Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen katılıyorum ve ek olarak kırmızı için kodu bilen var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: mmdonmez

Arkadaşlar, NSS ile 5310'un product kodunu değiştirebilen varmı acaba?
  • Yeni versiyonu nereden indirebiliriz?
  • beyler 5700 ın mı 5310 un mu kulaklık sesi daha yüksek ve kaliteli ses çipi olması 5310 u öne mi geçiriyor ikisinide kullanan biri cevaplayabilirmi? bide almak istesek 5700 xpress music (tamamen siyah kasa) ankarada nerde buluruz.. acele cevap
  • bu arada MP4 VİDEO daki takılmayı çözdüm... paylaşmak istedim...nokianın verdiği 2gb lık hediye microsd okuma yazma hızı en berbat kartmış meğer...
  • Arkadaslar, 5310da bi türlü video izleyememiyorum,kendi extra videoları hariç tabi,
    nokia pc suite den Mp4 formatında atıyo tele ama içinde Mpg olarak gosteriyor ve sadece sesi geliyo?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Yeni versiyonu nereden indirebiliriz?

Nokianın programı sayesinde kolaylıkla indiriliyo. Fakat zannedersem parale ithalat olan cihazlarda telefonun ingilizce olma riski var. Bir kaç arkadaş yaşadı bu sorunu.

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

bu arada MP4 VİDEO daki takılmayı çözdüm... paylaşmak istedim...nokianın verdiği 2gb lık hediye microsd okuma yazma hızı en berbat kartmış meğer...

Tamamda dostum mesela ben kamera kayıt yerini telefon hafızası seçiyorum ama yine çok uzun sürüyor kaydetmesi. Bilgisayara bağladığımda da okuma ve yazmada bir yavaşlık yok. Ben hala versiyona bağlıyorum bu tip problemleri. Babamda Samsung E200 var onun kartını taktım bir fark yok. Bendeki kartı ona takamadım çünkü en fazla 1 gb destekliyor. Garip ikilem içerisindeyim 2 gb desteklemeyenmi daha mantıklı, destekleyip te yavaş okuyanmı

• arkadaşlar bie süredir 5310 kullanıyorum gayet beyendiğim bi tel diş görünüş olsun ya da diğer özellikler olsun :D fakat en son yazılımı yükledikten sonra sanırım 5,81 di. mp3 açtığımda arkadan cızırtı geliyor yüksek sesininde eskiden böyle bir sorun yoktu yani update edene kadar. acaba yazılımdan mı kaynaklanıyor yoksa aldığım yere sorun war diye götürmeliyimi? yardımcı olursanız sewinirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinity1907

beyler 5700 ın mı 5310 un mu kulaklık sesi daha yüksek ve kaliteli ses çipi olması 5310 u öne mi geçiriyor ikisinide kullanan biri cevaplayabilirmi? bide almak istesek 5700 xpress music (tamamen siyah kasa) ankarada nerde buluruz.. acele cevap

yok mu cevaplayacak.. :(
  • bugün bakırköy dartyde 5310 ı biraz kurcaladım başta söyliyeyim de hem çok zarif hem de çok ince bu yönü resmen nickimde olduğu gibi gözerimi kamaştırdı kamerasına baktım haliyle abisi 5610dan daha kötü ama 2 mple göre tatmin edici
    can alıcı nokta ses ise müzik telefonu olduğundan dolayı gayet güzel
    diğer özellikleri de tipik symbian telefon havasında..

bu yazdıklarım zaten hep yazılmıştır ama sonuçta elleyerek kullanarak bakıp yorumlamak istedim..
    telefon alınabilir orta segmentte f210 , s500i den sonraki favorim ama biraz pahalı gibi geldi bana

sırf fiyatından dolayı 7.5/10 verdim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Nisan 2008; 17:54:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cypon

arkadaşlar bie süredir 5310 kullanıyorum gayet beyendiğim bi tel diş görünüş olsun ya da diğer özellikler olsun :D fakat en son yazılımı yükledikten sonra sanırım 5,81 di. mp3 açtığımda arkadan cızırtı geliyor yüksek sesininde eskiden böyle bir sorun yoktu yani update edene kadar. acaba yazılımdan mı kaynaklanıyor yoksa aldığım yere sorun war diye götürmeliyimi? yardımcı olursanız sewinirm.

dış sestemi sorun kulaklıktamı
    kulaklıkta ise

forumda ilk ben yuksettım 5,81 e bir sorun yok son seste simdi bi daha denedim

arasıra ses çatlamaları oluyor ama çok çok az

versyonu bi daha yuklemen sorunu çözebilir

kulaklıklarını degiştiripte bi dene ama en baştan

dış seste ise telefonun buzzer ı biraz kucuk galıba fazla bi ses kaldırmıyor cızırtı normaldir

@göz kamaştırıcı sanırım 5310 yazıcaktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 13 Nisan 2008; 23:14:39 >

• ayır kulaklıkta değil zaten kulaklık taktığımda bi sorun olmuyor. sadece dış sesi sonuna getirdiğimde baya bi cızırdama yapıoki sarkıyı mahvedio gibi. bide bütün sarkılarda yapıyor bazılarında yapıyor. bunun için sarkıyı pc ye atıp acaba sarkıdamı sorun war dedim onda değil. yeni update i yapmadan önce sorun yoktu eeğer telefonda olsaydı daha öncede olurdu heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinity1907

beyler 5700 ın mı 5310 un mu kulaklık sesi daha yüksek ve kaliteli ses çipi olması 5310 u öne mi geçiriyor ikisinide kullanan biri cevaplayabilirmi? bide almak istesek 5700 xpress music (tamamen siyah kasa) ankarada nerde buluruz.. acele cevap

yok mu cevaplayacak.. :(
  • ya ben 2 gb hafıza kartı alıcam microSD sanırım en uygun nerde istanbulda ? yardımcı olursanız sevirim
  • @hakanlevent evet bakmadan yazdığım için yanlışlık oldu düzeltiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hwwwest

Arkadaslar, 5310da bi türlü video izleyememiyorum,kendi extra videoları hariç tabi,
    nokia pc suite den Mp4 formatında atıyo tele ama içinde Mpg olarak gosteriyor ve sadece sesi geliyo?
    yardımcı olursanız sevinirim.

arkadas bndede aynı sorun var :S
  • cözünürlügü ayarlayın arkadaslar tuksek olursa sadece ses gelır normaldır

144x176 max oynatabilicegi ayar
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar;
    Bende yeni bu telefonu aldım bazır sorularım var.
    -Telefona video koymak istiyorum fakat formatı desteklemiyor.Formatı nedir acaba ?Bide video conventer ile nasıl çevirebiliriz o formata?
    -Bide ses çok az,sizce bu normal halimi yoksa başka yerden açılıyormu ?
    -Yeni temalar ve java oyunlarda yüklenirmi sonradan ?

Sorularımı cevaplarsanız çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alttanüstten -- 15 Nisan 2008; 20:24:58 >
  • Ben videoları dönüşütrmek için total video converter ı kullanıyorum.
    Aşağıdaki ayarlarla

Ses ayarlarını değiştirmiyorum...

Bütün bu ayarlar bittikten sonra bu pencereyi kapatmak için "Tamam" a basıyoruz

Ben bu şekilde yaparak videoları takılmadan ve güzel denecek kalitede izliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 15 Nisan 2008; 21:36:08 >

• Saolasın kardeşim dediğin gibi yaptım..Klavyene sağlık..Oldu
  • @EneSerhat

Tşkler, deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.