Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen W810i'den bu telefona geçip beğendiysen tamamdır o zaman. W810i kullanan insan bbaşka telefonu pek beğenmez çünkü benim kanaatimce.

Aylardır telefon arıyordum sonunda buldum telefonumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 28 Mart 2009; 16:11:49 >
  • bende 175tane müzik attım hiç kasmıyor denilebilir
    kamerasından pek fazla bir şey beklememek gerek sonuçta bu müzik telefonu
    bi keresinde müzik dinlerken takılmaya başladı sonra hiç bir müzik çalmadı tlf.u açıp kapattığımda sorun ortadan kalktı fakat inş. bi daha olmaz müzik player bence çok hoş bide yanıp sönen ışıklar çevremdeki herkesin dikkatini çekiyor oldukça şık bir telefon
  • Arkadaslar bugun bu telefondan 2 tane aldım.Yaklasık 1 saat oldu alalı.Tıp olarak cok gzl telefon.Ses kalıtesı benı cok sasırttı.Sesı gzl cıkartıo fakat bazı muzıklerde bozulma oluyor.Ahıze sesı oncekı telefonum(6230İ) den cok cok ıyı.Hafıza olarak yanında 1 Gb hafıza kartı verıyorlar.Kullanım kolaylıgı bakımndan menulerı fln ıyı ama bıraz yavas gıbı.Ama abartılacak kadar deıl.Muzık actıgınz zaman yanda rıtım tutan ısıklar war.(bnm cok hosuma gıttı).1 Saatlık kullanımda bnm yorumlarım bunlar ama fıyatına gore cok gzl telefon
  • arkadaşlar bende telefon almayı düşünüyorum ve özelikle müzik telefonları hoşuma gidiyor
    sony ve nokia arasında gidip gelmeye başladım ve bu tel dikkatimi çekti
    ne diyorsunuz sizce nasıl bir telefon ve önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops61 -- 28 Mart 2009; 17:07:10 >
  • Evet w810i'den geçip beğenmek zor cidden ama zorunluluk olmasa onu bırakmazdım asla. Daha alışma dönemindeyim, güzel bir telefon tasarımı da hoş şimdi tek eksiğim bir kulaklık almak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aybeq

Evet w810i'den geçip beğenmek zor cidden ama zorunluluk olmasa onu bırakmazdım asla. Daha alışma dönemindeyim, güzel bir telefon tasarımı da hoş şimdi tek eksiğim bir kulaklık almak.

Bi kaç hafta bende W810i kullandım. E900'e geçince haliyle canım sıkıldı.

Hayırlısıyla alalım da bi bakalım ne olacak.
  • Telefonla sormak ıstedgınız herseyı burda cevaplamaya calısacagm
  • Sıkıntı çıkarttığı bi durum var mı?
  • arkadaşlar bu telefona program yükleniyormu acaba?yükleniosa hemn alıcam da bitane
  • Yükleniyodur herhalde. Uyumlu programlar olması lazım javaya göre.
  • Programa bağlı olarak değişir. Ben şu anda 2 sözlük yükledim daha çeşitli programlar var ancak uğraşamadım daha.
  • sıkıntı suan sadece ekolayzer en yuksekte olunca ve ses son yuksekte ıken bozulma oluyor.Genelde calan sarkılar cok seslı muzıklerse bu bozulma oluyor onun harıcınde suana kadar bana bı yamuk yapmadı
  • ben buraya resım koyamıyorum yardım edersenız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gen_61

ben buraya resım koyamıyorum yardım edersenız

imageshack.us adresine gir. Browse'ye basıp yüklemek istediğin fotoğrafı seç tamama bas. Aşağıdaki Upload seçeneğine bas.

Resim yüklendiği zaman ilk başta iki tane sarı kutu içinde link çıkacak. Onu foruma kopyala ve. [simage][/simage] kodları arasına o linki yapıştır.
  • telefon kardeşimle sakarya ya gitti ancak elimden geldiği kadarı ile cevaplayayım soruları.

- dış sesi bence oldukça iyi. bi arkadaşta 5320 vardı mukayese sonucunda ondan daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

-kamerada, "çek" dediğiniz anda ortada yuvarlak bir halka içinde bir küçük top dönmeye başlıyor ve 4-5 saniye bekletiyor.

-müzik çaları bence gayet hoş, kendi kulaklığında ses biraz daha nispeten az ama mx200 ile gayet doyurucu ses aldım.

-ekoyu tavan yapıp son ses yaparsanız her müzik aletinde ses bozulması yaşarsınız, şaşırmayın derim.

-menüde fade effect geçişler kullanırsanız biraz yavaşlama oluyor ama normal kullanımda yavaşlık yok.

aklıma gelen bunlar. başka bana sormak istediğiniz olursa foruma çok giremiyorum mail atın :)
  • Eyvallah sağolasın. Güzel oldu bunlar.

Telefondan genel bi memnuniyet var demekki. Bunu sevdim işte.
  • Eklemek istediğim bir kaç şey daha... Nokia'yı ilk kez denediğimden keşfetmek biraz zaman aldı tabi. Mesaj yazmak aşırı kolay gelmeye başladı bana hiç bir sorun çekmiyorum. Kulaklık da daha bulamadım ama bu kulağın içine giren kulaklıklardan(gerçek isimleri ne bilmiyorum cahilliğime verin) kullanıyorum eski telefonun müzik ses çıkış kalitesi çok iyi gerçekten. Kendi kulaklıklarıyla aynı kaliteyi alamıyorum yalnız. Tabi hiç bir kulaklık Samsung kadar kötü olamaz benim kullandıklarım arasında.

Arkadaşlarım da telefonu gördü ve çok beğendiler tasarımı sayesinde. En azından bir kez baktırıyor kendine. Ayrıca ben hepsiburada'dan almıştım telefonu bugün baktım kalmamış ellerinde. Demek ki yoğun bir talep var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aybeq

Eklemek istediğim bir kaç şey daha... Nokia'yı ilk kez denediğimden keşfetmek biraz zaman aldı tabi. Mesaj yazmak aşırı kolay gelmeye başladı bana hiç bir sorun çekmiyorum. Kulaklık da daha bulamadım ama bu kulağın içine giren kulaklıklardan(gerçek isimleri ne bilmiyorum cahilliğime verin) kullanıyorum eski telefonun müzik ses çıkış kalitesi çok iyi gerçekten. Kendi kulaklıklarıyla aynı kaliteyi alamıyorum yalnız. Tabi hiç bir kulaklık Samsung kadar kötü olamaz benim kullandıklarım arasında.

Arkadaşlarım da telefonu gördü ve çok beğendiler tasarımı sayesinde. En azından bir kez baktırıyor kendine. Ayrıca ben hepsiburada'dan almıştım telefonu bugün baktım kalmamış ellerinde. Demek ki yoğun bir talep var.

Zam yapmasalar bari telefona.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Nisan'ın 10'unda da ben alıyorum bu telefonu. Bakalım fiyatı ne kadar düşecek.

hocam,Niçin nisan 10 ?

Kredi kartımın hesabı Nisan'ın 7'sinde falan kesiliyor. Kız arakdaşımla beraber alacağım için onunda olması lazım. O yüzden Nisan 10 dedim. Belki 5 gün tolerans olabilir.

Bi ihtimal de fiyatı o zamana kadar düşer ihtimali üstünde duruyorum.

ben indirim felan var sandıydım,ondan sordum,sağolasın
    bende yarın alıyorum (yani bugün)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nisan'ın 10'unda da ben alıyorum bu telefonu. Bakalım fiyatı ne kadar düşecek.

hocam,Niçin nisan 10 ?

Kredi kartımın hesabı Nisan'ın 7'sinde falan kesiliyor. Kız arakdaşımla beraber alacağım için onunda olması lazım. O yüzden Nisan 10 dedim. Belki 5 gün tolerans olabilir.

Bi ihtimal de fiyatı o zamana kadar düşer ihtimali üstünde duruyorum.

ben indirim felan var sandıydım,ondan sordum,sağolasın
    bende yarın alıyorum (yani bugün)

Bi nevi onu da bekliyorum aslında ama bakalım. ÖTV KDV indirimi yapacaklardı. O zamana yetişirse süper olur aslında.

Amacım şöyşe 270 265 gibi bir fiyatı taksite böldürmek. Fazla yüklenmek istemiyorum artık.

Zamanında N72'ye 1100 TL verdiğimi düşünürsem şu an bu telefon çok para bile. Ama az para olanlarda benim işimi görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Nisan 2009; 1:42:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.