Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi kaç sorum olacak;

- 5800 temaları filan tamamen uygun mu bu telefon için? Bi sorun çıkarmaz umarım?
    - Bir de elinde güzel temalar olan varsa bizlerle paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus-uA
    Kız arkadaşıma aldık bu telefondan..

Bi kaç sorum olacak;

- 5800 temaları filan tamamen uygun mu bu telefon için? Bi sorun çıkarmaz umarım?
    - Bir de elinde güzel temalar olan varsa bizlerle paylaşabilir mi?

5800 ile 5230'un işletim sistemleri aynı olduğu için 5800'e yüklenen herşey 5230'a yüklenebilir.Temalar için bir fikrim yok.
  • herşey kuruluyor sadece WİFİ programları olmaz :D ama ben denedim hepsi oluyor N97 - 5800 - 5230 3ü de aynı hemde 5230 işlemci olarak en hızlıları :)

5800
    İşlemci ARM 11
    İşlemci hızı 369 MHz
    RAM
    128 MB ROM 256 MB 2081

5230
    İşlemci ARM 11
    İşlemci hızı 434 MHz
    RAM
    128 MB ROM 256 MB 2081

N97
    İşlemci ARM 11
    İşlemci hızı 434 MHz
    RAM
    128 MB ROM 256 MB 2081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 22 Mart 2010; 19:55:39 >
  • ben de alıcam haaa
    carl zeiss ve flaş avantajı var şu 5800ın,değer mi bunlar için 125 lira fazla vermeye bilemiyorum ya fikir belirtin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom
    ben de alıcam haaa
    carl zeiss ve flaş avantajı var şu 5800ın,değer mi bunlar için 125 lira fazla vermeye bilemiyorum ya fikir belirtin arkadaşlar

5800'ün kamerası pek iyi değil diyorlar.Flaş olması gece çekimlerinde kolaylık sağlar o ayrı tabi.Forumda bulabilirsen 5800 fotoğraf çekimlerine bak,ona göre karar ver.
  • Ben 5800 alırdım maddi açıdan sorun olmazdı ama hem özellik olarak benim ihtiyacım olmayan özelliklere ekstra para verecektim bir de yazılım problemleri vs servis sıkıntısı var. Olsun garantili, verirsin yaparlar demekle olmuyor maalesef. Türkiyede servis anlayışı 30 iş günü yani 45 gün telefonsuz kalmak demek. En az 10-15 günde geliyor giden telefon. O arada ne yapıcam ben 1100 mı kullanıcam...

Bu 5800 almamam da en büyük etkendi. Düzelmiştir, yoktur sorun eyvallah ama ben o riske giremezdim açıkcası.
  • Program Adi: Tunewiki
    Turu: Muzik
    Aciklama: ShoutCast Internet Radyo Programi
    Download Linki:http://kisalt.tk/pwgm

Not: Bu program internet baglantisi gerektirir. Internet baglanti ucreti operatorunuz tarafindan belirlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 22 Mart 2010; 23:24:47 >
  • @mrtbrc6378 @van_hoijdonk
    teşekkür ederim ikinize de alacağım sanırım 5230u
  • 5800 kamerası çok iyi değil bence. deneme yaptık ve

arkdaşaa 5800 ve bnm 5230 u verdik öle kurcalarken ikisinide dediki 5230 kamerası daha güzel gösterio 5800 a bune böle bişi anlaşılmıyor demişti :) ve ağır işliyor. oyunlarda takılmalar çok oluyor
  • Arkadaşlar selamlar..Bende yaklaşık 1 ay önce aldım bu telefonu..Zaten msj yazmak ve telefonla konuşmak haricinde telefonla çok fazla bişey yapan birisi değilimdir..Buna rağmen gayet memnunum telefondan; ekran duyarlılığı olsun,msj yazmada kolaylık olsun,şarz durumu,müzik kalitesi,boyutları vs..gayet iyi..
    ama 2 tane sorun var aldığımdan beri yazılımla giderilebilirmi bilmiyorum..
    1. si arama geldiğinde sağa yada sola kaydırarak Cevapla ve ya Kilidi Aç' ı; ve ya alarm çaldığında Ertele ve ya Kapat ' ı seçiyosunuz..
    Benim sorunum bazen bu iki seçenekte de kaydırmayı yapamıyorum..yani yapıyorum ama olmuyor..biraz deniyince tekrardan oluyor..bunun haricinde duyarlılıkda herhangi bi sorun yaşamadım o bölgede..
    Bu sorun aramada da alarmda da oluyor..anlamadım..
    bir de alarm çalarken ekranı yana çevirince ertelenmesi lazım..bunda çok uğraştırıyor..sağ sol yapıyorm,bekletiyorum 15 20 saniye uğraşıyorum o hale getirmek için anca erteleniyor alarm..
    Gerçi bunlar kullanımda çok büyük sorunlara sebep olmuyor ama merak ediyorum neden böyle oluyor diye...
    Ve daha hiç bi yazılımsal yükleme yapmadım(update dahil).
    Sağolun şimdiden.

• bnde 5230 lu oldum vatandan aldım 8gb hafızayla beraber 430 tl mual oldu süper telefon tek hoperlör ama süper ses cıkıo 5800 war kuzenimde fotografları karşılaştırdık 5230 daha net 5800 klamerası cok kötü sadece awantajı flaş 5800 da alabilrdim ama cok sorun cıkıyormuş wifi gerek yo kzaten ewinmde sınırsız internet war görüntülü konusmada yapmıorum kameraylada fotograf cekılen bırı deılım we 120 tl nie fazla wereyim 5230 tercih ederim süper bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay
    bnde 5230 lu oldum vatandan aldım 8gb hafızayla beraber 430 tl mual oldu süper telefon tek hoperlör ama süper ses cıkıo 5800 war kuzenimde fotografları karşılaştırdık 5230 daha net 5800 klamerası cok kötü sadece awantajı flaş 5800 da alabilrdim ama cok sorun cıkıyormuş wifi gerek yo kzaten ewinmde sınırsız internet war görüntülü konusmada yapmıorum kameraylada fotograf cekılen bırı deılım we 120 tl nie fazla wereyim 5230 tercih ederim süper bir telefon

Hayirli olsun. Suan 5230'umdan yaziyorum :) Telefon hakkinca sormak istediginiz baska seyler olursa yardimci oluruz. Birde 5-10TL daha verip data kablosu alin , sonra ilk olarak telefonu güncelleyin.
  • versiyon yenisi heralde 20 kişi ekliyorsun resimli tel rehberi we 5800 zil seslerinin aynısı war bnde sizdede warmı we 5800 oyunlarını oynanırmı bounce we yarış oynu abim 6303 almıştı onun data kablosu war xd alamaya gerek yok :D bide sizde kurulum cdsi werdilermi bide express musıc serisine girmiormu sadece 5230 yazıor we medya tusunun yanında express music yazmıyor neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossBerkay -- 23 Mart 2010; 21:17:25 >
  • 5-10 tl data kablosu diyosunuz nerde satılıyo bu? Media M'da baktım 40 tl. vazgeçtim almaktan. bu arada ovi software pc'yi acayip kastı. sildim. şimdi data kablosuna da gerek kalmadı yani.
  • Buyuk magazalar yerine kucuk cep telefonculari secerseniz 10 liraya usb kablosu bulabilirsiniz.
  • 5 tl ye aldım kadıköyden
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

5800 kamerası çok iyi değil bence. deneme yaptık ve

arkdaşaa 5800 ve bnm 5230 u verdik öle kurcalarken ikisinide dediki 5230 kamerası daha güzel gösterio 5800 a bune böle bişi anlaşılmıyor demişti :) ve ağır işliyor. oyunlarda takılmalar çok oluyor

5800 modelinin yazılım problemi var kronik olarak.Symbian^3 çıktığında dokunmatik ekranlı telefonların var olan sorunları tarıhe karışacak gibi duruyor.
    @bossberkay;
    Telefon xpressmusic serisine ait değil.Ancak 5230'un ağabeyi data kablosu ve hafıza kartı ile birlikte gelecek.Ona 5230 comes with music diyorlar.kullandığım model 5130dur.Xpressmusic serisine sahip olmsaına rağmen 5230un ses kalitesi daha iyi geldi bana.Ancak bu fark çok fazla değil.Her iki modelde rahatlıkla m p 3 çalar gibi kullanılabilir.Birçok m p 3 çalardan daha iyi performansı var.Buna kefilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berxx1

5-10 tl data kablosu diyosunuz nerde satılıyo bu? Media M'da baktım 40 tl. vazgeçtim almaktan. bu arada ovi software pc'yi acayip kastı. sildim. şimdi data kablosuna da gerek kalmadı yani.

Köşe başı telefoncularında oluyo 5-10 TL
  • kardeş bn bişi anlamadım size diorumki kutunun içinde cd weridlermi kurulum bnfr 5800 melodilerin aynısı war sizde warmı sesi 5130 gibi cıkıyor hatta daha fazla we nede xexpress musıc serisne girmio onu anlamadım ozaman ne oluo hangi modele girio cok saçma bişi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

kardeş bn bişi anlamadım size diorumki kutunun içinde cd weridlermi kurulum bnfr 5800 melodilerin aynısı war sizde warmı sesi 5130 gibi cıkıyor hatta daha fazla we nede xexpress musıc serisne girmio onu anlamadım ozaman ne oluo hangi modele girio cok saçma bişi anlamadım

Kutunun içinde CD vermiyorlar. PC Nokia Studio'yu internetten indirip bilgisayarınıza kuracaksınız. 5230 ve 5800 hemen hemen aynı telefonlar zaten sadece özellik bakımınıdan farklılar diğer herşeyleri aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.