bazı cihazlarda görünüyor bu sorun bazılarında ise gariptir ki görünmüyor.benim 1 kere başıma gelmişti o kadar..versiyonu güncellendiği zaman bu sorun ortadan kalkıyor.en azından bana olmadı henüz.diğer arkadaşları bilmem.
Resetlenme sorunu bana da olmadı
Arkadaşlar bende şu anda D900 var.Fakat telefonu ikinci el almam ve iki senedir kulanmamdan ötürü arada bir ses alamama gibi sıkıntı yaşıyorum, muhtemelen kulaklık ve hoparlörün aynı yerde olmasından oluşan bir sıkıntı.Tamiri mümkün ama uğraşmak istemiyorum. Bunun için eşime ve kendime bir telefon almayı düşünüyordum ki! Kardeşimde Kartal ElectroWorld' de çalışıyor bana 5130' u önerdi ben kendime bundan alıcam gayet iyi dedi. Benimde ses ve görüntü olarak çok hoşuma gitti. Eşime kesinlikle bundan alıcağım fakat kendim için N79 ve bu telefon arasında gidip geliyorum. Aralarında mukayese edebileceğim farklar symbian, wlan ve navigasyon, ama şuda varki bu telefondan iki taneyi bir N79 fiyatına alabilirim. Bunun üzerine N79' un istemeyirekte olsa tüm bu özelliklerinden 5130' da office uygulamaları görüntülenebiliyorsa vazgeçebilirim dedim. Ama bununla ilgili henüz bir yazıya rastlayamadım.Sizden ricam bu telefonu kullanan arkadaşlar kendi telefonlarına böyle bir yazılım yüklenebiliyormu vede çalışıyormu bir bakabilirlermi. Nokia durdu durdu gene uygun fiyatlı iki telefon üretti ve ben gene ikisi arasında çelişkide kaldım ama bu office uygulamaları görüntüleme oluyorsa bu telefondan iki adet alarak aranıza katılmayı isterim bende.
Arkadaşlar artık bende bir kırmızı 5130 xm sahibiyim...Şimdi müziklerimi filan ataym da yarından itibaren başınızı şişirmeye başlicam.
Arkadaşlar şu anda tek problemim usb kablosu Ne kadar kısa yapmışlar anlamadım ya...Şimdi doldurayım müzikleri Sennheiser Mx50 ile vereceği performansı yazarım buraya :)Dış ses gayet iyi w810i'den geçtim ben bu telefona ilk gördüğüm eksileri ekranın cansızlığı,usb kablosunun kısalığı,kamerası...Şimdilik...Umarım pişman olmam şimdilik ilk izlenimlerim onlar dışında çok iyi.
Arkadaşlar mesajlarda numara yerine harf mi giriliyor?Ben mi öyle sandım ? yokmu bi çaresi
Hep kötü taraflarını yazmışım birde iyi yanlarını yazayım.Stereo Genişletme ile sennheiser mx50 ile gayet iyi bi performans aldım.w810i'den daha iyi performans verdi kulaklıkta telefon.Orjinal kulaklığı yan sanayi kulaklık gibi fakat kaliteli bi kulaklık ile mükemmel sonuç alabilirsiniz.Henüz donma , kasma gibi problemler yaşamadım.1-2 hafta içinde 4 gb karta geçicem şimdilik 1 kullanıyorum ve full doldu herhangi bir yavaşlık söz konusu değil.Tasarım olarak da çok hoşuma gitti güven veriyor telefon elde.W810i gibi ben burdayım diyor telefon tasarımı ile.Şimdiye kadar gördüklerim bunlar.Mesajlardaki problem çözülürse mükemmel olur:)
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
Arkadaşlar mesajlarda numara yerine harf mi giriliyor?Ben mi öyle sandım ? yokmu bi çaresi
Kareye basılı tutarsan numara moduna geçebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Bbjk1985
quote:
Onu öğrendim biraz kurcalama sonunda fakat mantığım almıyor numara girilmesi gereken yere harf modunda başlaması firmware bug'umudur yoksa bi fonksiyonu mu var anlamadım
quote:
quote:
quote:
Onu öğrendim biraz kurcalama sonunda fakat mantığım almıyor numara girilmesi gereken yere harf modunda başlaması firmware bug'umudur yoksa bi fonksiyonu mu var anlamadım
erden kardeşim hayırlı olsun seninde yeni canavarın :) umarım memnun kalırsın..firmware bug ı olarak sadece müzikçalar da nadir resetlenmeler dışında bir problem görmedim bunu da güncelleme ile giderebiliyorsun zaten mesajların harf modunda başlamadı da telefonun özelliği sanırım ileriki aylarda yeni güncelleştirme çıkarsa bunu da çözebilirler sanırım..
bir arkadaş ta döküman görüntüleyici hakkında birşey sormuş ancak bu cihaz ile ilgili o tarz bir yazılıma rastlamadımwww.getjar.com adresinden document reader tarzında arama yaparsanız belki java tabanlı bir uygulama çıkar karşınıza.
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
quote:
quote:
quote:
erden kardeşim hayırlı olsun seninde yeni canavarın :) umarım memnun kalırsın..firmware bug ı olarak sadece müzikçalar da nadir resetlenmeler dışında bir problem görmedim bunu da güncelleme ile giderebiliyorsun zaten mesajların harf modunda başlamadı da telefonun özelliği sanırım ileriki aylarda yeni güncelleştirme çıkarsa bunu da çözebilirler sanırım..
bir arkadaş ta döküman görüntüleyici hakkında birşey sormuş ancak bu cihaz ile ilgili o tarz bir yazılıma rastlamadımwww.getjar.com adresinden document reader tarzında arama yaparsanız belki java tabanlı bir uygulama çıkar karşınıza.
Çok saol onur abi firmware konusunda ne diyorsn hangisini yapaym?5.8 var şu anda telde.Ne fark var aralarında?
Arkadaşlar yokmu hala Office programı yükleyip çalıştırabilen?
6.65e geçmeni tavsiye ederim uçuş modu ve messenger ekleniyor telefona gerçi bende messenger sorun çıkartmıştı sildim ama olsun.. ayrıca telefondaki tüm olası resetlenmeler de gidiyor.zaten cihazı güncel kullanmak en doğrusu..
6.65 versiyonunda seste düşme gibi bir sorun var mı acaba?
hayır hiçbir şekilde sorun yok ses düşmüyor ama nokia nın yeni versiyonda radyo sesinde biraz daha yükseltme yapması şart..
S.a arkadaşlar bende 2 gün önce Kırmızı 5130 xm aldım ve şu ana kadar hiçbir reset sorunu mesaj yazarken de kapanma olayına rastlamadım umarım ileriki günlerde de sorun çıkarmaz . Herkese telefonu hayırlı olsun
yeni seriler sorunsuz çıkıyor anlaşıldı :)
quote:
Orjinalden alıntı: emre255
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
izlenen film
*** VIDEO INFO *** Input Type : mp4v(GVC) Input Size : 320 x 240 Output Type : YUY2 Output Size : 320 x 240 FrameRate(Frame/sec) : 20.00 (20.00) formatında ve çözünürlüğünde.Tam ekran olabiliyor.Kendi playeri ile oynatılıyor.
Telefonun kendisi 176x144 çekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: emre255 Filmleri hangi programda izlediğini merak ettim?? Tel.in kendi programı mı? Ve de görüntü kalitesi bozulmadan tam ekran izlenebiliyor mu? Vidyonun çözünürlük oranı ne 176*144 değildir umarım.. :) Ve de tam olarak hangi codec 'le kodluyorsun filmleri..
Ben de bu telefondan almak istiyorum da, o yüzden bunları soruyorum.. Cevap veren birisi çıkarsa çok makbule geçer.. Şimdiden teşekkürler...
Cevap için teşekkürler Fetih.. Geriye mp4v(GVC) nin encoderdaki karşılığını bulmak kalıyo geriye. Bu tel için kodlanan divx formatı gibi geliyor. onu bulmak kolay zaten. İnş. yakında bende sizin klube katılıyorum..
Güncellemelerle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz, Ses gerçekten de düşüyor mu?
Arkadaşlar bu çözünürlükte video yu izleyebilen var mı?Varsa anlatabilir mi?Ben araştırdım ama bulamadım yuy2 formatına çevirmemiz gerekiyor galiba ama yapamadım
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar ben 6233 kullanıcısıyım. GSM arenada bu telefonun özelliklerinde 16GB a kadar desteklediğini okuduğum için almaya karar vermiştim. Ama nokia'nın resmi sitesinde 2GB a kadar yazıyor. 6233 ü değiştirmek isteme nedenim kart desteğinin 2GB ile sınırlı olması. O yüzden sizlere sormak istedim. En fazla kaç GB kart ile kullanan var? Eğer 16 destekliyorsa bu telefona geçeceğim yoksa tek avantajı 3.5 kulaklık girişi. 6233 stereo ses ve 640*480 video çekimi ile daha cazip geliyor bana.
valla 2gb destekler en fazla bence 16gb kasabilir ki ne yapacaksın 16gb bana 1gb fazla fazla yetiyor ki zaten şarjı çabuk bitebilen bir telefon müzikçalar cup cup çekiyor pili..