pc suite telefonunu bilgisayar ile eşitlemek için kullandığın program phoenix ise yazılım güncelleme programı ama senin variant 255.01 yani orjinalliği değişmemiş benimki 00.00 oldu yani bu sorun çıkartırmı dahası variant ne demek bunları birisi bana açıklarsa iyi olur..
Versiyon yükseltmeye çalışıyorum ama 3 kere durup duruken aynı hatayı verdi. Telefon kendi kendine kapandı açıldı falan? Nerde hata yapıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: dampire
Versiyon yükseltmeye çalışıyorum ama 3 kere durup duruken aynı hatayı verdi. Telefon kendi kendine kapandı açıldı falan? Nerde hata yapıyorum?
software updater ı boşver buradan phoenix i yükle ve öyle yap. açıklamaları da mevcut..harfi harfine uygula
süper bişi ya..
quote:
Orjinalden alıntı: dampire
yazılımı yükelemeye başlarkene besmele çektinmi
besmele çekip usb kablosunu sağ elinle bağlaman lazım :)
herşey bitti geyiğe vurduk işi :)
Cihazı alalı 4 gün oluyor. Gördüğüm kadarıyla yazılım olarak baya bir gelişmesi gerekiyor. Az önce usb kablosu ile içinde 40 adet dosya bulunan bir klasörü hafıza kartına kopyaladım. Kopyalama bitip usb kaplosunu çıkarınca cihaz kendini kapadı, pili söküp takıncaya kadarda açılmadı. Birde gördüğüm kadarıyla uyku modunu kapatsanız bile cihaz uyku moduna geçiyor. Birde etkin bekleme olmaması benim için kötü oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: white_predator
Cihazı alalı 4 gün oluyor. Gördüğüm kadarıyla yazılım olarak baya bir gelişmesi gerekiyor. Az önce usb kablosu ile içinde 40 adet dosya bulunan bir klasörü hafıza kartına kopyaladım. Kopyalama bitip usb kaplosunu çıkarınca cihaz kendini kapadı, pili söküp takıncaya kadarda açılmadı. Birde gördüğüm kadarıyla uyku modunu kapatsanız bile cihaz uyku moduna geçiyor. Birde etkin bekleme olmaması benim için kötü oldu.
ekranın sağ alt köşesindeki donanımı güvenli çıkart simgesinden usb bağlantısını iptal etmeyip direkt çekmişsen yapabilir ve bu yolla usb ile bağlantını kopartma derim cihaza zarar verebilirsin..
Arkadaşım iyi hoş söylüyorsunda güvenli donanım kaldırda cihaz görünmüyor. Bu kullandığım ilk nokia cihaz değil. Ben hiçbiri ile böyle uğraşmıyorum. İşim bitince çekip çıkarıyorum. İlk defa bu cihazda başıma böyle bir şey geldi.
yanlış yapıyorsun işte bütün taşınabilir bellek modülü olan cihazlarda yöntem budur
Arkadaşım cihazı pc suite modunda bağlayınca güvenli donanım kaldırda çıkmıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum. Zorla oraya ekleyip sonrada kaldırmamı söylüyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: white_predator
Arkadaşım cihazı pc suite modunda bağlayınca güvenli donanım kaldırda çıkmıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum. Zorla oraya ekleyip sonrada kaldırmamı söylüyorsun.
evet gözükmez arkadaşım haklısın , gözükebilmesi için telefonu pc ye bağladıktan sonra telin ekranından ver depolmayı seçmen lazım-, ancak o şekilde gözükür.
ilginç bi problem , ben teli alalı yaklaık 4-5 gün oldu daha hiç bi problemle karşılaşmadım teknik olarak
sanırım yeni seriler daha problemsiz oluyor bize kaymağı bol kısmı denk geldi demekki :)
uçak modunu tasadüfen keşfettim evet yüklenmiş , bu modu görünce acaba msn de varmı diye telefonu didik ettim ama bulamadım
hacom sendeki msn nereye yüklenmişti??
Herkese Günaydın 5130 Ahalisi;
uygulamalar kısmında çıkıyordu ama sanırım telefonunun versiyonuna göre de alakalı birşey yeni seri ve ilk seri farkı..zaten sonra sorun çıkardı program sildim..
dün başıma resetleme olayı geldi opera ile surf yaparken 10 dk sonra telefon resetlendi.biraz fazla kurcaladık ondanmıdır nedir..umarım birdaha yapmaz..eski samsung telefonumda da yapıyordu opera resetlenme olayını..belkide bugdır diye düşündüm..hayırlısı..
müzikçalarda daha tık yok güzel gidiyor..
2 saat içinde benim de elimde olucak arkadaşlar bu telefon ve kullanacağım ilk nokia telefon olacağı için baya bi başınızı şişiricem herhalde şimdiden mazur görün beni
quote:
Orjinalden alıntı: UnequaL18
2 saat içinde benim de elimde olucak arkadaşlar bu telefon ve kullanacağım ilk nokia telefon olacağı için baya bi başınızı şişiricem herhalde şimdiden mazur görün beni
Planda ufak bi değişiklik oldu peder bi telefoncu arkadaşını aradı ve 260'a veririm ben sana deyince birkaç günlük rötara uğradı
geç olsunda güç olmasın erdem kardeşim bu arada benim telefon made in romania sizinkiler nereli :)
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
geç olsunda güç olmasın erdem kardeşim bu arada benim telefon made in romania sizinkiler nereli :)
Aynen onur abi kırmızısını ve ucuza bulduğum için baya bi sevinçliyim ama