Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

w200i ciler şimdi nokiacı oldu :)

bende videolarda takılma yok ama video klasörüne girerken 1-2 saniye bekletiyor öyle açıyor o da olur o kadar.

Erdem pişman olmazsın s e uzun süre toparlanamaz bu modellerle 5130 alabilirsin ama alır almaz versiyonunu 6.65 yap çünkü 5.80 versiyonunda müzik çalarda resetlenme olabiliyor bazı arkadaşların başına gelmiş galiba fabrika çıkışı bir bug var telefonda yani yapacak birşey yok..

video formatı?= , çözünürlüğü?, bit değeri?, sn/kare oranı?

ses formatı?= , bit değeri? , frames/sn değeri?,ses kanalı?(stereo , mono)

bu değerleriniz nedir acaba .

ben 320 x240 çöznüzürlükte videonun değerini 250 kbit e kadar çekmeme rağmen takılmalar var , ki bu değer çok düşük , videolarda deforme oluyo

edit: beğenmediğim 6230i nerdeyse bundan sağlam video oynatıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 2 Haziran 2009; 18:29:01 >

• ben 5130 ile 5700 arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz
  • o kadarını bilmiyorum ama eski w200 ile çekilmiş videolar 640x480 kamerayla.artık sen hesapla.

bu arada sende de oluyormu kardeş videolar klasörüne girerken 1-2 sn bekletme?
  • arkadaşlar pc suite olayı mükemmelmiş yeni nesil nokia larda :)

pc den gelen msjlara aynı anda bakabiliyosunuz ve pc den aynı anda cvp verebiliyosunuz , bu benim için mükemmel bişe, kızlara msj atmaktan parmaklarım şişiyodu ,şimdi büyük bi rahata erdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

arkadaşlar pc suite olayı mükemmelmiş yeni nesil nokia larda :)

pc den gelen msjlara aynı anda bakabiliyosunuz ve pc den aynı anda cvp verebiliyosunuz , bu benim için mükemmel bişe, kızlara msj atmaktan parmaklarım şişiyodu ,şimdi büyük bi rahata erdim

herkes kendine göre işine yarayacak bir özelliğini buluyor pc suite in :)

ah ah w200 de böyle bir program kullanıyorduk ismini unuttum şimdi..
  • quote:

quote:

arkadaşlar pc suite olayı mükemmelmiş yeni nesil nokia larda :)

herkes kendine göre işine yarayacak bir özelliğini buluyor pc suite in :)

ah ah w200 de böyle bir program kullanıyorduk ismini unuttum şimdi..

Sony Ericsson Pc Suite :)Mükemmel bir programdı.Onur abi 1 hafta içinde bende 5130 xm sahibi oluyorm bakalm alışabilicekmiyim nokia'ya.w200'le kıyaslayabilirmisin dış sesini ve kulaklık sesni?Acousticli ve acousticsiz olarak :)

• telefonun tek sevmediğim özelliği msj yazarken direk rehbere girmemesi , onun dışınca benmi için hiç bi kusuru yok şu ana kadar, kullanalı bi kaç gün oldu hiç resetlemedi daha
  • genede yazılımını 6.65 yapmanı tavsiye ederim hugareva

Erdem telefonun dış sesi çok daha iyi ve kaliteli kulaklık sesi de iyi bir kulaklık kullandığın takdirde w200den daha üstün ses kalitesi yakalayabilirsin ekolayzırlarda var ama radyo sesi pek tatmin etmedi beni biraz kısık.malesef akustik olayı da yok.ama görünüş olarak çok güzel 2mp kamera vs bu fiyata alınır bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dampire

temalar .sis formatında ancak telefon bunu desteklemiyorMUŞ.ne yapabilirim? bide worms indirmiştim onu da nasıl yükleyeceğim?

??
  • quote:

genede yazılımını 6.65 yapmanı tavsiye ederim hugareva

Erdem telefonun dış sesi çok daha iyi ve kaliteli kulaklık sesi de iyi bir kulaklık kullandığın takdirde w200den daha üstün ses kalitesi yakalayabilirsin ekolayzırlarda var ama radyo sesi pek tatmin etmedi beni biraz kısık.malesef akustik olayı da yok.ama görünüş olarak çok güzel 2mp kamera vs bu fiyata alınır bence..

zaten 6.65 , hiç bi değişiklik farkedemedim şu ana kaar yazılım yükselkttikten sonra
  • quote:

quote:

temalar .sis formatında ancak telefon bunu desteklemiyorMUŞ.ne yapabilirim? bide worms indirmiştim onu da nasıl yükleyeceğim?

??

arkadaşım pc suite açıkken ve tel pc ye bağlıyken indirdiğim uygulamaya tıklıyorsun sadece bu kadar, noki herşeyi kendi yapıyo :) şaşırmıştım biraz bende yüklerken , birde baktım yüklenivermiş

(tabi uygulama .jar uzantılı olmalı, temalar ise .nth uzantılı olmalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 3 Haziran 2009; 21:32:26 >
  • quote:

quote:

genede yazılımını 6.65 yapmanı tavsiye ederim hugareva

zaten 6.65 , hiç bi değişiklik farkedemedim şu ana kaar yazılım yükselkttikten sonra

uçak modu ve messenger var bende sende çıkmadı mı onlar?

gerçi messenger sorun çıkardı silmek için çok uğraştım da sildim sonra telefonu hatsız açıp..

• hayır çıkmadı , öyleki telefonda hiç bişe silinmedi ,ne msj nede başka bişi
  • Onur Abi kaça ve nerden aldn sen ?İnternette teknosa'da stokta var görünüyor fakat yeşilköy teknosada dayım çalışıyor ona indirimli veriyorlar o stoklarda yok daha önceden 325'e satılıyrdu şu anda yok diyor.İst avrupa yakasnda nerde bulabilirm?Nerden aldn sen ve kaça?
  • Arkadaşlar, yazılımı nasıl güncelliyoruz?
  • @dampire

http://nokia-firmware.blogspot.com/

bu sitede aradığın herşey var.sadece oku :) phoenix programı anlatımını oku ve uygula gerisi kolay.

@UnequaL18

ben 280'e aldım kardeşim bostancı sude iletişimden karşıda darty de bulursun teknosa veya hepsiburada dan getirteceksin ama fiyatı 298 olmuş+ kargosu var değmez.bakırköy taraflarında sor bakalım birde oralarda işlektir baya bulursun.

@hugareva

o zaman sen güncellememişsin yazılımı bende uçak modu ve messenger da geldi yada senin seri numaran farklı olduğu için 6.65in farklı versiyonunu yükledi..
  • quote:

Arkadaşlar, yazılımı nasıl güncelliyoruz?

arkadaşım pc suite ile çok kolay güncelleyebilirsin, telefonunu pc ye tak ve pc suite gördükten sonra ana menüden "update phone software" seçeneğine tıkla ve güncellemeye başla, yaklaşık 15-20 dk sürüyor.kolay gelsin

bu arada Ghett0C0wb0y arkadaşım bendeki 6.65 ve ilave hiç bişe kurulmadı

/>

• senin variant 255.01 benimki 00.00 oldu sanırım o yüzden ekstra birşey yüklenmedi senin telefona.

demekki phoenix ile güncellemek daha iyi :)
  • Phoenix iyi güzelde, ben PC Suit'in mesaj özelliğini kullanıyorum bütün gün. O yüzden Phoenix yerine PC Suiti kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Çok bir farkı var mı bu iki programın?
  • quote:

senin variant 255.01 benimki 00.00 oldu sanırım o yüzden ekstra birşey yüklenmedi senin telefona.

demekki phoenix ile güncellemek daha iyi :)

bilemicem , sonuçta ben nokia ya güvenerek güncellettim, zaten başkasınada güncelletmezdim, bu işi nokia dan daha iyi hangi program yapıcakki
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.