Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz Olanın Teması Siyah Olmuyormı...Yada Siyah Olanın Beyaz Olmuyormu?
  • sagolasın trabzon kardes ilgilenmissin benimle herhalde bende bu aralar bu telefondan alacagım gibi gorunuyor.
  • inceleme o kadar süper olmuşki 5800ı satıp 5230 alasım geldi vallahi :DD
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Latest available software for Nokia 5230, product code 0597717
    Version: 11.0.079

Product code ile aradığımda da son versiyon bendeki gözüküyor.

Birde telefondaki yazılım güncelleden deneyin bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Beyaz Olanın Teması Siyah Olmuyormı...Yada Siyah Olanın Beyaz Olmuyormu?

Kendi orjinal temalarında yok , ama ayriyetten tema yüklerseniz olur tabiki

quote:

Orijinalden alıntı: safa86

sagolasın trabzon kardes ilgilenmissin benimle herhalde bende bu aralar bu telefondan alacagım gibi gorunuyor.

Rica ederim , şimdiden hayırlı olsun alacağınız telefon

• Arkadaslar 5230'un ev ekranini N97 gibi yapabiliyormuyuz? Yani eklentilerle zenginlestirmekten bahsediyorum?
    Birde 3G ile yarim saatten fazla internette kaldigimda telefonun arkasi isiniyor, sanirim bataryadan kaynakli. Aceba bu sorunu yasayan oldumu aranizda?

Bu arada Finlandiya'da satilan 5230 kutu icerigi Turkiye'dekinden farkli olarak 3 adet (Mavi, Gri, Pembe) arka kapak ve 1 USB kablosu ile birlikte geliyor. Belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 27 Mart 2010; 3:47:18 >
  • Saol Trabzon Kardeşim..Ben Beyaz Mavisini Alıcam..Siyah Açık Duruyo Hoşuma Gitmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Arkadaslar 5230'un ev ekranini N97 gibi yapabiliyormuyuz? Yani eklentilerle zenginlestirmekten bahsediyorum?
    Birde 3G ile yarim saatten fazla internette kaldigimda telefonun arkasi isiniyor, sanirim bataryadan kaynakli. Aceba bu sorunu yasayan oldumu aranizda?

Bu arada Finlandiya'da satilan 5230 kutu icerigi Turkiye'dekinden farkli olarak 3 adet (Mavi, Gri, Pembe) arka kapak ve 1 USB kablosu ile birlikte geliyor. Belirtmek istedim.

N97 gibi yapabiliyormuyuz derken biraz daha açabilirmisiniz ? N97'nin ev ekranını bilmiyorum çünkü
    Bende 100 mb'lik internet paketi kullanıyorum 1 ay boyunca , akşamları 1 saat telefonla uğraştığımda oluyor. Ama açıkçası hiç bataryanın yada telefonun ısındığını fark etmedim

Keşke Türkiyedede kapak seçenekleri mevcut olsa

quote:

Saol Trabzon Kardeşim..Ben Beyaz Mavisini Alıcam..Siyah Açık Duruyo Hoşuma Gitmedi..

Rica ederim Şimdilik en iyi tercih Beyaz - Mavi olarak duruyor .. Şimdiden hayırlı olsun telefonunuz

• merhaba arkadaslar
    5230 a usb kablo aldım ama bılgısayarda cıkarılabılır hafıza olarak gorunmedı
    cektıgım fotoları pc ye atacaktım kaldı pc gormeyınce
    acaba nasıl duzeltebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

merhaba arkadaslar

Nokia PC Suite kurdunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

merhaba arkadaslar

kurulu degıl
    normal bı mp3 calar yada flash bellegı pc ye bagladıgımız gıbı calısmıyor mu bu telefon
    nokıa pc suıte olmadan ıcerısınde bulunanları gormem mumkun olmuyor mu ?
  • Bende başta öyle denedim olmadı , Nokia Pc Suite kurdum ondan sonra kabloyu bağlayınca dediğiniz şekilde oluyor.
  • N97'de ana ekranda Facebook, hava durumu gibi uygulamalar oluyor ya, ondan bahsediyorum.
    Bizim telefonlar icinde oluyorsa harika olurdu dogrusu.
    Bu arada telefonu alirken satici icerisinde hafiza kartinin olmadigini soylemisti fakat eve gelip telefonu actigimda icerisinde 4GB hafiza karti vardi.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle
    Arkadaslar 5230'un ev ekranini N97 gibi yapabiliyormuyuz? Yani eklentilerle zenginlestirmekten bahsediyorum?

N97 gibi yapabiliyormuyuz derken biraz daha açabilirmisiniz ? N97'nin ev ekranını bilmiyorum çünkü
    Bende 100 mb'lik internet paketi kullanıyorum 1 ay boyunca , akşamları 1 saat telefonla uğraştığımda oluyor. Ama açıkçası hiç bataryanın yada telefonun ısındığını fark etmedim

Keşke Türkiyedede kapak seçenekleri mevcut olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 27 Mart 2010; 17:44:28 >

• xiaxle ; Bu şekilde mi ? Bundan bahsediyorsanız oluyor.

• Su sekilde:
    Mesela orda hava durumu var, dilersen Facebook'in app'ini koyuyosun otomatik guncelliyo vs. gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 27 Mart 2010; 17:46:33 >
  • Gösterdiğimin dışında olmuyor bildiğim kadarıyla ..

Ama yinede Ayarlar - Kişisel - Ev Ekranı'na girerek deneyin bakalım
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar

kurulu degıl
    normal bı mp3 calar yada flash bellegı pc ye bagladıgımız gıbı calısmıyor mu bu telefon
    nokıa pc suıte olmadan ıcerısınde bulunanları gormem mumkun olmuyor mu ?

Kabloyu taktiğınızda depolama modunu seçerseniz istediğiniz gibi olur.

• Mesela Ben 5800 ın Siyah Temasını Yüklersem Beyz Renkte Olan 5230 Menusu Beyaz Ya Siyah Olurmu...
  • quote:

Mesela Ben 5800 ın Siyah Temasını Yüklersem Beyz Renkte Olan 5230 Menusu Beyaz Ya Siyah Olurmu...

Olur tabiki
  • 5800 vs 5230 kendi çekimim şimdilik bu :D pek bişi yok ama idare edin görüntü farkı ve yok flaşı var yok 3.2mp demeyin ;) yorum sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 27 Mart 2010; 20:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.