Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fetih

izlenen film

*** VIDEO INFO ***
    Input Type : mp4v(GVC)
    Input Size : 320 x 240
    Output Type : YUY2
    Output Size : 320 x 240
    FrameRate(Frame/sec) : 20.00 (20.00) formatında ve çözünürlüğünde.Tam ekran olabiliyor.Kendi playeri ile oynatılıyor.

Telefonun kendisi 176x144 çekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emre255
    Filmleri hangi programda izlediğini merak ettim?? Tel.in kendi programı mı?
    Ve de görüntü kalitesi bozulmadan tam ekran izlenebiliyor mu?
    Vidyonun çözünürlük oranı ne 176*144 değildir umarım.. :)
    Ve de tam olarak hangi codec 'le kodluyorsun filmleri..

Ben de bu telefondan almak istiyorum da, o yüzden bunları soruyorum..
    Cevap veren birisi çıkarsa çok makbule geçer..
    Şimdiden teşekkürler...

Cevap için teşekkürler Fetih..
    Geriye mp4v(GVC) nin encoderdaki karşılığını bulmak kalıyo geriye.
    Bu tel için kodlanan divx formatı gibi geliyor.
    onu bulmak kolay zaten.
    İnş. yakında bende sizin klube katılıyorum..

Güncellemelerle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz, Ses gerçekten de düşüyor mu?

• seytancekici ,telefon resetleme sorununu hiç yaşamadım.Böyle sorunlu hiç karşılaşmadım.

Güncelleme sonrası ses konusunda pek fark göremedim...
  • telefonu 2 gun once aldım ...
    -Ses kalitesi güzel...
    -İyi bir kulaklıkla harika bir ses alabilirsiniz..
    -telefonu aldıktan bir süre sonra,iyice kurcaladım..bir ara resetlendi.Ama bir daha yapmadı...

genel olarak memnunum ..tavsiye edilir ..
  • benimde bir sorum olacak nokia telefonların samsung telefonlar gibi ses arttırma şifresi varmı? eğer varsa şu radyo ses seviyesini biraz arttıralım resmen vızıldıyor.müzik çalar gayet iyi ama.
  • arkadaşlar herzaman için yeni bir telefon alırken satıcıya lütfen bantlı kutu getirin burada açalım diyin.en azından cihazın 30 gün içinde arıza vermesi halinde değiştirme kolaylığınız olur bak böyle oldu diye.açık kutu kullanılmış olur alıp denemiş yerine koymuş olurlar siz siz olun kapalı bantlı kutu isteyin ve gözünüzün önünde açtırın.ben öyle yapıyorum ve içim rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyzen786

telefonla bazen gelen msj a cevap atmak için cevaplaya basıyorum hızlı yaayım diye o arada tuşa basınca ekran bembeyaz oluyor yeniden açılıyor telefon bu baya oldu bi kaç kere olsa önemsenmez ama çok sık oluyor acaba yazılım hatası mı yoksa benim telefonumda mı bi hata vardır

cihazın düzeldimi kardeş? düzeldiyse ne gibi bir yöntem izledin paylaşır mısın :)
  • beyler ben güncelleme işini yapamadım ya.software updater da phoenix programı da hata veriyor.

software updater da güncelleştirme tamamlanamadı diyor

cihazınızı USB HUB yerine doğrudan pc'ye bağlayın diyor.bu ne demek? siz nasıl yaptınız bu güncelleştirme olayını? bi yardım ederseniz çok makbule geçer.
  • telefonu az önce aldım ve kaliteli bir philips kulakiçi kulaklık ile mükemmel bas ve tiz alabiliyorum, hatta son ses fazla geliyor , yalnız kendi kutusundan çıkan kulaklık ile hiç tatmin olmazsınız
  • hayırlı olsun güle güle kullan müzik çalarda 1-2 saat şarkı dinle bakalım hiç resetlenme yapacakmı..xpress music telefonların kronik sorunu bu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

hayırlı olsun güle güle kullan müzik çalarda 1-2 saat şarkı dinle bakalım hiç resetlenme yapacakmı..xpress music telefonların kronik sorunu bu sanırım.

şimdilik olmadı ama telefona attığım her video clip ilk açılışta takılıyo baya bi sonra rayına oturuyo ,düzgün çalışıyo.

bu telefonda video clip oynatan oldumu(kendi çektiğiniz değilde convertlenmiş videolar :)

v5.80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 1 Haziran 2009; 15:16:04 >
  • bende birkaç video attım ama dediğin gibi takılma olmadı videonun uzunluğuna ve formatına göre değişebilir tabi.

dün uzun uğraşlar sonucu phoenix programı ile yazılım güncelledim ses konusunda bir fark yok extra olarak uçak modu ve messenger geliyor ancak messenger biraz garip.arka planda sürekli çalışıyor ve şarjı tüketiyor.ve telefon açılır açılmaz messenger başlıyor diyor ve öyla kalıyordu.telefonu sim kartsız açıp programı silene kadar da hafif bir moral bozukluğu yaşadım ama şimdi sorun yok.güncelleme yapan veya yapacak arkadaşlar buna dikkat etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

bende birkaç video attım ama dediğin gibi takılma olmadı videonun uzunluğuna ve formatına göre değişebilir tabi.

dün uzun uğraşlar sonucu phoenix programı ile yazılım güncelledim ses konusunda bir fark yok extra olarak uçak modu ve messenger geliyor ancak messenger biraz garip.arka planda sürekli çalışıyor ve şarjı tüketiyor.ve telefon açılır açılmaz messenger başlıyor diyor ve öyla kalıyordu.telefonu sim kartsız açıp programı silene kadar da hafif bir moral bozukluğu yaşadım ama şimdi sorun yok.güncelleme yapan veya yapacak arkadaşlar buna dikkat etsin

arkadaşım 3-5 çeşit format denedim ama hepsinde takılma oldu,

3gp sinden tut xvid ,mpeg4 hepsinde takılıyo.bazılarında sürekli takılıyo.

çözünürlüğüde düşürdüm 176x144 e ama farketmedi

hatta şimdi 6.65 yazılımını yükledim telefona yine aynı

edit: telin işlemcisi 320x240 video oynatmaya yetmiyor, videolarda hareket olunca takılma oluyor, videonun durgun yerlerinde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 2 Haziran 2009; 11:47:59 >

• Arkadaşlar bu hafta içi bende bir 5130 sahibi olucam W810i'den sonra L760 kullanmak zorunda kaldm şimdi ise Se de işe yarar bi model bulamadığım için ilk nokia telefonumu alıcam.İlk kez kullanacağım için umarım zorluklarla karşılaşmam.Yorumların çoğunu okudum genel anlamda bi memnuniyet var fakat radyo sesinin düşüklüğü de düşündürüyo biraz beni ama ne olursa olsun alıcam bu telefonu
  • 1 saat önce aldım telefonu. 289/7(axess) teknosada. Haydi hayırlısı. Telefona tema nerden bulabilirim?
  • hey gidi w200i ciler :p
  • w200i ciler şimdi nokiacı oldu :)

bende videolarda takılma yok ama video klasörüne girerken 1-2 saniye bekletiyor öyle açıyor o da olur o kadar.

Erdem pişman olmazsın s e uzun süre toparlanamaz bu modellerle 5130 alabilirsin ama alır almaz versiyonunu 6.65 yap çünkü 5.80 versiyonunda müzik çalarda resetlenme olabiliyor bazı arkadaşların başına gelmiş galiba fabrika çıkışı bir bug var telefonda yani yapacak birşey yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dampire

1 saat önce aldım telefonu. 289/7(axess) teknosada. Haydi hayırlısı. Telefona tema nerden bulabilirim?

Hangi teknosadan ve hangi rengini aldn?Dayım Yeşilköy teknosada çalışıyor orda yokmuş.Beylikdüzü'nde oturuyorm ben oradakilere henüz bakmadm fakat internette de mavisi var sadece kırmızı daha çok hoşuma gitti...
  • Tepe Nautilus/kadıköy. Orda var. Ben mavisini aldım ama kırmızı da var.
    Arkadaşlar tema arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dampire -- 2 Haziran 2009; 17:52:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dampire

Tepe Nautilus/kadıköy. Orda var. Ben mavisini aldım ama kırmızı da var.

Teşekkür ederim.Zedge.net'den indirebilirsn tema vb. şeyleri.
  • temalar .sis formatında ancak telefon bunu desteklemiyorMUŞ.ne yapabilirim? bide worms indirmiştim onu da nasıl yükleyeceğim?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.