Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle
    Merhaba bugun bende 5230 aldim, aylik 4 € taksitle 24 ay odicem.
    Benim icin wlan ve gps onemli degildi cunku sinirsiz 1mb 3G internet abonesiyim. Hem wlan'a ihtiyacim kalmadi hemde a-gps'i ozgurce kullanabilecegim.
    Kamerayida pek fazla kullanmiyordum cunku cep telefonuyla fotograf cekenlerden degilim, ozel gunler haric.
    Ben begendim acikcasi telefonu. Isteklerimin tumunu karsiliyor.

Peki ya mesaj yazma olayı hızlı mı?

Alıntıları Göster
    bende bu telefondan alıcam fakat sormak istediğim bir soru var:
    güncelleme yaptığımızda telefonun dili değişiyormu yani ingilizceyemi dönüyor yoksa türkçe olarak mı kalıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

bende bu telefondan alıcam fakat sormak istediğim bir soru var:
    güncelleme yaptığımızda telefonun dili değişiyormu yani ingilizceyemi dönüyor yoksa türkçe olarak mı kalıyor?

Alıntıları Göster
    ben güncelledim V12 ye ama dil değişmedi hala türkçe

v12 de kendime göre

batarya performansı artmış
    dokunmatik ekran daha rahat
    müzik player değişmiş
    ekran sensörler daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinetik

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Şimdide 5230'un nuron modeli duyurulmuş.İşte sinir olduğum nokta bu.Bu cihaz tam oturmadan yenisi internete sızıyor..
    http://www.chip.com.tr/konu/nokia-5230-nuron-yeni-dokunmatik-cep_18188.html

Sanırım tüm renkler bunlar:
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

Telefonun üstten görünümü;
     ^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

dostum makalenin yan tarafındaki küçük resmi inceleyince t mobile için üretilecekmiş gibi duruyor bizim 5230 dan çok farklı bi özelliği olacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    yeni resimler ve video

video upload esnasında .flv ye dönüşmü oyüzden kalite kaybı var. normal format 640x360@30fps 2397 kbps - MP4 formatında

video :http://s291.photobucket.com/albums/ll313/tolgabes64/?action=view&current=03032010020.flv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 18 Mart 2010; 19:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

yeni resimler ve video

video upload esnasında .flv ye dönüşmü oyüzden kalite kaybı var. normal format 640x360@30fps 2397 kbps - MP4 formatında

video :http://s291.photobucket.com/albums/ll313/tolgabes64/?action=view&current=03032010020.flv

Alıntıları Göster
    Ben software uptader'dan kontrol et dediğimde son sürüm kullanıyorsunuz diyor ama kullandığım versiyon 11. Bu neden olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Ben software uptader'dan kontrol et dediğimde son sürüm kullanıyorsunuz diyor ama kullandığım versiyon 11. Bu neden olur acaba?

Alıntıları Göster
    ben ovi suite den yaptım
  • quote:

ben ovi suite den yaptım

Alıntıları Göster
    5230 bende almayı düşünyorum özellikleri bakımından güzel bir cihaz fiyatıda uygunda sorum olcak sizlere ,380 TL'den düşük fiyata KVK veya genpa garantili nerden alabilirim gören duyan varsa yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_34

5230 bende almayı düşünyorum özellikleri bakımından güzel bir cihaz fiyatıda uygunda sorum olcak sizlere ,380 TL'den düşük fiyata KVK veya genpa garantili nerden alabilirim gören duyan varsa yazarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    vatan dan 377 TL ye aldım :) vatan kart + world kart 6 taksit = 377 TL, vatan kartsız ve peşin ise 428 tl :(

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5230_white-5230-xpressmusic-cep-telefonu-%28white--blue%29/productdetails.aspx?I_ID=42093

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 18 Mart 2010; 21:49:37 >

• quote:

vatan dan 377 TL ye aldım :) vatan kart + world kart 6 taksit = 377 TL, vatan kartsız ve peşin ise 428 tl :(

http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5230_white-5230-xpressmusic-cep-telefonu-%28white--blue%29/productdetails.aspx?I_ID=42093

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu güncellemeyi nasıl yapıcam avea hattım var kontör gider mi birde tam olarak nasıl yapılır biri açıklasın telefonum ingilizce beceremedim nereden yükleyecez???

• quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Arkadaşlar ben bu güncellemeyi nasıl yapıcam avea hattım var kontör gider mi birde tam olarak nasıl yapılır biri açıklasın telefonum ingilizce beceremedim nereden yükleyecez???

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben telefonu dun aldim ve simdi iyiki almisim diyorum. Aradigim tum ozellikleri barindiran ve butce dostu bir telefon.
    Eger 5230 almayi dusunen arkadaslar varsa hicbirseyi dert etmesinler, sadece 3G internet aboneliklerini baslatsinlar yeter. Cunku bu telefondan tam anlamiyla faydalanmak istiyorsaniz 3G internet sart bence.

5230 diyince benim gozumde soyle bir formul olusuyor :)

5230 + 3G = 2 x (Multimedia + Sosyal Paylasim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 18 Mart 2010; 22:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Arkadaslar ben telefonu dun aldim ve simdi iyiki almisim diyorum. Aradigim tum ozellikleri barindiran ve butce dostu bir telefon.
    Eger 5230 almayi dusunen arkadaslar varsa hicbirseyi dert etmesinler, sadece 3G internet aboneliklerini baslatsinlar yeter. Cunku bu telefondan tam anlamiyla faydalanmak istiyorsaniz 3G internet sart bence.

5230 diyince benim gozumde soyle bir formul olusuyor :)

5230 + 3G = 2 x (Multimedia + Sosyal Paylasim)

Alıntıları Göster
    5800 xm nin görüntülü görüşme ve wifi si var ama hıza bakılınca

5800 XM = 343 MHZ - 128mb ram
    5230 XM = 434 MHZ - 128mb ram

güncellemeyi ben;

5 tl ye micro USB kablosu aldım
    ovi suite kurdum
    telefonu şarja taktım ve full olduktan sonra şarjdan çıkartmadım şarjda iken güneclledim
    telefonda kablo takılı iken pc suite modu seçim
    ovi suite de güncelleştirmelere baktım
    5230 için güncelleme mevcut dedi ve yükleye bastım
    dosyaları yedeklemeyi sordu evet dedim ve yükle dedim
    128 mb lik bi veri indirdi internetten
    sonra telefonu güncellemeye başlaadı 10 dk falan sürdü güncelleme download sız
    telefon reset edip ekran beyaz bi şekilde kullanıma kapalı günelledi en sonuda yeniden açıldı ve son a bastım

bingo v10 dan v12 ye :)

ama genede bana güvenmeyin ben böyle yaptım ama kendinize güvenmiyorrsanız servise yaptırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 18 Mart 2010; 23:39:23 >

• quote:

5800 xm nin görüntülü görüşme ve wifi si var ama hıza bakılınca

5800 XM = 343 MHZ - 128mb ram
    5230 XM = 434 MHZ - 128mb ram

güncellemeyi ben;

5 tl ye micro USB kablosu aldım
    ovi suite kurdum
    telefonu şarja taktım ve full olduktan sonra şarjdan çıkartmadım şarjda iken güneclledim
    telefonda kablo takılı iken pc suite modu seçim
    ovi suite de güncelleştirmelere baktım
    5230 için güncelleme mevcut dedi ve yükleye bastım
    dosyaları yedeklemeyi sordu evet dedim ve yükle dedim
    128 mb lik bi veri indirdi internetten
    sonra telefonu güncellemeye başlaadı 10 dk falan sürdü güncelleme download sız
    telefon reset edip ekran beyaz bi şekilde kullanıma kapalı günelledi en sonuda yeniden açıldı ve son a bastım

bingo v10 dan v12 ye :)

ama genede bana güvenmeyin ben böyle yaptım ama kendinize güvenmiyorrsanız servise yaptırın

Alıntıları Göster
    usb kablosunu nereden alabiliriz teknosada falan bulunur mu?

• quote:

Alıntıları Göster
    kadıköy de EXA ve yazıcıoğlunun ortasındaki dar yolllu olan iş hanından aldım 5tl ye dükkan olarakta sonuna kadar yürüyüp soldaki telefoncuda
  • quote:

Teknosaya , Gold'a , Vatan Computer'a sordum data kablosu yok dediler. Eve giderken köşedeki telefoncuya sordum 10 TL'ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Teknosaya , Gold'a , Vatan Computer'a sordum data kablosu yok dediler. Eve giderken köşedeki telefoncuya sordum 10 TL'ye aldım

Alıntıları Göster
    iyimiş ya tamamdır ben bu telefonu haziranda alıcam inş.

• quote:

Hayırlısı. Fakat o zaman kadar 5235 i Türkiyede satışa sunulabilir. Fiyatıda aşağı yukarı aynı olacak sanırım. Ben olsam o zamanda onu tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinetik

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Şimdide 5230'un nuron modeli duyurulmuş.İşte sinir olduğum nokta bu.Bu cihaz tam oturmadan yenisi internete sızıyor..
    http://www.chip.com.tr/konu/nokia-5230-nuron-yeni-dokunmatik-cep_18188.html

Sanırım tüm renkler bunlar:

Telefonun üstten görünümü;

dostum makalenin yan tarafındaki küçük resmi inceleyince t mobile için üretilecekmiş gibi duruyor bizim 5230 dan çok farklı bi özelliği olacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,5230'u yan çevirince ekran da yan dönüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

Arkadaşlar,5230'u yan çevirince ekran da yan dönüyor mu?

Alıntıları Göster
    Evet dönüyor ve çok hassas, nerdeyse çapraz tutsam dönüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Evet dönüyor ve çok hassas, nerdeyse çapraz tutsam dönüyo.

Çok iyi.
    Kısmetse aybaşına siyahını alacağım.
  • quote:

quote:

Hayırlısı. Fakat o zaman kadar 5235 i Türkiyede satışa sunulabilir. Fiyatıda aşağı yukarı aynı olacak sanırım. Ben olsam o zamanda onu tercih ederdim

ben şuan baktım fiyat 370 e düşmüş,peki 5235 in bundan ne farkı vardır özellik olarak.
  • quote:

quote:

quote:

ben şuan baktım fiyat 370 e düşmüş,peki 5235 in bundan ne farkı vardır özellik olarak.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu forumu canlandiralim biraz.
    Hangi programlari kullaniyorsunuz veya telefonda yapmamiz gereken onemli ayarlar varmidir?
    Hersey paylasalim.
    Mesela ben ilk is olarak telefonumu hackledim.
    Telefonu hacklemek icin HelloOx uygulamasini telefonunuza kurmaniz gerekiyor.
    http://kisalt.tk/5230hack buradan indirebilirsiniz.

HelloOx uygulamasini kurmak icin ise telefonunuza ozel sertifikaniz olmasi gerekiyor. Sertifika edinmek icin buradaki anlatimdan yararlanabilirsiniz:http://kisalt.tk/s60sertifika

Peki telefonu hacklemenin bize faydasi ne?
    Telefonunuza yuklemek isteyipte cesitli hatalar yuzunden yukleyemediginiz uygulama/tema/oyun/programlari sorunsuzca yukleyebileceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.