Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece kulaklık
    mikrofon kulaklık
    araç kiti
    hoperlor

gibi seçenekler çımmıştı bende

gri tuşa basınca bende kanal veya şarkı değiştirio :D
  • Arkadaşlar ben FaceBook a giremiyorum internet bağlantısı yok diyor ? Turkcell liyim WAP yazıp 2222 ye gönderdim yine olmadı ne yapmam gerekiyor ? Kontörüm -30 Yeni aldım telefonu kurcalarken kontör gitmesin diye elimdeki 100 kontörü yüklemedim :D Acaba -30 olduğundanmı girmiyo ?
  • bende direk girdi :S -30 da iken

şimdi
    menü > internet > web > ortadaki git e dokun >http://touch.facebook.com > ve tamam deeyin bağlanırken internet ve wap servisleri diye seçenek gelir orada wap servisleri seç

olmazsa
    facebook.com ve m.facebook.com adreslerini dene telefondaki uygulama kontör yer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 7 Mart 2010; 14:59:16 >
  • bende telefondaki uygulamadan giriyodum :D tamam kardeşim sağolasın :)
  • eğer 5800 ile 5230 2 side aynı fiyat olsa tercihiniz ne olurdu?
    yani donanımsal özelliklerinden farklı olarak dokunmatik ekranları farklı mı?
    aynı ekran kullanılmış herhalde di mi?
  • Arkadaşlar telefon sessizdeyken mesaj geldiğinde 1 kez mi titriyor?

Açıkcası duyamıyorum mesaj geldiğini, zor oluyor dışarıda falan 1 kez titremesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthink

eğer 5800 ile 5230 2 side aynı fiyat olsa tercihiniz ne olurdu?
    yani donanımsal özelliklerinden farklı olarak dokunmatik ekranları farklı mı?
    aynı ekran kullanılmış herhalde di mi?

İkiside aynı fiyat olsaydı tercihimiz tabikide 5800 olurdu. 5230'un abisidir 5800

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar telefon sessizdeyken mesaj geldiğinde 1 kez mi titriyor?

Açıkcası duyamıyorum mesaj geldiğini, zor oluyor dışarıda falan 1 kez titremesi...

Evet 1 kez titriyor. Dışarıdayken benim gibi genel moduna alın en iyisi , bende başka şekilde anlayamıyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 7 Mart 2010; 20:56:54 >

• ben size ufak bi karşılaştırma yapayım

-----------5230----5800
    GPS ----- VAR --- VAR
    WİFİ----- YOK ---VAR
    EKRAN -- nHD -- nHD
    KAMERA - 2.0 -- 3.2 + ÖN
    HOPRLR -- TEK -- ÇİFT

gerisi aynı zaten

tek farkı sanırım 5800 ın kablosuz internet + görüntülü konuşma + 2 hoperlor + 3.2mp carl zeis kamera olması
  • selam,

bluetooth'la cebe resim muzik gidiyo ama cepten pc'ye gönderemedim. nedendir?
  • saatin ordaki bluetooth simgesine sağ tıklayıp dosya al seçip tekrar deneyin
  • tmm çok sağol, oldu böyle:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

gps kullanacaksanız htc alın her işin bir erbabı var, gps'im var diye kendinizi kandırmayın yarım saat uydu bekleyipte, laf olsun diye dandik bir çip koymuş anlaşılan nokya.

her ne kadar telefonu savunsamda buna katılıyorum işte benim için önemliydi gps ama memnun kalmadım açıkçası . arkadaşın dediği gibi kullanışsız gps.

n82 ile aynı anda açıyoruz .n82 hemen bağlanıyor ama 5230 um maalesef beklettikçe bekletiyo

bide bende bi sorun baş göstermeye başladı .telefonum açıkken arayanlar bana ulaşamıyo bazen .sonradan kim aramış mesajı geliyo şu kişi sizi aradı

diye

• bu arada kardeşim 5230 unu sattı ben hala ısrarcıyım kullanmaya devam
  • O kimaramıştan gelen mesaj durumu hatla alakalı bir şey, benim 3120'de de oluyordu, daha önceki e50'de de 3120 kullanırken hattımı değiştirdim gidip bir daha yapmadı, şuanda da 5230'da öyle bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
    O kimaramıştan gelen mesaj durumu hatla alakalı bir şey, benim 3120'de de oluyordu, daha önceki e50'de de 3120 kullanırken hattımı değiştirdim gidip bir daha yapmadı, şuanda da 5230'da öyle bir problem yok.

hatla alakali oldugunu sanmiyorum 5230 da olmaya basladi maalesef.herzaman olmuyor ama yinede can sikan bi durum.telefon acik kendi numarami ariyorum ulasamiyorum.baska bi tele takiyorum simi sorun yok. Bakalim devam ederse servise vericem
  • telefonu kesin alicam öneriyorsnz dimi okudum yorumlari ama son bir kez bu fiyata bitek star ve bu var dokunmatigi nasil trabzon hocam aninda algiliyormu
  • hic tavsiye etmem arkadaslar.bnm eski sewgilim aldı aynısından.2gn once.dun kulandım.icerik yonunden aynı 5800 la.ama kamera 2 megapksel.flaşı yok.kablosuz internet yok.muzik çalar cok kotu.fasla sesi cıkmıyor.msj yazarken takılma warmış.400 mılyn ona vercene 50 daha koy 5800 al.en kotusude goruntulu gorusme yok.tawsıye etmem yani.5800 bundan daha ii.
  • Güzel telefon ama 5800 ı tercih ederdim ben alacak olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

hic tavsiye etmem arkadaslar.bnm eski sewgilim aldı aynısından.2gn once.dun kulandım.icerik yonunden aynı 5800 la.ama kamera 2 megapksel.flaşı yok.kablosuz internet yok.muzik çalar cok kotu.fasla sesi cıkmıyor.msj yazarken takılma warmış.400 mılyn ona vercene 50 daha koy 5800 al.en kotusude goruntulu gorusme yok.tawsıye etmem yani.5800 bundan daha ii.

arkadasim takilma oldu dedin simdi kara dusurdunn beni herkez yok akici diyor sen cika gelip aklimi karistirdin simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 9 Mart 2010; 18:14:28 >
  • ewet war kardesım hatta kız kufur edıyordu pısman oldm dıyordu :D tawsıye istıyorsan 5800 derım.kablosuz ınternet goruntulu konusma muzk cıkısları super.kamera 3.2
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.