiniz mi? Sağ üst arka tarafa hafif bastığınızda hafifçe oynama oluyor mu? Bende yeni farkettim sanki boşluk var o kısımda. Sizde bakın.
  • Arkadaşlar geçen gün telefon kafayı yedi, hafıza kartını çıkartıp açmayı denedim, sim kartı çıkarıp açmayı denedim fakat hiç bi türlü açamadım nokia yazısında kalıyordu. en sonunda dayanamayarak telefonu kurcalamadan servise verdim. 6.94'ten 7.95'e yükseltmişler. Şu an telefon hem hızlı, hem şarjı daha fazla gidiyor, hemde ses kalitesi daha bi güzel olmuş :)
    Sennheiser cx300-ii kullanıyorum açık ara farkediliyor eski versiyonla yeni versiyon arasındaki ses farkı.
  • telefonun ekran tarafından bakılınca sağ arda üstte benimde oynama müsait altında boşluk var tık tık ses gelio tam oturmuyo kapak galiba:S
  • arka kapak yerine tam olarak oturmuo zaman geçrmek için orayla oynamak zevkli oluo :S ama tuşların sesi çok fazla gnde 100-200 msj atıyorum bi sorun çıkmadı ama sesler rahatsız edio bu zamanda alınacak bi telefon değil
  • Sağ arka taraf havada kalıyor biraz. Uzun zamandır dikkat ediyordum ama yazmayı unutuyordum hep.
  • 7.96 yı deneyen oldumu blue nokiada da cıktı!
  • Ya bu 7.96 nın TR destegi neden yokkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

ya her telefonun illa bi kusuru oluyo gıcık oluyorum bu nokıaya

Kusursuz telefon üretmez ki Nokia hiç bir zaman. Diğer markalar da öyle.
  • Beyler güzel tema yok mu hiç ya.
    Benim kullandığım tema.
    http://rapid-share.com/files/405130449/bannercloc_op2ujkyh.nth.html

Tireyi kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Temmuz 2010; 20:27:43 >
  • Kafam karıştı 6.94 ten 7.95 e yükseltsem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Wade

Kafam karıştı 6.94 ten 7.95 e yükseltsem mi?

yapma bence ben çok pişmanımmmmen iyisi 6.94
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

quote:

Bence de yapma. Bende pişmanım versiyonu değiştirdiğime. Şimdi telefona flash atmaya çalışıyorum bulursam bir yerden. 6.94 hala NSU'da varsa önce phoenix ile flash atıcam sonra 6.94 kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: tolsen92

quote:

Bence de yapma. Bende pişmanım versiyonu değiştirdiğime. Şimdi telefona flash atmaya çalışıyorum bulursam bir yerden. 6.94 hala NSU'da varsa önce phoenix ile flash atıcam sonra 6.94 kurucam

Bu flash atma nasıl olyo downgrade gibi bişey mi

• BENİM 5130 4 GÜNDÜR ŞARJI BİTMEDİ 4 GÜN OLDU HALA 1 3 KUTU DURUYOR . 1 KUTU BİLE İNMEDİ HERHALDE 1 HAFTA GİDECEK TABİ ÇOK YOĞUN KULLANMIYORUM TEST ETMEK İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGençlik

BENİM 5130 4 GÜNDÜR ŞARJI BİTMEDİ 4 GÜN OLDU HALA 1 3 KUTU DURUYOR . 1 KUTU BİLE İNMEDİ HERHALDE 1 HAFTA GİDECEK TABİ ÇOK YOĞUN KULLANMIYORUM TEST ETMEK İÇİN

PARDON 1 3 YAZMIŞIM (3 KUTU HALA DURUYOR ) DEMEK İSTEDİM
  • Kesin kararımı verdim en kısa zamanda edineyim şu telefonu bende :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

ya her telefonun illa bi kusuru oluyo gıcık oluyorum bu nokıaya

Kusursuz telefon üretmez ki Nokia hiç bir zaman. Diğer markalar da öyle.

haklısınız aslında hangi telefonu alırsan al ya bir özelliği eksik yaparlar ya da bir yerinde bir kusur olur

ee napalım satış taktıklerı her telın bı kusuru olmak zorunda
  • arkadaşlar dün mesajlaşırken telefon birden beyaz ekran geldi ve kapandı sonra açmaya çalıştığımda nokia yazısından sonra açılmadı bir ara açıldı geri yükleme falan yaptım ancak tekrardan kapatıp açayım dedim kapattım ve şimdi pin kodunu giriyorum ancak sonra telefon kilitlenip reset atıyor:S sebebi nedir acaba tahmini olan varsa yardımcı olsu teknik servise vericem telefonu malesef:S...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

arkadaşlar dün mesajlaşırken telefon birden beyaz ekran geldi ve kapandı sonra açmaya çalıştığımda nokia yazısından sonra açılmadı bir ara açıldı geri yükleme falan yaptım ancak tekrardan kapatıp açayım dedim kapattım ve şimdi pin kodunu giriyorum ancak sonra telefon kilitlenip reset atıyor:S sebebi nedir acaba tahmini olan varsa yardımcı olsu teknik servise vericem telefonu malesef:S...

Çok fazla mesaj brakıyosan telde olur öyle yazılımı tekrar yükle düzeliyor... bendede olmuştu
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.