Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tel i almadım daha ama güncellemeden ışıkları kapatma şansımız yok heralde?
  • Evet kapatıp açabiliyorsunuz.

Menü > ayarlar >ışıklar (bu menüde ışıkları açıp kapatabiliyorsunuz.)
  • "Telefonunuz için mevcut yazılım güncellemesi yok." diyor.telefonda v5.80 versiyonu var .

quote:

Orjinalden alıntı: xsw
    son güncel firmware v6.65 yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 14 Mayıs 2009; 23:14:03 >
  • müzik çalarken yanlarda yanan ışıkları kapatma şansımızın olması iyi oldu.yarın almayı düşünüyodum telefonu fakat ışıkların sürekli yanması kafamı karıştırıyordu.cevap için teşekkürler
  • Önemli değil.

Birde benim sorum olacak.Normalde telefonun yanındaki ileri-geri-play yanan ışıkları var.Ses tuşlarında da gördüğüm kadarıyla ışık var.Tuşların üzerinde led leri görünüyor.Yanmıyormu bunlar ?
  • tel i aldın sonunda.görünüş ve kullanış olarak hoşuma gitti ama kulaklığı bu telefona yakışmıyo açıkçası.sesi artırıp azaltma tuşarının ışıkları yok heralde ya bulamadım öyle bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

"Telefonunuz için mevcut yazılım güncellemesi yok." diyor.telefonda v5.80 versiyonu var .

quote:

Orjinalden alıntı: xsw
    son güncel firmware v6.65 yükleyin

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu

Bu daha inandırıcı olmuştur sanırım

• arkadaşlar ekran açısından 256k ile 16m arasında çok fark olur mu? bi de 5130 un hoparlör ses çıkışını w810i ile karşılaştırabilirmisiniz? şuan 2630 kullanıyorum inanın yolda cebimde çalarken zor duyuyorum mp3 leri zil sesi yapıyorum cızırtıdan bişi belli olmuyor..
  • Ses çıkışı oldukça yüksek.w810i'yi bilmiyorum ama K750i -w610i den daha fazla çıkıyor gibi.Cebinde çaldığında duymaman imkansız gibi birşey.

xsw,nokia avrupadan indirip kurdum.telefona v6.55 i yükledim.
  • Arakadşlar v.6.55 yukledim seste azalma oldu eski verisyonuna nasıl yuklerim bilgisi olan varmı arkadaşlar :(
  • Uzun süredir aşırı kararsızım ve şimdi ihtimallerin sayısını ikiye indirmişken sizlere danışmak istedim.

Nokia 5130 ve Nokia 5310..

5130'un hepsiburada.com mağazasına eklenme tarihi 10.03.2009 olduğundan alt model ancak yeni ürün düşüncesi yaratıyor bende.

5310'un ise hepsiburada.com mağazasına eklenme tarihi 18.02.2008 yani 1 seneden fazla olmuş ürün çıkalı ancak ElektroWorld mağazasında 349 TL'ye şu anda satışta. Burada da 400 küsurdan 349'a düşen indirimli fiyat cezbediyor beni.

O kadar okuyor, inceliyorum ancak birtürlü karar veremiyorum ve günler hatta haftalar geçiyor..?
    Bu akşam bir karar verip telefon almayı kafama koydum.

Düşüncelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 20 Mayıs 2009; 13:10:40 >
  • knk şu 5130 konusunda beni kim aydınlata bilir msn bu kanun_ozgur@hotmail.com
  • knk lütfen ekleyin msn mi kanun_ozgur@hotmail.com:D
  • yeni fw de ne düzeltilmiş
    ses azalıyo diyorlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz_lion

müzik çalarken yanlarda yanan ışıkları kapatma şansımızın olması iyi oldu.yarın almayı düşünüyodum telefonu fakat ışıkların sürekli yanması kafamı karıştırıyordu.cevap için teşekkürler

ben müzik dinlerken,yanan ışıkları kapatıyorum.Ayarlar'dan bunun ayarı yapılıyor
  • Ekran çok çabuk çiziliyor galiba.Nerden olduğunu bilmediğin kılcal çizik var ekranda.
  • aradaşlar ben mp4 formatındaki dosyayı açamadım telefonda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Ekran çok çabuk çiziliyor galiba.Nerden olduğunu bilmediğin kılcal çizik var ekranda.

benim koruyucu bant hala ekranın üzerinde
  • arkadaşlar ben nokia 5700 almak istiyorum ama bulabileceğimi sanmıyorum. bu yüzden başka telefonlara yönelmeye karar verdim ve 5130 modelini beğendim. fiyatının uygun olması, görünüşünün hoş olması, müzik ağırlıklı olması ve şarjının uzun süre gitmesi telefona yönelmemdeki sebepler oldu.

konuyu baştan sona okudum. telefonun, kendini resetlemesi, çekilen resmin hemen silinememesi gibi bikaç negatif yönü var ama bunların çıkan güncellemelerle geçeceğini tahmin ediyorum. bunun dışında başka (-) yönleri varsa bizimle paylaşırsanız iyi olur.

he birde samsungun L700 modelide bu telefonla aynı fiyat aralığında ve onunda tasarımı hoşuma gitti ayrıca 3g olmasıda aklımı çeliyor. bu iki telefonu kullanan arkadaşlar karşılatırma yapabilirse sevinirm. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.