Bildirim
Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
uzun zamandır araştırıyorum maksimum 400 TL ye kadar bir telefon bakıyodum en sonunda bu telefonda karar kıldım. uygun fiyat+yeterli kamera+tasarım+uzun şarj süresi+kolay ve kullanışlı menü+müziğe göre yanan ışıkları ile havalı+ daha ne olsun tam istediğim gibi bir kaç gün içinde alıcam bu teli. -
Mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum. bu telefondan en yakın zamanda ben de alacağım. siparişi verdim 270 tl ye kırmızı renkte. telefon ile çekmiş olduğunuz fotoğraflardan biraz koyabilrseniz sevinirim. şimdiden tşkr ederim. -
Bir sayfa öncesinde birkaç fotoğraf var. -
tşrkler. iyimiş fotoğraf kalitesi. peki gece modu özelliği filan varmı? -
Gece modu özelliği yok.Bu telefon sadece müzik üzerine yoğunlaşmış. -
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Gece modu özelliği yok.Bu telefon sadece müzik üzerine yoğunlaşmış.
Hangi cep telefonundan en fazla ses çıkar? -
mümkünse eğer gece lamba altındayken bi fotoğraf çekip koybilrmisinz? -
nokialar arasında mı genel olarak mı ? -
Çin malı cep telefonlarında
quote:
Orjinalden alıntı: JETAACK
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Gece modu özelliği yok.Bu telefon sadece müzik üzerine yoğunlaşmış.
Hangi cep telefonundan en fazla ses çıkar?
-
msn de takılmak isteyenlerde 5130xpress musice msn kurabilirler...
detaylar; http://europe.nokia.com/A4487159
ücretlendirmeye göre bende değerlendirmeye alabilirim.Turkcelle sormak gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 24 Nisan 2009; 0:20:50 > -
Bu telefonun fiyatları hakkında bi bilginiz varmı? en ucuz fiyatı nedir acaba?
(Ege'nin İncisi) -
ben ebuddy yükledim telefona girşi 1kontör 5-10dk takıldım girişle beraber toplam 1.5 kontör gitti hattım wodafone -
quote:
Orjinalden alıntı: Kursattr
(Ege'nin İncisi)
http://www.teknofiyat.com/?search=nokia+5130&altlimit=&ustlimit= -
Şarj konusunda sorunlarım var ya da bana öyle geliyor da olabilir en fazla 3 gün gitti bugüne kadar alalı da 1 aya yakın oluyor. Fazla müzik için kullanıyorum ondan mı acaba? Telefonu alma amacım buydu zaten. Günde yaklaşık 3-3,5 saatten fazla müzik dinliyorum kamerasını da kullanıyorum bir de mesaj var tabi, uyumadan önceki oyun oynamamı da ekleyim. Fazla şey istiyorum sanırım. Telefondan memnunum onun dışında gayet güzel. -
aybeq çok fazla müzik dinliyorsun buna rağmen full 3 gün gidiyorsa iyi.artı günde mesaj sayın 50 i de geçiyorsa...
cihazın bataryası sana çok iyi dayanıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: Kursattr
(Ege'nin İncisi)
Genpatech.com'dan daha ucuzu yok gibi.
Abi hiç bir telefoncuda bu telefon olmaz mı ya. Bugün bir sürü telefoncu gezdik. Telefon piyasada yok. Pazartesi gelecek deniyor. O da bize yaramıyor. Malesef bir iki hafta daha beklicez artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 26 Nisan 2009; 2:12:17 > -
telefonun bi kaç negatif özelliği var ama çok sık başıma gelen res atma olayı artık iyice canımı sıkmaya başladı bazen gelen msjı cevapla diyorum ve bi tuşa bastığımda ekran bembeyaz oluyor ve sonra tekrar açılıyor ama açılınca msj atamıyorum msj gelen kutusunu açamıyorum telefonu kapatıp açmam gerekiyor şarjı sesi gayet güzel ama bu delirtmeye başladı. birde msj yazarken kime göndereceğin kısmına numara yazmak gerekirken harf modunda başlaması bana çok saçma geldi
sizdede bu res olayı oluyor mu garantiye götürmeyi düşünüyorum bu telefonu 6700 classic çıkana kadar kullanmak için almıştım ama ömrü o kadar uzun olmayacak gibi duruyor -
quote:
Orjinalden alıntı: neyzen786
telefonun bi kaç negatif özelliği var ama çok sık başıma gelen res atma olayı artık iyice canımı sıkmaya başladı bazen gelen msjı cevapla diyorum ve bi tuşa bastığımda ekran bembeyaz oluyor ve sonra tekrar açılıyor ama açılınca msj atamıyorum msj gelen kutusunu açamıyorum telefonu kapatıp açmam gerekiyor şarjı sesi gayet güzel ama bu delirtmeye başladı. birde msj yazarken kime göndereceğin kısmına numara yazmak gerekirken harf modunda başlaması bana çok saçma geldi
sizdede bu res olayı oluyor mu garantiye götürmeyi düşünüyorum bu telefonu 6700 classic çıkana kadar kullanmak için almıştım ama ömrü o kadar uzun olmayacak gibi duruyor
daha başıma res olayı gelmedi şükür.Ama bence servise götürün ürünü,muhtemelen yazılım güncellemesi ile sorun çözülür.Nokia Club yada KVK dan aldıysanız 5 dk içinde güncelleyip verirler cihazı
-
ARKADAŞLAR BU TELEFONMU YOKSA SAMSUNGUN L 700 3G Lİ TELEFONU MU ??
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X