Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kırmızı daha güzel geldi bana da. Kız arkadaşımla beraber alcaz biz o da mavi al istersen dedi de ben kırmızıyı daha çok beğendim.
  • Ordan alabilmem için önce kız arkadaşımı ikna etmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Nisan 2009; 22:18:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

İnternette hakkaten çok ucuza geliyor ya.

Hepsiburada da telefon 320 civarındaydı. Garanti 12 taksit olunca 340 civarına geliyordu. Dışarıda sorduk. 290 dediler taksitle 330 340 dediler.

Ne anladım bu işten ben.

320 mı! Naptın sen Ünal Abi.Genpa'dan 2 Tane Aldım.Tanesı 224,58 lıraya geldı.224,58x2=449,16+80,85(K.D.V.)=530,1 Lıraya Pesın Fıyatına 6 Taksıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: gen_61

quote:

Hepsiburada da telefon 320 civarındaydı. Garanti 12 taksit olunca 340 civarına geliyordu. Dışarıda sorduk. 290 dediler taksitle 330 340 dediler.

Ne anladım bu işten ben.

320 mı! Naptın sen Ünal Abi.Genpa'dan 2 Tane Aldım.Tanesı 224,58 lıraya geldı.224,58x2=449,16+80,85(K.D.V.)=530,1 Lıraya Pesın Fıyatına 6 Taksıt

224 lira peşin fiyatı mı? KDV'siz fiyatı. Fiyatı çok iyi o zaman.

Haftaya kadar artmaz inşallah fiyatlar.

Taksit imkanı da çok iyi yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 6 Nisan 2009; 19:25:08 >

• Yok değil. Bu fiyatlar sadece genpatech.com'da geçerlidir yazıyordu bi yerde
    Bu fiyat Genpatech.com'da geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 6 Nisan 2009; 21:12:46 >
  • telefonu 1 haftadır kullanıyorum,herhangi bir yamuğunu yada keleğini daha görmüş değilim
  • Haftaya bende alıyorum inşallah.
  • Hoparlör ses çıkışı oldukça iyi.Ses kademesinin birinci kademesinde ses tam kısık olmuyor.Telefon hızlı.Kullanımı kolay.Flash temaları ekran koruyucu veya duvar kağıdı yapabiliyorsunuz.Kutuda gelen kulaklık iyi değil.Telefonun yanında 1 gb kartla beraber geliyor.Usb kablosu kısa.1 karış kadar.

Kamera çok iyi değil.Ama sadece görüntü almak için iyi. :)Çektiğiniz fotoğrafı hemen silemiyorsunuz fakat hemen ardından fotoğraf çekebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gen_61

quote:

Ne anladım bu işten ben.

224 lira peşin fiyatı mı? KDV'siz fiyatı. Fiyatı çok iyi o zaman.

224 K.D.V. siz Fiyatı 2 Telefonun K.D.V. Tutarı 80 Lıra yanı 224+40=264 Lıra
    Haftaya kadar artmaz inşallah fiyatlar.

Taksit imkanı da çok iyi yahu.

• arkadaşta var ses kalitesi çok güzel bi telefon görüntü kaliteside fena değil bence çok ideal bi telefon
  • telefonla bazen gelen msj a cevap atmak için cevaplaya basıyorum hızlı yaayım diye o arada tuşa basınca ekran bembeyaz oluyor yeniden açılıyor telefon bu baya oldu bi kaç kere olsa önemsenmez ama çok sık oluyor acaba yazılım hatası mı yoksa benim telefonumda mı bi hata vardır
  • bende bugün aldım telefon güzel ama biraz pahalıya almışım sanırım 310 liraya geldi
  • Şarj edip kullanalı 48 saat oldu.Batarya tam dolu gösteriyor.Sanırım rahat 4 gün gidecek.
  • O zaman tahmini olarak bana da 2 gün gidecek demektir bu. Sonunda yahu. Bi alsaydım şu telefonumu. Piyasa araştırmasına devam etmek lazım.
  • Şarj süresi tam olarak nedir (GERÇEK DEĞERLER)?

2 GÜN ZOR GİTTİĞİNİ SÖYLEYEN VARDI (HEMDE AZ MÜZİK DİNLEYEREK)

NEDİR SİZİN KULLANIM SÜRELERİNİZ ?????????????????????????
  • ve 5130 hafıza kartı olarak max kaç GB destekli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

ve 5130 hafıza kartı olarak max kaç GB destekli?

max.2gb destekli. ben 2.kez şarj ettiğimde 3 gün gitti,full açık cihaz.
  • Şu anda 3,5 gün oldu.Gece gündüz açık.Yeri geliyor müzik,fotoğraf için kurcalanıyor.Buna rağmen full den 1 kademe eksildi.Şarj konusunda iyi gibi.
  • Hafta sonu gelse de alsam diye bekliyorum yav.
  • cihazı 3.kez şarj ettim dün... 1 günü geçti şarj ettiğim daha şarj kademesi 1 kademe bile düşmedi.konuşma ve sms olayı da mevcut
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.