Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asli07

saol arkadaşım sevindim ozaman bi problem yok telde:)
    ekran çizilmemesi için ayrıca kılıf gibi bişey kullanıyomusunuz telefonda?

Hiç bir problem yok Benim jelatinim hala duruyor ekranda + evet bizim telefoncu abiden 10 TL'ye aldığım telefon koruma kabı ile kullanıyorum. Dilerseniz resim ekleyebilirim müsait bir ara ..

quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

n-gage oyunlarını 5230 da oynayabilirmiyiz??

N-Gage ; Symbian S60 kategorisine girer.
    5230 ise ; Symbian OS v9.4, Series 60 rel

Yani N-gage oyunları tahminimce 5230'a uymaz.

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Birkan Kardeş Yaş Kaç?

19 kardeş hayırdır

• Sordum Aramızda 2 Yaş Var xD.O Resimdeki Senmisin Biz Kızla Foton War?
  • Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Orijinalden alıntı: asli07

saol arkadaşım sevindim ozaman bi problem yok telde:)
    ekran çizilmemesi için ayrıca kılıf gibi bişey kullanıyomusunuz telefonda?

Hiç bir problem yok Benim jelatinim hala duruyor ekranda + evet bizim telefoncu abiden 10 TL'ye aldığım telefon koruma kabı ile kullanıyorum. Dilerseniz resim ekleyebilirim müsait bir ara ..

bnm de duruyo ekranda jelatin hala...
    resim eklersen iyi olur gerçekten
  • Ben jelatini telefonu aldığım an çıkartırım. Hiç hoşuma gitmez öyle prezervatif takmış gibi kullanmak. Neresinde jelatin varsa 2 dk'ya çıkmıştır. Kılıf vs de kullanmadım bugüne kadar hiç bir telefonumda. Anahtarın yanına koymayın yeter.
  • yeni fotolar 5230

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

yeni fotolar 5230

yok yok ben bu telefondan alacam kesin.

• ne zevk alıyosunuz o kadar fotoğrafa alıntı yapmaktan boşuna sayfa kalabalığı
  • Merhaba.

Ben 5230 telefonumla internete bağlanamıyorum ve yazılım sürümü V 10.0.071 olarak gözüküyor. Acaba güncelleme yapmadığım için mi bağlanamıyorum ve telefon üzerinden güncelleme yaparsam kontör gider mi? giderse kaç kontör gider? Ayrıca güncelleme yapmama durumunda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansarrafi07

mrb. arkadaslar bende yeni aldım 5230 telefon güzel ama facebook özelliğini kullanamıyorum daha dogrusu wideget teki youtube facebook gibi yerlere girmiyor nedenini bilen var mı? giriyorum bilgileri loading dio kalıor öyle faceye girerken normal webden google falan girio ama faceye giremiorum yardım edin lütfen:( hiç güncelleme yapmadım ondan olabilirmi

arkadaslar yokmu bilen biri:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtbhtyr

Merhaba.

Ben 5230 telefonumla internete bağlanamıyorum ve yazılım sürümü V 10.0.071 olarak gözüküyor. Acaba güncelleme yapmadığım için mi bağlanamıyorum ve telefon üzerinden güncelleme yaparsam kontör gider mi? giderse kaç kontör gider? Ayrıca güncelleme yapmama durumunda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.

Kontörünüz olduğu halde mi internete bağlanamıyorsunuz ? Güncelleme yapmadığınız için internete girmemesi saçma , ama yinede güncellemeyi yapın. Telefon üzerinden güncelleme yaparsanız aşağı yukarı 10 kontör falan gider. Fakat 5-10 TL'ye data kablosu alıp yapsanız bence daha mantıklı Güncelleme yapmadığınız zaman bir sorun ile karşılaşmassanız yani en azından ben karşılaşmadım , fakat güncelleme yapmanız daha iyi olur.

quote:

mrb. arkadaslar bende yeni aldım 5230 telefon güzel ama facebook özelliğini kullanamıyorum daha dogrusu wideget teki youtube facebook gibi yerlere girmiyor nedenini bilen var mı? giriyorum bilgileri loading dio kalıor öyle faceye girerken normal webden google falan girio ama faceye giremiorum yardım edin lütfen:( hiç güncelleme yapmadım ondan olabilirmi

Eğer kontörünüz yoksa direk Facebook , Youtube uygulamalarını açmaz. Loading yazıp kalıyor dediğiniz şeyi bir süre daha beklerseniz açılamıyor gibi bir uyarı veriyor diye hatırlıyorum. Açıkçası bende o Facebook , Youtube , Hi5 uygulamalarını hiç kullanmadım. Web'dendemi facebooka giremiyorsunuz ? Güncellemeden olmaması gerek fakat güncellemeyi yapmanızı öneririm

• arkadaşlar noki nın haritası çoğu büyük şehiri kapsıyor. Aranızda deneme amaçlı sadece telefondaki navigasyonun komutlarına uyarak yolculuk yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: smtbhtyr

Merhaba.

Kontörünüz olduğu halde mi internete bağlanamıyorsunuz ? Güncelleme yapmadığınız için internete girmemesi saçma , ama yinede güncellemeyi yapın. Telefon üzerinden güncelleme yaparsanız aşağı yukarı 10 kontör falan gider. Fakat 5-10 TL'ye data kablosu alıp yapsanız bence daha mantıklı Güncelleme yapmadığınız zaman bir sorun ile karşılaşmassanız yani en azından ben karşılaşmadım , fakat güncelleme yapmanız daha iyi olur.

quote:

Eğer kontörünüz yoksa direk Facebook , Youtube uygulamalarını açmaz. Loading yazıp kalıyor dediğiniz şeyi bir süre daha beklerseniz açılamıyor gibi bir uyarı veriyor diye hatırlıyorum. Açıkçası bende o Facebook , Youtube , Hi5 uygulamalarını hiç kullanmadım. Web'dendemi facebooka giremiyorsunuz ? Güncellemeden olmaması gerek fakat güncellemeyi yapmanızı öneririm

dostum tesekkur ederim öncelikle ilgilendigin için... evet kontör varkende girmiyor loading yazıyor donuyar bi süre sonra ağ geçidi geçilemedi diyor:( normal webden de giremiyorum herhangi bi siteye giriorum ama facebook giremiom

• Ya ben güncelleme Yapmaktan Korkuyorum..Benım Eski 6300 Denedim Kendi Kendine Usb Cıktı Dedi Telefon Kapandı Ondan Tırsıyorum..
  • quote:

dostum tesekkur ederim öncelikle ilgilendigin için... evet kontör varkende girmiyor loading yazıyor donuyar bi süre sonra ağ geçidi geçilemedi diyor:( normal webden de giremiyorum herhangi bi siteye giriorum ama facebook giremiom

Web'den ; "http://m.facebook.com/ " yazıp girmeyi deneyin

quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

Ya ben güncelleme Yapmaktan Korkuyorum..Benım Eski 6300 Denedim Kendi Kendine Usb Cıktı Dedi Telefon Kapandı Ondan Tırsıyorum..

Korkmanıza gerek yok , içiniz rahat olsun

• Telefonun şimdiki sürümüne nerden bakabilirim kaç olduğunu ?
  • *#0000# Yap Bakabilirsin.Telefon Hakkınca Sormak İstedikleriniz Varsa Cevaplandırırz.Birkan Bunların Dokunmatiği Bozulurmu Ve 5800 Sılıkon Koruyucu Cam Varya Cizilmemeis İcin Olurmu Buna?
  • Tesşşekürler kardeş saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Web'den ; "http://m.facebook.com/ " yazıp girmeyi deneyin

quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

Ya ben güncelleme Yapmaktan Korkuyorum..Benım Eski 6300 Denedim Kendi Kendine Usb Cıktı Dedi Telefon Kapandı Ondan Tırsıyorum..

Korkmanıza gerek yok , içiniz rahat olsun

malesef o şekildede giremiorm kardesm ne iştir anlamadım sende 5230 kullanıcıysan widget facebookta aynı sorun varmı die bakabilirmisin bi

• arkaşlar ben yeni üyeyimde bu telefonu pazrtesi alıcam ama hoparlor sesinde bir şüpheye düştüm bir n73 music editiondan ne kadar düşük çıkabilir birde pena dedikleri şey ne oluyor....telefonu bugun inceledim hoş birşey ama kasası çin malı gibiydi ya da ben öyle hissettim ama alıcam bu telefondan...yardımlarınız için teşekkürler....son sorum sis tabanlı programalrıda çalştrrmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Birkan Bunların Dokunmatiği Bozulurmu Ve 5800 Sılıkon Koruyucu Cam Varya Cizilmemeis İcin Olurmu Buna?

Dokunmatiği bir süre sonra bozulacak olsa , Nokia firması hiç üretmezdi zaten dimi Arkadaşım ilk çıktığında almıştı 5800. Telefonu biraz haşat etti dıştan ama dokunmatiğinde hala hiç bir sorun yok.

Evet o koruyucu 5230'a uyuyor , bende kullanıyorum onu Yaklaşık 10 TL gibi bir fiyatı var.

quote:

malesef o şekildede giremiorm kardesm ne iştir anlamadım sende 5230 kullanıcıysan widget facebookta aynı sorun varmı die bakabilirmisin bi

Hattınız Türkcell mi ?

Bu arada widget facebook'ta girdim , Turkcell Internet mi , Wap'tan mı girilsin diye sordu. Wap'ı seçtim biraz bekledim ve E-mail ve Şifremi girmem için giriş sayfası açıldı sayfa açıldı. ( 3 dakikayı buldu )

quote:

Orijinalden alıntı: atom570

arkaşlar ben yeni üyeyimde bu telefonu pazrtesi alıcam ama hoparlor sesinde bir şüpheye düştüm bir n73 music editiondan ne kadar düşük çıkabilir birde pena dedikleri şey ne oluyor....telefonu bugun inceledim hoş birşey ama kasası çin malı gibiydi ya da ben öyle hissettim ama alıcam bu telefondan...yardımlarınız için teşekkürler....son sorum sis tabanlı programalrıda çalştrrmı ?

N73 Music Edition ile karşılaştırma yapmadığım için yorum yapamam ama tek hoparlörden çıkan ses gerçekten müthiş seviyede. Hiçte düşük ses vermiyor yani hem kaliteli hemde yüksek ses çıkıyor.

Pena ; şu resimde telefona takılı olan şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 1 Nisan 2010; 10:12:38 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.