Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok ta uygulamalar 5800 aynı bnde sizde ölemi sadece oyunlar dışında trabzon kardeşim 5800 mesaj sesi war o sizde warmı 5230 war bnde message 1 adı we 5800 yarış we bounce oynu war 5230da oynanırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

ok ta uygulamalar 5800 aynı bnde sizde ölemi sadece oyunlar dışında trabzon kardeşim 5800 mesaj sesi war o sizde warmı 5230 war bnde message 1 adı we 5800 yarış we bounce oynu war 5230da oynanırmı

Arkadaşım ya sen anlatamadın , ya ben anlayamadım.

5800 ile 5230 telefonunun arasındaki farklar sadece kamerası + flaşı , wi-fi , 5230'un kalemi olmaması gibi şeyler. Diğer yönden herşeyiyle aynı telefonlar. Telefonu aldığınız yere göre içindeki oyunlar farklı olabilir.

5800'da kullanılan temalar , oyunlar , programların hepsi 5230'dada kullanılabilir çünkü yukarıda yazdığım özellikler dışında tamamen aynı telefonlar.

• peki sormak sitedigi mon bişey war 5230 neden expressmusıc serisine girmior we bnde şarjı 4 gün gitti cok iyi gidiyor sende?
  • quote:

peki sormak sitedigi mon bişey war 5230 neden expressmusıc serisine girmior we bnde şarjı 4 gün gitti cok iyi gidiyor sende?

Bilmiyorum o kadarını .. Nokia'ya E-mail at istersen sor Ben telefonu sürekli kullandığım için bana dolu dolu 1 gün gidiyor. Sürekli müzik dinliyorum , mesajlaşıyorum , canım sıkıldımı oyun oynuyorum fotoğraf çekiyorum falan.
  • snde ses nasıl cıkıor 5130 gibi cıkıormu bizim sınıfta 5130 olan cocuk war bide 5800 olan 5130 daha cok cıkıyor 5800 dan
  • quote:

snde ses nasıl cıkıor 5130 gibi cıkıormu bizim sınıfta 5130 olan cocuk war bide 5800 olan 5130 daha cok cıkıyor 5800 dan

yeter artık şu mesajlarını adam gibi bir türkçeyle yazar mısın?ne zamandır söylemiyim söylemiyim diyorum ama olmuyor böyle.
  • arapçamı yazıorum doru yazıom anlayana ozaman şöyle yazım türkçe istiosunya bizim sınıfta arkadaşta 5130 xm var digerinde 5800 xm war 5130 un sesi 5800 daha iyi cıkıo benım 5230 5130 dan we 5800 dan iyi cıkıyor tek hoperlör olmasına rağmen sizde nasıl acaba?
  • quote:

arapçamı yazıorum doru yazıom anlayana ozaman şöyle yazım türkçe istiosunya bizim sınıfta arkadaşta 5130 xm var digerinde 5800 xm war 5130 un sesi 5800 daha iyi cıkıo benım 5230 5130 dan we 5800 dan iyi cıkıyor tek hoperlör olmasına rağmen sizde nasıl acaba?

noktalama işaretleri kullansan da bizde daha anlaşılır bir şekilde okusak olmaz mı?
  • anlayana yazıyorum kardeş anlayamıyana değil anlayamıyorsa bakma ozaman!!
  • quote:

anlayana yazıyorum kardeş anlayamıyana değil anlayamıyorsa bakma ozaman!!

tamam kardeşim hemen celallenme!.bak yazın biraz düzelmiş böyle daha iyi..
  • quote:

snde ses nasıl cıkıor 5130 gibi cıkıormu bizim sınıfta 5130 olan cocuk war bide 5800 olan 5130 daha cok cıkıyor 5800 dan

Üstteki arkadaşın bahsettiği şey , şu şekilde yazmanız.

" Sende ses nasıl çıkıyor. 5130 gibi ses çıkıyor mu ? Bizim sınıfta 5130'u olan çocuk var bide 5800 olan var. 5130 daha çok ses çıkartıyor 5800'dan. "

bu şekilde yazarsanız arkadaşında dediği gibi daha anlaşılır olur

Cevabıma gelince ;

5130 ile karşılaştırma yapmadığım için bilmiyorum. Ama ses düzeyi gayet yeterli

• trabzon kardeşim bilgilerin için çok teşekkür ediyorum bn ekolayzeri full ypatım süper oldu bu telefonu alın beyler cok iyi fiyattınıda cabası
  • birbirinin benzeri 4 telefonu karşılaştırdım
    5800, 5230 ve 5235
    *boyutlar aynı şekil aynı farklar aşağıda belli, ağırlık, wifi, görüntülü görüşme, kamera gerisi aynı

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 24 Mart 2010; 22:26:49 >
  • Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf ..

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 25 Mart 2010; 4:43:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Telefon ile çektiğim bir kaç fotoğraf ..

2 megapixel ve bu kalite gerçekten çok iyi.

• Son resimdeki kırmızılık nedir?

Umarım kaldırımlar kırmızıdır, yoksa 3250'den başlayarak devam eden kırmızı fotoğraf çekme olayı devam ediyor demektir ki bu da iğrenç bir şey...
  • benden de bikaç resim daha :)

E5 yolu

okuldaki sınavım

okuldaki sınavım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 25 Mart 2010; 15:38:13 >

• selam arkadaşlar,

hafıza kartında 122 mb'lık diğer dosyalar diye bişey var. telefon hafızasında da 13mb sis uygulamaları ve 21 mb diğer dosyalar. sizce nedir bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Son resimdeki kırmızılık nedir?

Umarım kaldırımlar kırmızıdır, yoksa 3250'den başlayarak devam eden kırmızı fotoğraf çekme olayı devam ediyor demektir ki bu da iğrenç bir şey...

Kaldırım taşları hocam. Çok dengeli ve uyumlu değil mi

quote:

Orijinalden alıntı: berxx1

selam arkadaşlar,

hafıza kartında 122 mb'lık diğer dosyalar diye bişey var. telefon hafızasında da 13mb sis uygulamaları ve 21 mb diğer dosyalar. sizce nedir bunlar?

Telefon hafızasındaki oyunlar müzikler programlar falan işte. Mesela " İnternet "e girdiğiniz zaman bende " Rehber Ovi - Youtube - Facebook - Firendster - MySpace - Amazon ve Hi5 " uygulamaları var.

• Arkadaşlar 5230 xm Mesaj Gelince, Ortadakı Tus Yanıp Sönüyormu Sizde?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.