Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'da zaten 259 TL ve 5 taksit.

http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=37297

Fiyatı değişir mi sonradan bilemem, ancak şu an 259 TL.
  • o söylediğin fiyat vatan kartı olanlar için ve worldcard 5 taksit için.öbür türlü 294e geliyor gene bindirme fiyat..ortalama 280e bulursunuz aşağısı zor..
  • benimkide romanya, sanırım çoğu romanya menşeili
  • gerçi macar romen kürt ne farkeder nokia heryerde nokia..
  • xpress music telefonlardaki genel resetlenme problemlerini nokia finlandiya ve romanya(telefon made in romanya çünkü) sitesine belirttim bakalım ne cevap verecekler..ingilizce yazdım ama fince ve romence cevap yazarlarsa yandık :)
  • yaaa arkadaşlar ben bu telefonu düşürdüm ve yerine düşüncede ekran üzerinde sürüklendi biraz sonra telefonu elime aldığımda bi baktım acayip cizikler olmuş yaa ekran berbat bi durumda şuan
    ekranı değişiyo mu acaba bilen var mı ? değişmez gibime geliyor ama
  • bende merak ettim şimdi, kapakları değişiyomu acaa, telefonun dizaynında dolayı çok kaygan bi yapısı var ve bende bi kaç tehlike atlattım ama düşürmedim

benim gıcığıma giden tarihin ekrandan gitmemesi , nasıl halletcez_??_
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

bende merak ettim şimdi, kapakları değişiyomu acaa, telefonun dizaynında dolayı çok kaygan bi yapısı var ve bende bi kaç tehlike atlattım ama düşürmedim

ayarlarda "tarih ve saat ayarı" var, ordan "tarih ve saat biçimine" gir.tekrar tarih adlı bir başlıktan bekleme ekranında tarih seçeneğini gizli yaparak halledebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanor1992

quote:

bende merak ettim şimdi, kapakları değişiyomu acaa, telefonun dizaynında dolayı çok kaygan bi yapısı var ve bende bi kaç tehlike atlattım ama düşürmedim

ayarlarda "tarih ve saat ayarı" var, ordan "tarih ve saat biçimine" gir.tekrar tarih adlı bir başlıktan bekleme ekranında tarih seçeneğini gizli yaparak halledebilirsin.

hocam çok sağol ya, 6230 ile çok farklı becerememiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowreflex

yaaa arkadaşlar ben bu telefonu düşürdüm ve yerine düşüncede ekran üzerinde sürüklendi biraz sonra telefonu elime aldığımda bi baktım acayip cizikler olmuş yaa ekran berbat bi durumda şuan
    ekranı değişiyo mu acaba bilen var mı ? değişmez gibime geliyor ama

sanırım değişmiyor.yani servisin değiştirmesi gerekiyor 3310lardaki gibi xpress kapak yok yani malesef..

bu arada kullanıcı hatası olduğu için kapak ücreti alınır o da 30-40 tl olur sanırım..

teleservice i arayıp sorun isterseniz

• quote:

hocam çok sağol ya, 6230 ile çok farklı becerememiştim

önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonicax -- 10 Haziran 2009; 11:05:09 >
  • ooo baya hareketlenmiş burası.Daha reset olayı başıma gelmedi.AMa benim cihaz mavi
  • Telefonu mayıs ayının son haftası içerisinde BonucCard ile peşin fiyatına 295 TL'ye H.Burada'dan aldım. ( Peşin alım yaptığım için 20 TL hediye çeki geçti elime. )

Telefonun görünüşü oldukça ideal. Daha önceden her ikisinide 700 - 800 TL civarina aldigim Nokia N71 ile Sony E. P990i kullanmıştım, bir de geçiş döneminde kuş tüyü kadar hafif bir o kadarda özelliksiz olan 70 Lira'lik Philips 199 kullanmıştım. Özelliksiz olan Philips'i hariç tutarsak diğer pahalı telefonlarıma göre çok daha zarif bir duruşu var.

Telefonu aldığım ilk gün bir abimiz elinden düşürdü ve telefonun tuş takımı yerinden çıktı ancak bu acı vesileyle sağlamlığınıda test etmiş olduk, sınıfı geçti.

Ses kalitesi N71'e göre biraz daha azmış gibi gelsede, unutmamalıki N71'in yarı fiyatına alındı bu telefon ve o telefon gibi kaba bir görüntüsü yok.

Ben ortalama bir kullanıcıyım yani müzik dinlemek harici telefondan pek bir beklentisi olmayanlardanım. Kamerayı neredeyse hiç kullanmayan, cepten şu aralar yasaklı olan livescore.com harici internete girmeyen, oyunlarla ilgilenmeyen birisiyim. Bu şartlar altında en ideal telefonu aldığım kanısındayım.

Mayıs son haftasında bir diğer Nokia müzik telefonu olan 5310'un 350 TL fiyata satıldığı ElektroWorld kampanyasına da şahit oldum ancak 5130 mart 2009, 5310 ise şubat 2008 tarihinde mağazaya koyulduğundan ben hem yeni hem de daha ucuz olan Nokia modelini tercih ettim.

Sizlere 2 sorum olacak;
    telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebilirim ve güncelleme yapmasak bir kaybım olur mu?
    arka harici ön panelde yandaki 2 yerde de hoparlör var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 11 Haziran 2009; 19:11:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: J®

Telefonu mayıs ayının son haftası içerisinde BonucCard ile peşin fiyatına 295 TL'ye H.Burada'dan aldım. ( Peşin alım yaptığım için 20 TL hediye çeki geçti elime. )

Telefonun görünüşü oldukça ideal. Daha önceden her ikisinide 700 - 800 TL civarina aldigim Nokia N71 ile Sony E. P990i kullanmıştım, bir de geçiş döneminde kuş tüyü kadar hafif bir o kadarda özelliksiz olan 70 Lira'lik Philips 199 kullanmıştım. Özelliksiz olan Philips'i hariç tutarsak diğer pahalı telefonlarıma göre çok daha zarif bir duruşu var.

Telefonu aldığım ilk gün bir abimiz elinden düşürdü ve telefonun tuş takımı yerinden çıktı ancak bu acı vesileyle sağlamlığınıda test etmiş olduk, sınıfı geçti.

Ses kalitesi N71'e göre biraz daha azmış gibi gelsede, unutmamalıki N71'in yarı fiyatına alındı bu telefon ve o telefon gibi kaba bir görüntüsü yok.

Ben ortalama bir kullanıcıyım yani müzik dinlemek harici telefondan pek bir beklentisi olmayanlardanım. Kamerayı neredeyse hiç kullanmayan, cepten şu aralar yasaklı olan livescore.com harici internete girmeyen, oyunlarla ilgilenmeyen birisiyim. Bu şartlar altında en ideal telefonu aldığım kanısındayım.

Mayıs son haftasında bir diğer Nokia müzik telefonu olan 5310'un 350 TL fiyata satıldığı ElektroWorld kampanyasına da şahit oldum ancak 5130 mart 2009, 5310 ise şubat 2008 tarihinde mağazaya koyulduğundan ben hem yeni hem de daha ucuz olan Nokia modelini tercih ettim.

Sizlere 2 sorum olacak;
    telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebilirim ve güncelleme yapmasak bir kaybım olur mu?
    arka harici ön panelde yandaki 2 yerde de hoparlör var mı?

*#0000# ile yazılımını öğrenebilirsin..şu an güncel olan versiyon 6.65

önde hoparlör yok arka alt kısım hoparlör oluyor..

bu arada şikayetim üzerine nokia müşteri hizmetleri tarafından arandım ve opera mini browserın türkiyede geçerliliği yokmuş o yüzden cihaz sapıtıyormuş..doğru da olabilir ama internette bununla ilgili birşeye rastlamadım..

• @J®

1) *#0000# yaparsan versionu öğrenirsin,benim version 5.80 ben memnunum.
    2) sadece arkada hoparlör var,önde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Haziran 2009; 19:39:57 >
  • Teşekkürler beyler. ;)
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım ve tek şikayetim 3gp den başka formatta video açamıyorum..Açtığım video'ların kalitesini de pek beğenmedim..Bunun dışında telefon gayet şık ve kullanışlı..

Video hakkında sizin de yorumlarınızı alabilir miyim?Hangi formatta oynatıyorsunuz,kalitesi nasıl memnun musunuz?
  • geçen hafta aldım bende telefonu(vatan bilgisayar world card 260 YTL/5), hemen eksilerini yazmak istedim

-mesaj yazımı zor alışamadım bir haftadır (6300'a göre)
    -3 tuşunun hemen üzerinde teli kapat tuşu var, dolayısı ile "def" ye basarken birande kendinizi duvar kağıdına bakarken bulabiliyorsunuz.
    -telefonun en kısık sesi bile oha dedirtecek yükseklikte, versiyon güncelleyip hallederim diye düşündüm ama benimkinin versiyonuda ensonmuş..

artıları ise birhayli fazla:
    -java oyun program vs. felan yüklenebiliyor
    -kulaklık girişi standart Mp3 player bilgisayar vs. için kullandığımız girişinden (telefondan müzik keyfi için ekstra bi kulaklık taşımanıza gerek yok)
    -full müzik keyfi ile 2-3 gün kullanım
    -hafif
    -radyo mevcut
    -şık tasarım

bu arada en kısık sesi biraz daha kısamazmıyız acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar_5959

geçen hafta aldım bende telefonu(vatan bilgisayar world card 260 YTL/5), hemen eksilerini yazmak istedim

-mesaj yazımı zor alışamadım bir haftadır (6300'a göre)
    -3 tuşunun hemen üzerinde teli kapat tuşu var, dolayısı ile "def" ye basarken birande kendinizi duvar kağıdına bakarken bulabiliyorsunuz.
    -telefonun en kısık sesi bile oha dedirtecek yükseklikte, versiyon güncelleyip hallederim diye düşündüm ama benimkinin versiyonuda ensonmuş..

artıları ise birhayli fazla:
    -java oyun program vs. felan yüklenebiliyor
    -kulaklık girişi standart Mp3 player bilgisayar vs. için kullandığımız girişinden (telefondan müzik keyfi için ekstra bi kulaklık taşımanıza gerek yok)
    -full müzik keyfi ile 2-3 gün kullanım
    -hafif
    -radyo mevcut
    -şık tasarım

bu arada en kısık sesi biraz daha kısamazmıyız acaba?

son versiyon 6.65 telefonuna *#0000# yazarak bak bakalım 6.65 mi yazıyor eğer öyleyse hiçbirşey yapmana gerek yok sesleri kısıp yükseltemiyoruz yazılımda nasılsa öyle malesef..şu radyo sesini biraz arttırsa finlandiyalı kardeşler harika olur müzik çalar ile radyo ses seviyesi arasında dağlar var..

• Bu telefondan kardeşime alıcaz ama şu reset sorunu kafamı karıştırdı. Sorun olur mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.