Şimdi Ara

Nokia 5230 hotspot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Ben hotspot amacıyla kullanmak için 2. el bir ucuz telefon almayı uzun zamandan beri düşünüyorum ama bir türlü alamadım hala.Sizden istediğim Nokia 5230 bu iş için nasıldır? Bataryası nasıldır? Gerekirse extradan bir batarya daha alabilirim.Görüşlerinizi bekliyorum.

Düzeltme: Nokia 5230'da Wi-fi yokmuş.Peki 5230'da BT ile interneti paylaştırmanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Jobs -- 22 Aralık 2012; 21:02:26 >

• Bluetooth bilmiyorum ama usb kablosu ile oviden interneti paylaştırabiliyorsun diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Bluetooth bilmiyorum ama usb kablosu ile oviden interneti paylaştırabiliyorsun diye biliyorum.

PC için istemiyorum interneti paylaştırmayı.iPad 2 wi-fi ve ipod touch 4g için istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

quote:

Bluetooth bilmiyorum ama usb kablosu ile oviden interneti paylaştırabiliyorsun diye biliyorum.

PC için istemiyorum interneti paylaştırmayı.iPad 2 wi-fi ve ipod touch 4g için istiyorum.

Malesef o konuda bir bilgim yok tahminimce yapılması mümkün değil gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plssnwrme

quote:

Malesef o konuda bir bilgim yok tahminimce yapılması mümkün değil gibi.

iPad yada iPod ile Bluetooth üzerinden eşleşme sağlıyor mu acaba bir bilgin var mı bu konuda?
  • Cihaza jailbreak yaptiktan sonra bi uygulama yukleniyordu onunla bletooht ile nete giriyordu nette aratirsan bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Cihaza jailbreak yaptiktan sonra bi uygulama yukleniyordu onunla bletooht ile nete giriyordu nette aratirsan bulursun.

ibluever biliyorum ama ucretli o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5230bildiğim kadarıyla 3.5g yok,ayrıca wifi olmadığı için telefonu hot spot olarakta kullanamazsın ihtiyacın olan telefon 5800 ben kullanıyorum oldukça memnunum,evdeki 8mbit ttnet internetimle ipadi hot spot ile 5800 bağladığımda hız farkı hissedilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.