Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri formatlamış olmasın küçük kardeşin falan varsa kurcalamıştır belki düşük bir ihtimalde olsa. Sanırım servis yolu görünmüş hocam sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Niye 24ü. Aşk-ı Memnu'nun bitmesi şerefine mi alıyosun.

YOK ONDAN DEĞİL AMA TAM İSABET OLDU AYIN 24 - ÜNDE BANKADAN PARAMI ÇEKİCEMDE OYÜZDEN AMA TAM İABET OLDU FİNALE ÇİFTE ŞANS(1TAŞLA İKİ KUŞ HESABI OLACAK İNŞ.)
  • O salak dizide bitiyor ya çok şükür. Kaldığım evde 60 yaşındaki adam bile izliyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

O salak dizide bitiyor ya çok şükür. Kaldığım evde 60 yaşındaki adam bile izliyor ya.

AYIPTIR SORMASI SİZ NERDE KALIYORSUNUZ Kİ 60 YAŞINDA ADAMDDA İZLİYO KALDIĞIM EVDE DEDMİŞSİNİZ YA
  • Adliye inşaatında çalışan üst düzey elemanlar için olan evdeyim. Yönetici kadrosu diyebilirim.
  • Arkadaşlar bir sorunumu paylaşmak istiyorum. 1 ay önce nokia 5130 xpressmusic aldım. Bugün telefon kafayı yedi. telefonu açtığımda tarih ve saat bölümü açılıyor, tuşlar çalışmıyor. Radio kapalı yazısı arada çıkıyor. Müzik açılıyor şarkılar sırayla çalıyor ve tuşlar gene çalışmıyor. Açıp kapatıyorum gene aynı şeyler oluyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan09

Arkadaşlar bir sorunumu paylaşmak istiyorum. 1 ay önce nokia 5130 xpressmusic aldım. Bugün telefon kafayı yedi. telefonu açtığımda tarih ve saat bölümü açılıyor, tuşlar çalışmıyor. Radio kapalı yazısı arada çıkıyor. Müzik açılıyor şarkılar sırayla çalıyor ve tuşlar gene çalışmıyor. Açıp kapatıyorum gene aynı şeyler oluyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

bence hemen SERVİSE GİDİN GARANTİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan09
    Arkadaşlar bir sorunumu paylaşmak istiyorum. 1 ay önce nokia 5130 xpressmusic aldım. Bugün telefon kafayı yedi. telefonu açtığımda tarih ve saat bölümü açılıyor, tuşlar çalışmıyor. Radio kapalı yazısı arada çıkıyor. Müzik açılıyor şarkılar sırayla çalıyor ve tuşlar gene çalışmıyor. Açıp kapatıyorum gene aynı şeyler oluyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sana KVK Genpa yolu görünmüş hocam.
  • telefona nolmuş öyle harbiden kafayı yamiş nasıl becerdin öle

• Hiç bir şey yapmadım. durup dururken oldu acaba neyden kaynaklanmış olabilir ?
  • Yazılımdan dolayı olabilir büyük ihtimalle. Yazılımı yenileyerek düzelebilir.
  • Merhabalar,
    Vatan bilgisayardan babalar gününde almıştım. Bugün elime geçti, ancak ürünün kullanılmış olduğu yönünde şüphelerim var. Öncelikle kutu içinden herhangi bir Cd çıkması gerekiyormu, benden çıkmadı.
    Bir de içindeki oyun yüklü geliyor mu, mesala REal football, prince of persia, asphalt 4 gibi oyunlar var içinde. Ayrıca 77 MB lık müzük dosyaları var. bunlar ilk başta yüklü mü gelir acaba?
  • Merak etme hocam telefonun sıfır. Cd çıkmıyor içinden ve müzik oyun yüklü geliyor. Müzikler Xpress Music için yapılmış müzikler. Oyunlarda demo. Müzikleri silmek için uygulamardan silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feanor1992

bugün telefonu açtığımda telefon kendini sıfırlamıştı.telefonun orjinal temaları silinmiş, dili ingilizce olmuş, oyunlar silinmiş, hesap makinesi açılmıyordu vs.aynı zamanda müzik çaları açmaya kalktığımda hafıza kartı ve telefon hazfızası boş olduğu halde telefon yeterli hafıza yok uyarısını verip müzik çaları kapatıyor.fabrika ayarlarına geri yükledim ayrıca hafıza kartına format attım aynı sorunlar devam ediyor.bir bilgisi olan varmı çıldırıcam yoksa

Aynı sorun bendede vardı teldeki yazılımın aynısını phoenixten tekrar yükledim eskisinden daha iyi oldu.... müzik çalar çok hızlı su an hemde 7.95 te

• ÜNAL ABİ SANA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM . BEN 2 GÜN SONRA TELEFONU ALICAM İNŞ. VE ŞUAN 5130 VE 6303 ARASINDA ÇOK KARARSIZIM ASLINDA 5130 U ALMAYI DÜŞÜNÜYORM AMA ABİM VE BABA 6303 Ü AL BENCE DİYOLAR ŞUAN 13 YAŞINDAYIM VE TELEFONU BANKAMDAKİ BİRİKTİRMİŞ OLDUĞUM PALARDAN ÇEKEREK ALICAM VE BU İKİ TELEFON ARASINDA KALDIM BİDE KENDİ PARAMLA ALICAM YA BİŞEY OLMASINDAN KORKUM VAR YADA PİŞMAN OLMA KORKUSU DİYEBİLİRİM. SENCE 5130 MU 6303 ÜMÜ ALAYIM BEN BİRAZ 5130 DİYE DÜŞÜNDÜM AMA 6303 3 MEGAPİKSEL DİYE BANA ONU TAVSİYE EDİYOLAR AMA SENCE HANGİSİ?

GÜNDE 10-20 SMS
    1 SAAT MÜZİK
    BU ÖZELLİK İÇİN SENCE HANGİSİ
  • Ben fikrimi söyleyeyim;
    alırken bende 6300la 5130 arasında kalmıştım.Müzik dinlemeyi sevdiğim için ve 5130'un tasarımı daha çekici geldiği için bunu tercih etmiştim.
    Şu ana kadar hiç reset yaşamadım.Ancak telefonun ortasındaki büyük kare tuş,çabuk soyuluyor,zira benim kırmızı telefonumun kare tuşu soyuldu.
    tercih meselesi tabi.Hangisini isterseniz onu tercih edin.
    Özellikle şu 3 gündür çok yoğun kullanıyorum,cihaz resmen kulağıma yapışık vaziyette artı smsler şarjı yarıya indi.Yine de bana göre şarj performansı oldukça iyi.ekimden bu yana şarj konusunda sıkıntı yaşamadım.
    Şunuda ekleyeyim;her zaman yeni modeller çıkıyor.Özellikle ben 5130dan vazgeçersem ful dokunmatik telefon alırım.5230 kullandım bir hafta kadar ve çok zevk aldım.Dokunmatik telefonları kullanmak çok zevkli.Hatta 5230 konusunda şahsım tarafımdan yapılan bir inceleme var.İlk sayfadan bakabilirisniz.Biraz daha para verip o modeli tercih edebilirsiniz.Gpsine varıncaya kadar var.Fiyatı da gayet makul..Şİmdiki aklım olsa hiç düşünmeden 5230 alırdım.O derece sevdim cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 22 Haziran 2010; 22:59:47 >

• Ben aralıktan bu yana kullanıyorum keşke almasaydım demedim daha hiç. Gayet memnunum pilinden müziğinden görüntüsünden herşeyi 10 numara benim için. Kamerasıyla öyle pek işim olmadığı için ben iyi mi kötü mü yorum yapmayım o konuda. Anı yakalamak için güzel bence. 6303 Hiç kullanmadım bilmiyorum o telefonu. İlk çıktığı günden beri araştırıyordum sonunda niyeti bozdum aldım. Şimdi daha da düşmüş fiyatı.
  • ASLINDA BENİMDE GÖRÜNTÜ VE ESTETİK OLARAK 5130 TERCİHİM ANCAK BİLMİYORUM NEDENSE 6303 DE AKLIMDA AMA BEN DE ÇOK KAMERA KULLANMAMDA EN AZINDAN 5130 KAMERASI ÇOK KÖTÜ DEĞİLSE 5130 U TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ... KAMERASI HAKKINDA YORUMUNUZU BEKLİYORUM?
  • Düşünerek hareket edersen işin içinden çıkılmaz. Hangi modelse kafaya koyup gözü karartıp alacaksın.

Önceki sayfalarda foto paylaşımı yapılmıştı incele onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

a2phone a düştüyse blue-nokiaya da düşer yakında

düşmedi ya ne zmn gelir!
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.