Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben KVK dan 299/8 e alacam.Tellerde ötv yada kdv indirimi olacak mı ki ?

aslında hizlialda

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1224.0474 274tl /12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 1 Nisan 2009; 6:32:37 >
  • ben 300tl/8 e aldım
    bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa msni yüklediler mi?yüklemediyseler eğer biliyosalar bana yardımcı olabilirler mi
  • Dün Sıhhiye'de 279 peşin fiyata diye camekanda gördüm.

ÖTV ya da KDV indrimi bekleniyor ama tam emin değilim ondan.

Aylık 25 26 falan ödeyecem en fazla.
  • 1-Ortalama şarj kaç gün gidiyor ?
    2-MiniUSB bağlantısı varmı?
    3-Hoparlör varmı?
    4-Herhangi bir klasik arızası varmı?
  • Mini USB var telefonun üstünde.

Hoparlör derken?
  • Hoparlör arka kapağın altında var. Telefonun arkasında tırtıklı gibi olan yer hoparlör.
    Delikli yerler alt tarafta hoparlör.

E250 gibi değil yani bu telefon.
     Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu
  • arkadaşlar bu telefon hakkında size bi sorum olucak
    benim müzik setim var ve onu telefona bağlayabilirmiyim bi sorun yaratırmı acaba
    prize bağlanan bi kablosu var o yüzden bir şey olur diye bağlayamıyorum bağlayan arkadaşlar varsa yorumlarını buraya aktarabilir mi
  • arkadaşlar usb kablosundan şarj oluyormu ?
  • Muhtemelen oluyordur.Usbli sony teybime Lg kg300 ü takınca şarj oluyordu.
  • telefon usb den şarj olmuyor ne yazık ki ayrıca kamerayla çekim yaptıktan sonra 3-4 sn top dönüyor fotoğraf gözüküyor ama nrw uzantısıyla gösteriyor 15-20 sn sonra otomatik olarak jpg uzantısına geçiyor. nrw uzanstısındayken fotoğrafı silemiyorsunuz. Telefonun en çok tuş takımı hoşuma gitti tuşlara basmak çok rahat. Telefonda anlayamadığım bişide msj yazmaya girdiğinizde kime kısmına numara yazmanız gerekirken harf yazma modunda açılıyor olması
  • telefonu aldım,
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyzen786

telefon usb den şarj olmuyor ne yazık ki ayrıca kamerayla çekim yaptıktan sonra 3-4 sn top dönüyor fotoğraf gözüküyor ama nrw uzantısıyla gösteriyor 15-20 sn sonra otomatik olarak jpg uzantısına geçiyor. nrw uzanstısındayken fotoğrafı silemiyorsunuz. Telefonun en çok tuş takımı hoşuma gitti tuşlara basmak çok rahat. Telefonda anlayamadığım bişide msj yazmaya girdiğinizde kime kısmına numara yazmanız gerekirken harf yazma modunda açılıyor olması

O benim çok işime yarayacak gibi görünüyor demekki.

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

telefonu aldım,

Hayırlı uğurlu olsun.

• hirataro hayırlı olsun
    bu arada kendi soruma kendim cevap vereyim denedim çalıştı denemek isteyenler tereddüt etmeden deneyebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

telefon usb den şarj olmuyor ne yazık ki ayrıca kamerayla çekim yaptıktan sonra 3-4 sn top dönüyor fotoğraf gözüküyor ama nrw uzantısıyla gösteriyor 15-20 sn sonra otomatik olarak jpg uzantısına geçiyor. nrw uzanstısındayken fotoğrafı silemiyorsunuz. Telefonun en çok tuş takımı hoşuma gitti tuşlara basmak çok rahat. Telefonda anlayamadığım bişide msj yazmaya girdiğinizde kime kısmına numara yazmanız gerekirken harf yazma modunda açılıyor olması

quote:

telefonu aldım,

Hayırlı uğurlu olsun.

eyvallah hocam, yalnız benim 10 yıllık simkartı okumadı, yenisi plus ile değiştirecekler simkartımı...

• Arkadaslar nazar mı degdı nooolduysa telefonumn tusları sert basmaya basladı ve suan garantıde
    Ama mavısı hayla elımde
    Usb den sarj olmuyor
    Hoparloru cok gzl ses verıyor ama cok seslı muzıklerde bozulma oluyor
    Yanında verdıgı kulaklık sadece tız bass yok
    Bı de bu fıyata cok guzel telefon herkese tavsıye ederım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

quote:

telefonu aldım,

Hayırlı uğurlu olsun.

eyvallah hocam, yalnız benim 10 yıllık simkartı okumadı, yenisi plus ile değiştirecekler simkartımı...

Sanırım eski sim kartlar 5V elektrik ile çalışıyordu. Yeni telefonlarda 3V'lik elektrik sağlıyordu. O yüzden olduğunu düşünüyorum. Ama rakamlarda hata olabilir tam emin değilim. Eskiler 5 ya da 7 V yeniler 3 ya da 5 V'lik elektrik akımı falan diye okumuştum.

• usb den şar olmaması kötü.Usb den bağladığımızda telefonu flashdisk gibi görüyormu?(bu şar olayı telefondaki usb ayarlarıyla alakası olabilir mi?)
  • @Ünal,

Ben profilodaki turkcell bayisinden almıştım ilk girdim 280 dediler sonra nakit 260 a aldım... 280 e de taksit yapıyorlar demek ki...
  • Dün Vodafone bayisine sordum 325 dedi. Çüş dedim çıktım hemen.

Nakit para olsa hemen alacam da ah ah. Toto loto da tutmuyo ki arkadaş.

Haftaya veya 16 Nisan'dan sonra 17 18 Nisan gibi alcaz inşallah.

Keşke şu da olsa ya da şu olmasaydı dediğin şeyler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Nisan 2009; 18:40:11 >
  • İnternette hakkaten çok ucuza geliyor ya.

Hepsiburada da telefon 320 civarındaydı. Garanti 12 taksit olunca 340 civarına geliyordu. Dışarıda sorduk. 290 dediler taksitle 330 340 dediler.

Ne anladım bu işten ben.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.