Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın kar deş sana da cvp attıgın için
  • eee burdaysan biraz konusalım yattın heral de
  • neyse yakşamlar sana dosym saol gene de yarın artık
  • Konuşalım arkadaşım buradayım.. Sormak istediğin bişi varsa PM aracılığı ile sorabilirsin. Burada msj kirliliği olmasın

• Bu telefonu kullanan var mı beyler.
  • Bende Almayı Düşünüyorum. Tavsiye Edermisiniz?
  • yokmu alan bu cihazı
  • yarın alıcam bu ürünü 3-4gün sonra yorumlarımı yazarım
  • ben aldım 16 mart ta gayet güzel bir cihaz menüsü hızlı ama 2 kere gelen msj a cevap yazmak isterken cevaplaya bastım ve ekran bembeyaz oldu res attı telefon birde msj larda grafik surat kullanırsanız msjlar bzen ekrana yanlardan sığmıyor şarjı 3-4 gün gidiyor sesi çok iyi baya yüksek çıkıyor başka sorunuz varsa cevaplayabilirim
  • Nisan'ın 10'unda da ben alıyorum bu telefonu. Bakalım fiyatı ne kadar düşecek.
  • Ya arkadaşlar benim merak ettiğim Bütün expressmüsiclerde olan ses chipi hepsinde aynımı ben 5320 düşünüyordum fakat telefona 450 ytl çok para... bu telefon iyi gibi geldi 3.5 kulaklık girişi var kaliteli bi kulaklıkla güzel verim alınabileceğini düşünüyorum..
  • arkadaşlar bu telefonu aldım ben yorumları yazıcam fakat ben samsung e250den geçiş yaptım yorumlarımı ona göre yorumlarsınız
    gelelim tlf.na 40 sn video süresi o yönden biraz kötü,ses kayıt,radyo falan var telefon hafızası 26.4 mb yanında 1gb hafıza kartı hediye ettiler kamerasını şuanlık bi telefonla karşılaştırmadım ama samsungdan iyi :)
    şarj durumu 4/1 doluyken 4saat gitti çok kurcalamama rağmen en kısa zamandada dayımdaki 6300 ile kıyaslıycam bilgilerimi buraya aktarıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Nisan'ın 10'unda da ben alıyorum bu telefonu. Bakalım fiyatı ne kadar düşecek.

hocam,Niçin nisan 10 ?
  • Yabancı forumlarda özellikle mp3 çaları kullanırken telefonun çok restart olduğunu söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama can sıkıcı bir problem bu. Kullananlarda da oluyor mu bu sorun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Nisan'ın 10'unda da ben alıyorum bu telefonu. Bakalım fiyatı ne kadar düşecek.

hocam,Niçin nisan 10 ?

Kredi kartımın hesabı Nisan'ın 7'sinde falan kesiliyor. Kız arakdaşımla beraber alacağım için onunda olması lazım. O yüzden Nisan 10 dedim. Belki 5 gün tolerans olabilir.

Bi ihtimal de fiyatı o zamana kadar düşer ihtimali üstünde duruyorum.
  • Dün 1 adet aldım kardeşime, genel olarak güzel telefon. Yalnız enteresan olan resim çek dediğinizde baya bi bekletiyor, size de oluyormu? Bayadan kastım 4-5 saniye kadar.
    @shadow
    Ayrıca video ayarlarından süresi mms olarak ayarlıdır onu sınırsıza getirmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Dün 1 adet aldım kardeşime, genel olarak güzel telefon. Yalnız enteresan olan resim çek dediğinizde baya bi bekletiyor, size de oluyormu? Bayadan kastım 4-5 saniye kadar.
    @shadow
    Ayrıca video ayarlarından süresi mms olarak ayarlıdır onu sınırsıza getirmen lazım

Kısa küçük bi inceleme alsak senden hocam.

Mesaj yazımı
    Müzik
    Hoparlör
    Ahize sesi
    Kullanım kolaylığı
    Ekran
    Hafıza
    Ses
  • ibrahim saol kardeş oldu
    1saat 3dakika oldu ama biraz kalitesiz yanında bi kamera alırsanız sizi üzmez bu telefon
  • Herkese selamlar öncelikle. Ben de telefonu yeni aldım 4 gün oluyor.

Bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri olmadı müzik çalardayken restart olmadı hiç resim çekerken de bekletmiyor ancak daha yeni olduğundan kesin konuşmamak lazım. Telefondan memnun sayılırım açıkçası, eski telefonum Sonyericsson w810i suya düştüğünden 1 ay araştırdıktan sonra bütçeme uygun bu telefonu buldum ve aldım. Kulaklıklar Sony kadar kaliteli değil tabi ama w810i kulaklıklarını taktığımda aynı ses kalitesini 5130'dan da aldım. Yani kulaklıkları değiştirirseniz sıkıntı yaşamazsınız bence. Fotoğraf kalitesine gelirsem fena değil ama yine de çok şey beklememek lazım tabi gece çekimleri ve ışığın az olduğu ortamdaki çekimleri pek iyi değil şimdilik gözlemlediğim.

Mesaj yazımı da kolay alıştıktan sonra. Yalnız yüklediğim dosyaları, müzikleri düzenlemek biraz zor geldi bana hafıza kartına at ordan oraya taşı buraya kopyala vs vs... Belki ilk kez Nokia kullandığımdandır. Ben telefondan memnunum açıkçası, sorularınız olursa cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.