Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorum olcak yardım lütfen şarjı tam 3 saate doluyo bu normal mi? bi de zil sesi çalan zil olmasına rağmen telefon çaldığında artarak çalıyo.yardımcı olursanız sevinirm.
  • ünal abi cevabın için çok teşekkürler

6.94 ten sonra 6.95 mi geliyor yükseltsem şarkılar videolar fotolar silinirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuba

bi sorum olcak yardım lütfen şarjı tam 3 saate doluyo bu normal mi? bi de zil sesi çalan zil olmasına rağmen telefon çaldığında artarak çalıyo.yardımcı olursanız sevinirm.

3 saat gayet normal. Sesin çıkışı da normal bence çünkü hoparlör gücü yüksek telefonun. O yüzden başlarda kısık sonra yükseliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

ünal abi cevabın için çok teşekkürler

6.94 ten sonra 6.95 mi geliyor yükseltsem şarkılar videolar fotolar silinirmi ?

6.65'ten sonra 6.94 geliyor. Son versiyon 7.95. Şahsen önermem 7.95'i beğenmedim çünkü. Bana göre en stabil versiyon 6.94'tür. Yükselteceğin zaman telefon hafızasında bilgi bırakma hepsini hafıza kartına al hafıza kartını da çıkart. Yoksa güme gider herşeyin.

• sağolsasın hocam ellerine sağlık
  • ben ayın 24-ünde aldım ve Şuan çok memnunum benimde 3 saatte şarz oluyo ve telefon yeni olduğu için şuan 3,5 gün gidiyor ama 1 ay sonra bu 5 gün - e çıkabilir. TELEFONDAN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM
  • Arkadaşlar ben telefonu 15 Haziranda aldım.Genel olarak memnunum.Ancak bugün telefon yere düştü,hiçbir yerinde çizik,kırık vs. yok ancak; USB giriş yeri dışarı çıktı yani elle açılmış gibi oldu yerine taktım.Daha önce burayı hiç karıştırmadığım için bana çok kolay açılıyor gibi geldi ve kapatırken de çok ama çok hafif kapatıldığını hissediyorsunuz,ancak açarken çok kolay açılıyor.Sizce bu sorun mudur,yoksa herkeste mi böyle ? İçimde şüphe oluştu,bugüne kadar hiç düşürmemiştim.
  • Arkadaşlar bu 5130 da menü de web yerine internet var ya acaba bunu yazılımla web yapılabilirmi mesela yer imleri,son web sayfası gibi web özellikleri.....
  • Arkadaslar mrb ben blue nokia dan 5130 v 7.96 sürümünü indirdim ve phoenix ile tel güncelledim memnunum ancak sonradan öğrendimki bu sürüm henüz türkçeyi desteklemiyormuş nemesis ilede dil kodunu girip tekrar pc suite ile güncelleyim dedim ama olmadı bu sürümüm türkçe dil kodu daha çıkmamış anlaşılan bu durumda tel. türkçe yapabilmemin 7.95 e geri dönmeden bir yolu varmıdır.aslında ing. tel fena değil ama türkçe seçeneğide olsun demi bilen arkdslr cvplarsa sevnrm.
  • Phoenix ile flash atman lazım telefona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Temmuz 2010; 17:17:18 >
  • quote:

6.65'ten sonra 6.94 geliyor. Son versiyon 7.95. Şahsen önermem 7.95'i beğenmedim çünkü. Bana göre en stabil versiyon 6.94'tür. Yükselteceğin zaman telefon hafızasında bilgi bırakma hepsini hafıza kartına al hafıza kartını da çıkart. Yoksa güme gider herşeyin.

Bu önlem olarak yapılabilir ancak ben güncellerken rehberi,müzikleri,mesajları yedeklemedim ve herhangi bir kaybım olmadı.6.94 yüklerken de yine yedeklememiştim ve kaybım olmamıştı.Diğer nokia modellerini güncelleştirirken de kayıp yaşamamıştım.
    Yani herşeyin kesinlikle güme gider diye bir şey söylenemez.Ancak önlem olarak yedekleme yapılabilir.
  • Ben bir kere versiyon yükselttim yanlış hatırlamıyorsam N72 idi. Onda tüm bilgiler gitmişti.
  • phoenix ile nasıl flas atacam telefona.
  • merhaba arkadaşlar 5130 Xm telefonumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar linkten gözatabilir. mesajlarınızı saat 19:00 dan sonra cevaplayabilirim. istanbul içi elden teslim olur.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-nokia-nokia-5130-xpressmusic-kvk-genpa-garantili/detay
  • Bazı yerlerde telefonda tuş problemi var, tuşlar çabuk bozuluyor diye okudum. Telefonuda almayı düşünüyorum kullananlara bir sorayım dedim ne dersiniz çabuk bozulma oluyor mu ? Sık mesaj yazan birisiyim de
  • 1Ayda aktif olarak 2000 3000 mesaj alma ve gönderme ve kalan zamanda da nadiren kullanmayla hiç bir sorun olmadı çok şükür.
  • Bu telefonu henüz deneme fırsatım olmadı ama hoparlörünün ses kalitesi ile yüksekliğini ve pil ömrünü merak ediyorum. Pili kaç günde bitiyor hacılar?
  • kullanmazsam rahat 3-4 gün gidiyor,kullanırsam 2.günün sonunda bitiyor.
  • ben tam 10 gün önce aldım ve şarj 4 gün digiyor ama ilk 1 aydan sonra 5-6 gün gidiyormuş... BENİM TELEFONDA TUŞ SORUNU YOK ALLAHA ŞÜKÜR... AMA ÇOK HOŞ TELEFON FİYATIDA UYGUN
  • tuşlarda sorun yok ayda 1500-2000 mesaj atıyorum hiç sorun yaşamadım...şarj konusuna gelince günde ort 50-60 mesaj atarım gece yatarken radyo dinlerim bazen sabaha kadar açık kalır nerden baksan 10 saat açık kalıyo yalnızca 1 diş azalıyo full iken...yani uzun lafın kısası şarj konusunda sorun yaşamıyorum...kesinlikle tavsiye ederim kırmızı rengini özellikle...
  • Tekrar 5130'u aktif olarak kullanmaya başlıyorum. Şarj vs şeyleri kontrol edicem yeni versiyonda.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.