Şimdi Ara

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.132
Cevap
2
Favori
329.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyw Kardeşim Saolasın..Ya bu 5800 Oyunlarının Nerden İndircez Bounce Ve Rt Gt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Eyw Kardeşim Saolasın..Ya bu 5800 Oyunlarının Nerden İndircez Bounce Ve Rt Gt ?

Bounce ;http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/nokia-5800-ve-n97-icin-meshur-nokia-bounce-oyunu-323238.html ( İsterseniz üyeliğimi verebilirim )

http://forum.donanimhaber.com/m_37316097/tm.htm ; burdada bir çok oyun mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 1 Nisan 2010; 11:26:03 >

• Birkan Kardeş Bu 5800 Orjnal Zil Seslerinin Aynısı 5230da Varnı Mesaj Sesleri Ben de vardı message 1 zil sesi war 5800 aynısı 5230da varmı.?
  • arkadaşlar bende eşime almayı düşünüyorum fakat beyaza beyaz var mı acaba bilgisi olan
  • netde gezinirken şu videoya rastladım 5230 a bakın:
  • ~Trabzon61~ çok teşekkür ederim...bu telefonu srdum 399 dedi taksitli 5800 524 ama 5800 da sorun avr dedim bayana hayır o 1.versiyon dedi ama ben inanmıyorum malını satmak için öyle diyiyor:)neyse bu telefonu alıcam mütiş birşey birde 9 tlye internet paketi aldınmı sınıfta yanmda elnde 5800 olan arkşı çatlatırım:D
  • .solitario. arkşımızn üstte koydugu videoda telefon geç algılıyor g diye bir simge var ona tıklıycak 3 kere tıklıyor sizdede öyle mi birde usb kablosu nasılince agızlılrdan mı kalın mı bu n73 felan onlara tkılnlrdan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom570

.solitario. arkşımızn üstte koydugu videoda telefon geç algılıyor g diye bir simge var ona tıklıycak 3 kere tıklıyor sizdede öyle mi birde usb kablosu nasılince agızlılrdan mı kalın mı bu n73 felan onlara tkılnlrdan mı?

benim koyduğum videodaki 5230 u google ın telefonu nexus one a çevirmişler. ben dikkatimi çekti diye koydum. asıl 5230 bundan farklıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

arkadaşlar noki nın haritası çoğu büyük şehiri kapsıyor. Aranızda deneme amaçlı sadece telefondaki navigasyonun komutlarına uyarak yolculuk yapan oldu mu?

ben sürekli yapıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygur

Birkan Kardeş Bu 5800 Orjnal Zil Seslerinin Aynısı 5230da Varnı Mesaj Sesleri Ben de vardı message 1 zil sesi war 5800 aynısı 5230da varmı.?

Var

quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

arkadaşlar bende eşime almayı düşünüyorum fakat beyaza beyaz var mı acaba bilgisi olan

Beyaz - Gri var bildiğim kadarıyla. Yanılıyorda olabilirim

quote:

~Trabzon61~ çok teşekkür ederim...bu telefonu srdum 399 dedi taksitli 5800 524 ama 5800 da sorun avr dedim bayana hayır o 1.versiyon dedi ama ben inanmıyorum malını satmak için öyle diyiyor:)neyse bu telefonu alıcam mütiş birşey birde 9 tlye internet paketi aldınmı sınıfta yanmda elnde 5800 olan arkşı çatlatırım:D

Rica ederim , şimdiden hayırlı olsun

quote:

usb kablosu nasılince agızlılrdan mı kalın mı bu n73 felan onlara tkılnlrdan mı?

^^NOKİA 5230 İNCELEMESİ^^ANA BAŞLIK!!(OYUNLAR,DUVARKAĞITLARI İLK SAYFAYA EKLENDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: BossBerkay

Ya ben güncelleme Yapmaktan Korkuyorum..Benım Eski 6300 Denedim Kendi Kendine Usb Cıktı Dedi Telefon Kapandı Ondan Tırsıyorum..

Sen site sahibinin çok yakın tanıdığıyım alayınızı banlatırım diye havalanan ama site sahibinin ne adını bilen ne de yüzünü hayatında bir kez bile görmemiş eleman değil misin?

5230 tü kakaydı, sen 5800'a geçmiştin. Noldu şimdi?
  • silindi
    2 magapixels

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 13 Nisan 2020; 16:41:30 >
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Ya ben güncelleme Yapmaktan Korkuyorum..Benım Eski 6300 Denedim Kendi Kendine Usb Cıktı Dedi Telefon Kapandı Ondan Tırsıyorum..

Sen site sahibinin çok yakın tanıdığıyım alayınızı banlatırım diye havalanan ama site sahibinin ne adını bilen ne de yüzünü hayatında bir kez bile görmemiş eleman değil misin?

aptal aptal konuşuyordu şikayet ettim banladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

quote:

aptal aptal konuşuyordu şikayet ettim banladılar

Zeki bir arkadaştı ama kendisi baksanıza Patron Berkay. Patron adama yakışmaz 5230...

• Doğru Söylüyorsun ..Patron Berkay Ya Kuzeninde 5800 Var Ya Onda 5230 Var Die Dalga geçerler DieKorkuyor Utanırya Çok Kötü Telefon Sanki ..Boss Berkay Sen Gönlünce Taşı O Telefonu Bırak YOk Sunda Varmıs Ezik Derler Demeyi Sen Sallama Onları Bizim İnsanlarımız Wi-Fi Ve 5mp Aşagı Telefonlara Bakmazlar!!!Ama Onlar Desinler... 5230 Çok İyi Telefon 5800 3.2 Kamerası Ama 5230 Daha İyi Çekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygur -- 2 Nisan 2010; 11:41:50 >
  • Adaş Sanki İçimi Okuyorsun Yha.Aynen Doğru Sölüyorsun ....Kuzenim Çok Zengin Floryada Oturuyor..Dalga Geçerler Die Utandım Bi Ara Taşımaya..Ama SOnra Hızını Gördüler Tabii..

Ya bide Tüm Arkilerinde 5800 Var .. Şimdi Bunun Kamerası 2 mp ya wi-fi yok dalga geçerler Die Taşımadım Zengin Çocukları Ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossBerkay -- 2 Nisan 2010; 11:49:25 >
  • quote:

Adaş Sanki İçimi Okuyorsun Yha.Aynen Doğru Sölüyorsun ....Kuzenim Çok Zengin Floryada Oturuyor..Dalga Geçerler Die Utandım Bi Ara Taşımaya..Ama SOnra Hızını Gördüler Tabii..

Yaş kaç?
  • quote:

quote:

Adaş Sanki İçimi Okuyorsun Yha.Aynen Doğru Sölüyorsun ....Kuzenim Çok Zengin Floryada Oturuyor..Dalga Geçerler Die Utandım Bi Ara Taşımaya..Ama SOnra Hızını Gördüler Tabii..

Yaş kaç?

evet bende merak ettim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansarrafi07

malesef o şekildede giremiorm kardesm ne iştir anlamadım sende 5230 kullanıcıysan widget facebookta aynı sorun varmı die bakabilirmisin bi

Hattınız Türkcell mi ?

Bu arada widget facebook'ta girdim , Turkcell Internet mi , Wap'tan mı girilsin diye sordu. Wap'ı seçtim biraz bekledim ve E-mail ve Şifremi girmem için giriş sayfası açıldı sayfa açıldı. ( 3 dakikayı buldu )

hayrı krdesim operatörüm wodafone bende 2 sinide deniorum wap ıda wodaf.da ama girmiyor ağ geçidi geöçilemedi gibisinden bi yazı cıkıyor:(
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.