Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee Kimse denemedimi cihazın bu özelliğini ? Cvp verebilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PASHAAA

ee Kimse denemedimi cihazın bu özelliğini ? Cvp verebilecek kimse yok mu?

Bende öyle birşey olmadı , ekran neyse o. Daha rahat görebilmem için sensörden bir fayda yok :)
  • Benim soruma cevap vericek yok mu? Düşüm mA'lı şaj aleti telefona bir zarar verir mi? sizin telefonlarınız kaç saatte şarj oluyor ben şimdi taktım deniycem bakalım kaç saat sürücek tam buraya yazarım sizde yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: PASHAAA

ee Kimse denemedimi cihazın bu özelliğini ? Cvp verebilecek kimse yok mu?

Bende öyle birşey olmadı , ekran neyse o. Daha rahat görebilmem için sensörden bir fayda yok :)

Yani sensör güneş ışığında sende de işe yaramadı öyle mi? Varsa öyle bir özelliği benimki bozuk deyip servise göndericem. Bu gün Vatan'a gidip sordum ordan da tam açıklayamadılar. Burda kullanan arkadaşların deneyimleri daha önemli o yüzden ;)
  • Sensör sadece dediğiniz gibi, güneş ışığından ziyade telefonun ekran ışığı yanarken odanın ışığını söndürün eğer sensör olsa değişmesi gerekir fakat sabit kalıyor. Dolayısıyla diğer telefonlardaki sensör ile alakasız 5230'daki.

Bu arada düşük amperli şarj aletini kullanmanı tavsiye etmem, oluşacak bir sorunda garanti dışı kalacaktır telefon. Hatta yüksek veya düşük amperin telefonu yakması gibi bir durumda telefonu çöpe atabilirsiniz.
  • Telefonum garantili değil zaten yurtdışından geldi birde emin misiniz yüksek amper olsa telefonun yanmasını anlarım ama düşüm mA değerinde tahminimce en kötüsü şarj uzun sürede dolar bir şey olmasın içime kurt düştü.
  • Demek ki göstermelik bi sensör olmuş. Keşke masraftan kaçmayıp ışığada duyarlı yapsalarmış. Eski telefonum Samsung Starda öyleydi. Güneş ışığında kullanmak imkansız hale geliyor..
  • Telefon ile çektiğim bir video.

• TELEFONDA IŞIK SENSÖRÜ OLMADIĞI İÇİN EKRAN KARARIP AYDINLANMIYORMUŞ :) GOOGLE DE 5230 light sensor die aratıp bakabilirsinz, birde 5800 light sesnsor diye bakın
  • buda benim çekğim video ama foto makine ile telefonu çektim

http://tinypic.com/r/1zn1i8g/5

ahize ile 5230 da da bulunan sensor un arasındaki ışık sensörüdür. dolayısı ile bizde yok :) bizdeki sadece telefonu kulağa dayadığımızda ekranı kilitleyen sensor kulağımız ekrana deydiğinidnde yanlışlık olmasın diye

5800 ışık sensoru
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 12 Mart 2010; 17:50:59 >

• arkadaşlar 5230 ile 5800 arasındaki farklar we fiyat açıklamasını yapim yani bakın

5230 370 tl ile 400 tl arası

5800 500 tl 530 tl arası

bende bu iki telefon arasında kaldım we bir fiyat özellik açıklamasını suncam

5230 - 5800 dan eksik özellikleri - wi-fi yok ön kamera yok - 5800ın kamerası 3.2 flaşlı -5230 2mp ışık sensörü eksik kalem yok görüntülü konusma yok hafıza kartı vermiolar usb wermiolar 5800 8gb weriyor daha ne sayim yani bu eksikleri toplarsak hafıza wi-fi ön kamera vsesayre 5230 eklersek o özellikleri 5800 fiyatını bariz geçio arkadaşlar iyi düşünün ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossBerkay -- 13 Mart 2010; 17:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinetik

evet arkadaslar bugun telefonun bana en lazim oldugu gunlerden biriydi rezil oldum tesekkurler 5230. Butun gun telefon kendini resetledi durdu .sim karti tanimadi..arasira hic acılamadi ve 5230 askim bitti.yarin aldigim yere goturucem bakalim ne olcak

telefonu götürme fırsatım oldu sonunda baktılar ve sıfırını verdiler elektroworld de.kutusunu açmadan sattım .bidaha aynı sorunlarala uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

arkadaşlar 5230 ile 5800 arasındaki farklar we fiyat açıklamasını yapim yani bakın

5230 370 tl ile 400 tl arası

5800 500 tl 530 tl arası

bende bu iki telefon arasında kaldım we bir fiyat özellik açıklamasını suncam

5230 - 5800 dan eksik özellikleri - wi-fi yok ön kamera yok - 5800ın kamerası 3.2 flaşlı -5230 2mp ışık sensörü eksik kalem yok görüntülü konusma yok hafıza kartı vermiolar usb wermiolar 5800 8gb weriyor daha ne sayim yani bu eksikleri toplarsak hafıza wi-fi ön kamera vsesayre 5230 eklersek o özellikleri 5800 fiyatını bariz geçio arkadaşlar iyi düşünün ...

dostum paran varsa 5800 al 5230 kullanmış olan biri olarak tavsiyem

• Arkadaşlar bugün telefonu yolda yürürken ( cebimden çıkarırken ) 6-7 kere düşürdüm herhalde. Arka kapaktaki çizikler dışında bir sorun yok. Sağlam telefon olduğunu bi nebze daha kanıtladı
  • 5800 dayanıklıllık testlerini görmüştüm

üstünden araba geçiyor ve sadece camında ufak bir çatlak
    bira dolu bardağa koyuyorlar ve gene çalışyıro
    suda iyicene yıkıyorlar gene çalışıyor
    elektrik süpürgesindeki torbaya koyup etrafı temizliyorlar ve çıkardığında gene çalışıyor :)
  • Dokunmatik ekran teknolojisi biraz daha iyileştirilmesi gerk.Ekranlar henüz güneş ışığında okunamıyor ve tepkileri çyç değil.samsungun tanıttığı süper amoled teknolojisi videosunu seyrettikten sonra dokunmatik ekran teknolojisinin nereye gideceğini daha iyi anladım.Dokunmatik ekran c,haz alacak arkadaşlar biraz daha beklemelerinde yarar var diye düşünüyorum.
  • bizimkiler OLED ekran
  • nokia sitesinde 5230 un bir üstü olan 5235 i görünce biraz morelim bozuldu :(

karşılaştırma yaptım ve;

sadece 2 kısımda farklılık göze çarptı gerisi aynı

görüntülü görüşme - EVET - HAYIR
    dahili hafıza - 320 MB - 70 MB
  • Merhaba bugun bende 5230 aldim, aylik 4 € taksitle 24 ay odicem.
    Benim icin wlan ve gps onemli degildi cunku sinirsiz 1mb 3G internet abonesiyim. Hem wlan'a ihtiyacim kalmadi hemde a-gps'i ozgurce kullanabilecegim.
    Kamerayida pek fazla kullanmiyordum cunku cep telefonuyla fotograf cekenlerden degilim, ozel gunler haric.
    Ben begendim acikcasi telefonu. Isteklerimin tumunu karsiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle
    Merhaba bugun bende 5230 aldim, aylik 4 € taksitle 24 ay odicem.
    Benim icin wlan ve gps onemli degildi cunku sinirsiz 1mb 3G internet abonesiyim. Hem wlan'a ihtiyacim kalmadi hemde a-gps'i ozgurce kullanabilecegim.
    Kamerayida pek fazla kullanmiyordum cunku cep telefonuyla fotograf cekenlerden degilim, ozel gunler haric.
    Ben begendim acikcasi telefonu. Isteklerimin tumunu karsiliyor.

Peki ya mesaj yazma olayı hızlı mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.