Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla li-on pillerin tam performans sergilemesi için yaklaşık 1 ay veya tam dolum boşaltım işlemini yaklaşık 7 8 kere yapmak lazım. O zaman asıl performansını gösterir diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bildiğim kadarıyla li-on pillerin tam performans sergilemesi için yaklaşık 1 ay veya tam dolum boşaltım işlemini yaklaşık 7 8 kere yapmak lazım. O zaman asıl performansını gösterir diye biliyorum.

bende bunu biliyorum hocam
    Daha şimdiden performansını yükseltti demeye çalıştım yanii
    3.şarj edişim ve performansı gitgide yükseliyor.
  • İnşallah pişman etmez aldığımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

İnşallah pişman etmez aldığımıza.

tahtaya vur hocam
    nazar değdirme cihaza.. bu arada aklına takılan bişey varsa,sorabilirsin.Aslında daha hiç kamerasını kullanmadım...
    Gündüz yada gece nasıl çeker vs.. diye.
    Kulaklık sesi fena değil,aslında bu birazda nokia nın kulaklığından kaynaklanıyor,yakında bi sennheiser kulaklık alacam

• Aman abicim nazar değmesin.

Aklıma takılan bişey yok aslında. Pek kamera beklemiyorum bende. Bi tane E900 telefon bi de Sony kamera var. Arada alıyorum yanıma.

Kulaklık olarak ben AVEC kullanıyorum süper cihaz. Öneririm. Kulak içi kulaklıkları çok güzel. Kamerası önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla o kadar da kötü değil. Süper bişey de beklemiyorum. Aldıktan sonra sorular çoğalabilir belki.
  • benim şarj çok az dayanıyor ya her akşam şarjlıyorum :(
    inşallah düzelir
  • CX300 efsaneleşmişti bi zamanlar.

Dikkat ettimde ne Hepsi Burada da ne de Darty'de internette bu telefon yok.
  • Cx-300 tuzlu hocam.en azından euro 1.75 civarı olsa alabilirdik ...
    5130 şu an sanırım KVK larda az da olsa var..
  • Millet bi zamanlar peynir ekmek gibi aldı ya. W810i'nin ilk çıktığı zamanlarda millet kapışıyodu.

Tam nerde var bilmiyorum ama 1 haftaya kadar her yerde olsun lütfen başka bişey istemem.
  • ben genpatech.com dan almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

ben genpatech.com dan almıştım.

ben aldığımda nette yoktu.yoksa kırmızı olacaktım,ama mavi aldık
  • arkadaşlar bu telefona tema,oyun,wallpaper indirebileceğimiz bi adres biliyormusunuz bende java oyun sitelerinden indirdim ama çözünürlük sorunu yaşadım
  • Telefona tema yükleyebiliyorsunuz.Ek olarak flash wallpaperleri duvarkağıdı yapabiliyorsunuz.

Fotoğraf kalitesi bu şekilde..

yakından 5130 E.M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 14 Nisan 2009; 20:12:47 >

• Kötü değil canım. Gayet güzel. İç mekan düşündürücü ama dışarda çok güzel. Işığı yakalayınca güzel çekiyor.

Yalnız bişey dikkatimi çekti beyler. Bu telefondan pek kimsede yok anlaşılan. Sadece burayı sürekli takip eden nerdeyse 5 kişi falan var. @Hirotaro, Fetih ve ben. En çok üçümüz varız. Diğerleri ufak sorun olduklarında geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Nisan 2009; 20:18:02 >
  • Bu telefon expressmusic yani müzik ön planda.Sony ericssonlarda ki walkman serisi gibi.Önceden de Sony ericson w610i kullanmıştım.Kamera kalitesi aynıydı.
  • Telefona yeni yeni ısındım ses kalitesi daha iyi bi kulaklıkla daha güzel bi hale gelebilir
    birsürü tema,oyun,wallpaper yükledim buna rağmen yavaşlama yok
    Telefon dışardan görenlerin hemen ilgisini çekiyor şu ana kadar beğenmeyen görmedim :)

yalnız tek bi sorunum var birinin yorumundada görmüştüm mp3 dinlerken bazen kendi kendine açılıp kapanıyor ama 1-2 kere oldu bu umarım tekrar etmez
  • ben bi kaç site buldum güzel oyunlar temalar var belki işinize yarar arkadaşlar

http://www.oyunturka.com/tag/240-x-320-java-cep-oyunlari/page/2/

http://www.my5310.lasyk.net/

burdada bazıları ücretsiz

http://www.getjar.com/products/26235/MotoGP

• @Fetih

hocam,bu ürünün kutusunun fotosunu koyabilir misin ,özellikle de kapak yerini
  • arkadaşlar bu telefon en fazla kaç gb hafıza kartı destekliyor.
    hepsiburadadan sipariş verirken yanında toshiba 4 gb sdhc kart istemeyi de düşünüyorumda.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :[MegadetH]: -- 15 Nisan 2009; 16:59:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.