Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne bekliyosun telefondan. Bu telefon çoğunlukla müzik ağırlıklı. L700 tasarım işi bişey. Bende ilk ona yöneldim ama baktım Samsung şarjı sıkıntı çıkartacak. Bu telefonda karar kıldım.

Ama telefon piyasada yok ya. Nasıl iştir. Kırmızı istiyoruz HB'da da yok.
  • YA BEN KULLANIŞ ŞARJ KAMERA VE MÜZİĞİN İYİ OLMASINI İSTİYORUM AMA BAKTIM SAMSUNGDA 2 MP KARMAŞADA KALDIM YANİ
  • Kullanış olarak Samsung'da kolay (E900 kullanıyorum) ama Nokia bana daha çok kolay geliyor.

Şarj olarak E900'de ben 2 günden fazla bir zaman göremedim. Ama Nokia'da 3 gün göreceğimi düşünüyorum. 6 gün şarj etmeyen var.

Bu telefon zaten müzik üzerine yapılı bir telefon.

Artı olarak Samsung kamera konusunda çok hassastır. En ufak oynatmada görüntü dapılabilir.
  • üstünde dora diye bi yapıştırma var ne kvk yazıyor ne genpa ama genpaya götürmeye karar verdim orada müşteri memnuniyeti daha fazla kendim bilgisayardan yazılımını güncellemek istedim ama son yazılım telefondaki yazılım zaten en temizi garantiye vermek galiba
  • Son şarjın üzerinden 7 gün geçti.8.günü çıkarırmı bilmiyorum.

1 hafta bekleme süresi (telefon görüşmesi,fotoğraf,müzik dahil)çok iyi görünüyor.

Samsung L700 de hoparlör yok.Müziği ahizeden dinlersiniz.Müzik için alıyorsanız hoparlörlü almalısınız.
  • İlk şarjda 6 gün gitmişti.2.şarjını tam doldurmamıştım.Yine 5-6 gün gitmişti.Son şarjla beraber 8 gün gitti.
  • Ohooo. O zaman ben rahat 2 günü görürüm. Sen MP3 kamera konuşma mesaj kullanıyosan ben 2 günü çok çok rahat görürüm demektir.
  • Telefonun dayanıklılığı konusunda istemeden de olsa bir test yapmış gibi oldum bugün. Otobüse koşuştururken montumun cebinden fırladı telefon daha doğrusu fırlamış arkadan çatır çutur sesler gelince döndüm bir anda içim gitti daha yeni w810i'sini suya düşürmüş biri olarak. Neyse ki telefonda ufak çizikler dışında hiç bir hasar oluşmadı ama gerçekten sağlam düştü az kalsın bir Ikarus'un altına giriyodu ordan sağ çıkamazdı işte Ucuz kurtuldum bu sefer...
  • Ana menüde ki menülerin yerlerini değiştirebiliyoruz.Yeni farkettim.
  • Arkadaslar telefonun kulaklıgı pek ıc acıcı degıl.Bana gzl bass verebılecek ucuz kulaklık onerebılırmısınız
  • Ben sennheiser mx460'la kullanıyorum. 30 liralık bi kulaklıktı. Telefon iyi ses veriyo en azından benim philips mp3 player'dan iyi veriyo :) 3 tane philips kulaklık bozmuş biri olarak sennheiser'ın herhangi bi modeli tavsiyemdir.

quote:

Orjinalden alıntı: gen_61

Arkadaslar telefonun kulaklıgı pek ıc acıcı degıl.Bana gzl bass verebılecek ucuz kulaklık onerebılırmısınız
  • dedıgınz kulaklıgı ıncelyecegm :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Ana menüde ki menülerin yerlerini değiştirebiliyoruz.Yeni farkettim.

+bi de sensör olayı var daha çözemedim ama
  • sensor arkdaş bulma programı degilmi, yıllar önce cıkarmıstı nokia ama tutmadı, en azından ülkemizde tutmadı

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: formalist

sensor arkdaş bulma programı degilmi, yıllar önce cıkarmıstı nokia ama tutmadı, en azından ülkemizde tutmadı

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

sensör hakkında bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Mayıs 2009; 5:24:05 >

• quote:

Evet telefon şarjı ortalama 4-6 gün gidiyor.Şarj konusunde beklentileri karşılıyor.

250 Mb lık (1saat45 dk.) mp4 filmleri açıyor.

2gb lık microsSd kart takılı herhangi bir yavaşlık sözkonusu değil.

Filmleri hangi programda izlediğini merak ettim?? Tel.in kendi programı mı?
    Ve de görüntü kalitesi bozulmadan tam ekran izlenebiliyor mu?
    Vidyonun çözünürlük oranı ne 176*144 değildir umarım.. :)
    Ve de tam olarak hangi codec 'le kodluyorsun filmleri..

Ben de bu telefondan almak istiyorum da, o yüzden bunları soruyorum..
    Cevap veren birisi çıkarsa çok makbule geçer..
    Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar 2gb tan daha yüksek kapasiteli kart kullanan oldu mu bilgi verir misiniz..teşekkürler.
  • izlenen film

*** VIDEO INFO ***
    Input Type : mp4v(GVC)
    Input Size : 320 x 240
    Output Type : YUY2
    Output Size : 320 x 240
    FrameRate(Frame/sec) : 20.00 (20.00) formatında ve çözünürlüğünde.Tam ekran olabiliyor.Kendi playeri ile oynatılıyor.

Telefonun kendisi 176x144 çekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emre255
    Filmleri hangi programda izlediğini merak ettim?? Tel.in kendi programı mı?
    Ve de görüntü kalitesi bozulmadan tam ekran izlenebiliyor mu?
    Vidyonun çözünürlük oranı ne 176*144 değildir umarım.. :)
    Ve de tam olarak hangi codec 'le kodluyorsun filmleri..

Ben de bu telefondan almak istiyorum da, o yüzden bunları soruyorum..
    Cevap veren birisi çıkarsa çok makbule geçer..
    Şimdiden teşekkürler...

• quote:

arkadaşlar 2gb tan daha yüksek kapasiteli kart kullanan oldu mu bilgi verir misiniz..teşekkürler.

Ben 4 GB kart taktım hiç bir sorun olmadı. Oldukça da hızlıydı ve 1 GB'a göre bir farkı yoktu. Tek sorun kart benim olmadığından şu an kullanamıyorum.
  • arakadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı.müzik çalarken yanlarında yanan ışıkları kapatma şansımız var mı?? acip cevap bekliyorummm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.